Sevgilimden saatlerce haber alamamam hastayken bi haber vermemesi. Ben mi abartiyorum?

Shiningstars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
281
248
30
Merhaba ilk konumu bi anlık sinirle açıyorum belki ama sevgilim sinirin geçince yazarsın dedi az önce ben de yazmadım o sırada birilerinin fikrini aliyim dedim. Uzatmadan konuya gireyim. Daha yeni sevgiliyiz birkaç aylık ama 2 senelik de bi geçmişimizi var arkadaş olarak zaten o yüzden de sağlam bir ilişkimiz var ama ilişkimiz başladığından beri sanki daha az mesajlaşıyormuşuz gibi geliyor bana. Yan yanayken bir problem yok ama. Neyse bugün ikimiz de evdeydik ve baya az mesajlastık. Bi ara mesajlar iyice azaldı. Bu da benden kaynaklı değil o yazdı mı ben yazıyorum çünkü. Öğle saatlerinden bu saate kadar da hiç mesaj gelmedi kendisinden ben de hiç ses etmedim ama içimden de merak ettim hep bir şey mi oldu diye. Yazdı az önce hastaneye gitmiş kendimi iyi hissetmiyordum taksi cağırdım hastaneye gittim şekerim varmış serum taktılar dedi. Ben de önce kendime kızdım içimden çocuk hastanedeymiş sen yazmıyo diye kızıyodun dedim. Sonra ona kızdım baya niye beni aramıyosun kendini kötü hissettiğinde benim aklıma bin türlü şey geldi merak ettim dedim. Telefonu evde unutmasaydım yazardım dedi hastanede aklına gelmişim... Tartıştık sonrasında sinirin geçince konuşuruz dedi oysa ben cidden meraklandığım için kızdım. Ben mi abartıyorum acaba?

Merhaba ilk konumu bi anlık sinirle açıyorum belki ama sevgilim sinirin geçince yazarsın dedi az önce ben de yazmadım o sırada birilerinin fikrini aliyim dedim. Uzatmadan konuya gireyim. Daha yeni sevgiliyiz birkaç aylık ama 2 senelik de bi geçmişimizi var arkadaş olarak zaten o yüzden de sağlam bir ilişkimiz var ama ilişkimiz başladığından beri sanki daha az mesajlaşıyormuşuz gibi geliyor bana. Yan yanayken bir problem yok ama. Neyse bugün ikimiz de evdeydik ve baya az mesajlastık. Bi ara mesajlar iyice azaldı. Bu da benden kaynaklı değil o yazdı mı ben yazıyorum çünkü. Öğle saatlerinden bu saate kadar da hiç mesaj gelmedi kendisinden ben de hiç ses etmedim ama içimden de merak ettim hep bir şey mi oldu diye. Yazdı az önce hastaneye gitmiş kendimi iyi hissetmiyordum taksi cağırdım hastaneye gittim şekerim varmış serum taktılar dedi. Ben de önce kendime kızdım içimden çocuk hastanedeymiş sen yazmıyo diye kızıyodun dedim. Sonra ona kızdım baya niye beni aramıyosun kendini kötü hissettiğinde benim aklıma bin türlü şey geldi merak ettim dedim. Telefonu evde unutmasaydım yazardım dedi hastanede aklına gelmişim... Tartıştık sonrasında sinirin geçince konuşuruz dedi oysa ben cidden meraklandığım için kızdım. Ben mi abartıyorum acaba?
biraz abartmşsın birden fenalaşınca insanın aklına kimse gelmiyor maalesef

daha ilişkiniz yeni olduğu için aklınıza ilk siz gelmemişsiniz. zamanla bir şey olduğunda ilk sizi arar. bence hemen arayıp destek olun. çocuk bir hastalığını öğrenmiş. kötü bir gün geçirmiş. size ihtiyacı var. hem desteğiniz ilişkinizi pekiştirir.

Çocuğa yazık ya, böyle baskı yapmayın, mesaj yazdın yazmadın, 5 sn geç yazdın olaylarına da takılmayın yoksa kaybeden siz olursunuz. Yaş kaç?

bence sizinki trip... adamın iyiliğini düşünseydiniz hasta haliyle tartışmazdınız. ayrıca madem çok merak ettiniz siz arayıp ulaşmaya çalışsaydınız?

