- 19 Mayıs 2015
- 281
- 248
- 30
- Konu Sahibi Shiningstars
Merhaba ilk konumu bi anlık sinirle açıyorum belki ama sevgilim sinirin geçince yazarsın dedi az önce ben de yazmadım o sırada birilerinin fikrini aliyim dedim. Uzatmadan konuya gireyim. Daha yeni sevgiliyiz birkaç aylık ama 2 senelik de bi geçmişimizi var arkadaş olarak zaten o yüzden de sağlam bir ilişkimiz var ama ilişkimiz başladığından beri sanki daha az mesajlaşıyormuşuz gibi geliyor bana. Yan yanayken bir problem yok ama. Neyse bugün ikimiz de evdeydik ve baya az mesajlastık. Bi ara mesajlar iyice azaldı. Bu da benden kaynaklı değil o yazdı mı ben yazıyorum çünkü. Öğle saatlerinden bu saate kadar da hiç mesaj gelmedi kendisinden ben de hiç ses etmedim ama içimden de merak ettim hep bir şey mi oldu diye. Yazdı az önce hastaneye gitmiş kendimi iyi hissetmiyordum taksi cağırdım hastaneye gittim şekerim varmış serum taktılar dedi. Ben de önce kendime kızdım içimden çocuk hastanedeymiş sen yazmıyo diye kızıyodun dedim. Sonra ona kızdım baya niye beni aramıyosun kendini kötü hissettiğinde benim aklıma bin türlü şey geldi merak ettim dedim. Telefonu evde unutmasaydım yazardım dedi hastanede aklına gelmişim... Tartıştık sonrasında sinirin geçince konuşuruz dedi oysa ben cidden meraklandığım için kızdım. Ben mi abartıyorum acaba?