Bence baya abartmissin; adam hastaneden yeni geliyo ve sen trip atiyosun.
Tatlim 1 yillik bi iliskim var ve ben sevmiyorum mesajlasmak hic bi zaman cok mesajlasmadik, olur yani boyle seyler.
Bide cocuk fenalasmis allah askina bide sana durum raporumu versin... bence git Özür dile sevgilinden

daha ilişkiniz yeni olduğu için aklınıza ilk siz gelmemişsiniz. zamanla bir şey olduğunda ilk sizi arar. bence hemen arayıp destek olun. çocuk bir hastalığını öğrenmiş. kötü bir gün geçirmiş. size ihtiyacı var. hem desteğiniz ilişkinizi pekiştirir.
İlişkimiz yeni evet ama öncesindeki arkadaşlığımız sayesinde ilişkimiz yıllarca birbiriyle olan çiftlerden belki de çok daha iyi bunu bizzat sevgilimin ağzından duydum bi de bunu arkadaşlarımızın arasında söylemişti ki çok hoşuma gitmişti :) zaten o yüzden kızdım habersiz bırakmasına ama neyse :/ teşekkür ederim cevabınız için

bence sizinki trip... adamın iyiliğini düşünseydiniz hasta haliyle tartışmazdınız. ayrıca madem çok merak ettiniz siz arayıp ulaşmaya çalışsaydınız?
Hayır ilk geldiği zaman trip atmadım aksine çok güzel bi konuşma geçti aramızda onu çok seviyorum asla gereksiz tripler atmak istemem ama sabah da dün de böyle parça parça konuştuğumuz için yazmadım içimden kızdım o kadar peşinde koşan adam şimdi niye böyle az yazıyor diye. Sonra da anladım zaten nedenini bugünkü işte merak ettim üstüme gelmeyin üzüldüm zaten :KK43:

Bence cok baskicisin, iki senelik gecmisimiz var iliskimiz cok saglam lafini etmen icin once bu huyunu birakmalisin. İnsan her dakika mesaj yazamaz ki. O durumda seni nasil dusunebilir, can derdine dusmus adam. Sinirlerine hakim olup sakince konus. Faydasini gorceksin.

Çocuğa yazık ya, böyle baskı yapmayın, mesaj yazdın yazmadın, 5 sn geç yazdın olaylarına da takılmayın yoksa kaybeden siz olursunuz. Yaş kaç?
20 yaşındayız :) bunun sorulacağını biliyordum sanırım abarttığımı düşündünüz haklısınız yazdım az önce tatlıya başladık teşekkür ederim cevaplarınıza :) bi daha seni habersiz bırakmiycam dedi seviyorum ya :KK200::KK55:

kusura bakmayın da siz de biraz .okunu çıkarmışsınız bu işin. hasta kişi hele de fenalaşıp taksiyle hastanaye giden bir kişinin aklına sevgilisi falan gelmez. sevgili ne be , adam ölüyor orada :KK48:

Cocuk fenalasincada mi mesaj atip fenalasiyorum desin sanki telefondan mudahale yapacak
Hayır ben de gelirdim onla evlerimiz arazi 5 dakika neredeyse çünkü o da bana söyler bir şey oldu mu geliyim aliyim der o yüzden. Yoksa telefondan ne yapabilirim tabiki. Fenalaşmamış da anlık sordum bayildin falan mi kim götürdü dedim o da yok hayir sabahtan beri hissediyordum birşey kendim taksi çağırdım gittim dedi. Yoksa fenalaşsa birşey olsa neden boyle davranayim anlayışsız biri değilim

neden adımı ondan bekliyosunuz.siz eger merak ediyosanız mesaj atmalısınız.aranızda bunun lafını yapmamanız geerekir.belki oda ilgi görmek merak edilmek ister bir süre sonra....yani belkide sizin msj atmanız lazımdı napıyosun diye...cevap vermedignde neden cvp vermedin merak ediyorum yazmanız lazımdı....ki zaten tlfnunu evde unutmuş..onun yaptıgıda burda yanlış.cıkmadan önce size kendmi kötü hssediyorum hastaneye gdiyorum diyebilrdi ama belliki hic sorumluluk hissetmiyosunz birbrnize karşı.bence şu anda sizin alttan almanız lazım hem napıp ne ettigini merak edip msj atıp aramak yerine ondan beklemşsiniz heme sinirlenmişsinz msj atmadı diye hasta adama....

Inşallah sevgilinin sinirsen tekrar şekeri çıkmamıştır.

merak edersen ara msj yazma. hastanelik olmuş yazık..

neden adımı ondan bekliyosunuz.siz eger merak ediyosanız mesaj atmalısınız.aranızda bunun lafını yapmamanız geerekir.belki oda ilgi görmek merak edilmek ister bir süre sonra....yani belkide sizin msj atmanız lazımdı napıyosun diye...cevap vermedignde neden cvp vermedin merak ediyorum yazmanız lazımdı....ki zaten tlfnunu evde unutmuş..onun yaptıgıda burda yanlış.cıkmadan önce size kendmi kötü hssediyorum hastaneye gdiyorum diyebilrdi ama belliki hic sorumluluk hissetmiyosunz birbrnize karşı.bence şu anda sizin alttan almanız lazım hem napıp ne ettigini merak edip msj atıp aramak yerine ondan beklemşsiniz heme sinirlenmişsinz msj atmadı diye hasta adama....
Hayır ben aradım yazdım napıyosun bu kadar saat diye tabiki biliyor merak ettiğimi. Ve evet benim kizdigim taksi cagirabilicek kadar iyiyse beni de arasaydi da yaninda olsaydim ya da bi ufacik mesaj atsaydi ne biliyim :/ hemen baskici yaptilar beni oysa onu düşündüm merak ettim sadece

X