• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime mesaj atamıyorum

pearl777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
120
0
46
Edirne
Kızlar benim çok acayip bir sorunum var gördüğünüz gibi sevgilime mesaj atamıyorum.Onu gerçekten seviyorum hep aklımda falan ama sabah günaydın öğlen nasıl gidiyor tarzı mesajların dışında mesaj atamıyorum(akşamları da konuşuruz genelde bir de gece iyi geceler mesajı var) İçimden gelmediğinden falan değil mesala o bu sıralar arkadaşlarıyla sık sık gece gezmelerine çıkıyor benim ailem o saatlerde izin vermediğinden ben eşlik edemiyorum o yüzden içimde bir burukluk oluyor zaten.Elime teli alıyorum tam mesaj atıcam kendimi sanki onun eğlencesini bölecekmiş rahatsız edecekmiş gibi hissediyorum vazgeçiyorum.O da yanlış anlayacak ilgilenmiyorum sanacak diye üzülüyorum ama bu histen bir türlü kurtulamadım psikolojim bozuk galiba:( Yardım edin lütfen neden böyle oluyor bana?:14:

Sevgilinizin size attığı mesajlar nasıl? O da uzun uzadıya bir şey yazmıyorsa sizin de yazmıyor olmanıza takılmaz sanırım.

başlığı okuyunca sevgilin istemiyor sandım mesaj atmanı :) niye böyle bir hisse kapıldın ki canım, erkek arkadaşın mı böyle düşünmene neden oldu acaba? eğer herşey normal seyrinde gidiyorsa bence sen kuruntu yapıyorsun biraz, boşver düşünme "rahatsız eder miyim" ya da "onu kontrol ediyor gibi durur muyum" diye, içinden ne geliyorsa onu yap

Biz zaten çok mesajlaşan bir çift değiliz ikimiz de sevmiyoruz her dakikamızı birbirimize anlatmayı,dediğim gibi klasik mesajlarımız vardır her çift gibi günaydın falan diye içinden geldiği bazı zamanlar dışında sevgilim de uzun uzadıya mesaj atmaz günlük programımızın dışında birşey yapacağımızda haber veririz falan öyledir yani.
Sevgilim neden olmadı bence böyle hissetmeme tam tersi çok anlayışlıdır,şimdi yine arkadaşlarıyla partide aradı beni eve gidince haber veririm sen de mesaj at arada dedi ben dedim eğleniyorsun rahatsız etmek istemem o da olur mu öyle şey falan dedi...Sorun onda değil bende kızlar ama çözemedim bir türlü.Son günlerde psikolojim de iyi değil o yüzden iyice duygusallaştım galiba:37:

burda herkes sevgilisi mesaj atmıyor diye yakınır bende ki soruna bak ya:37:

sevgilin seni seviyorsa mesajından rahatsız olmaz. sen arkadaşlarınlayken mesela sevgilin mesaj atınca off mesaj geldi deyip sıkılıyo musun arkadaşlarınla muhabbetin mi bölünüyo. hayır. inan bana erkekler beraberken hiçte eğlenceli işler yapmıyorlar öyle muhabbet döner erkek erkeğeyse bi de hiç çekinme ona mesaj atmaktan :40: :40:

Mesaj ne kadar rahatını bozabilir ki bir insanın?
Okuması 10-15 saniyesini alır, cevap verebilirse verir.
Cevap yazarsa en fazla 2 dakika.
Yazmazsa 15 saniye.

Bunun için mi dert ediyorsun, saatlerini almayacaksın ya (:

Hem rahatsız olacaksa sonra okusun.
Her şeyi sen düşünme, içinden geleni yap.

Canım bence sorun etmemelisin.
Şuan 8 aylık bir ilişkim var ve bende bazen öyle düşünüyorum.ama aştım.
Ama birbirinizi iyi tanımanız gerek.Mesela dikkat et bakalım senin eglendigin arkadaslarınla oldugun zaman mesaj atıyor mu hiç ? atıyorsa sende atmalısın cunku o bunu sorun etmiyorsa senın attıgın zamanda hosnut olucaktır eger musait bir durumdaysa.
Fakat burada çok ince bir çizgi var.bunaltmamalısın at mesajını 6-7 kez mesajlasın ve öyle bırak :) cunku elinde telefon çık çık çık çocuk arkadaslarıylamı takılıyo senle mi takılıyo anlamaz.
Zaten bu olay tekrarlandıkça rutine alışırsın.biraz mesajlasır sonra kısa kesersin.
ayrıca sana bide ki bişey diyim mi bu çocuk seni seviyorsa mesaj atmandan kesinlikel mutlu olur bak benı duusnmus der umursamıyor diye düsünmez.
:64:

nişanlımla ilk çıkmaya başladıktan sonra 1 hafta içinde 1200 civarı mesaj atmışım :D onun daha fazla :)
zira o aralar kolum çok ağrıyordu. sonralarda kolum ağrıyor diye onada dedim. günde 10-15 mesaja düştü. nişana kadar devam etti. nişandan sonra şimdi ikimizde üşeniyoruz mesaj atmaya. arıyoruz birbirimizi :)

yani şimdi iyi günleriniz. rahatsızlık falan düşünme at içinden geldiği gibi mesajları. müsaitse cevap verir, değilse müsait olduğunda cevap verir... sonra içi geçiyor insanın.. :)

nişanlımla ilk çıkmaya başladıktan sonra 1 hafta içinde 1200 civarı mesaj atmışım :D onun daha fazla :)
zira o aralar kolum çok ağrıyordu. sonralarda kolum ağrıyor diye onada dedim. günde 10-15 mesaja düştü. nişana kadar devam etti. nişandan sonra şimdi ikimizde üşeniyoruz mesaj atmaya. arıyoruz birbirimizi :)

yani şimdi iyi günleriniz. rahatsızlık falan düşünme at içinden geldiği gibi mesajları. müsaitse cevap verir, değilse müsait olduğunda cevap verir... sonra içi geçiyor insanın.. :)

ayy bizimdemı sonumuz boyle olacak acaba..Maşallah..

konuyu acan arkadasım, başlarda bende aynı senın gıbı dusunurdum..Sonradan alıstım.. yanı tavsıyem attıgınız mesaja cevap bekleyin..Neden cevap veremedıgıne daır zaten açıklamayı kendısı yapacaktır... İnsan isterse fırsat yaratıyor.. Dert etmeyin. Birbirinizi zamanla daha çok alıstıgınızda göreceksınızki kendinizi boş yere üzmüşsünüz.

canım ben seni çok iyi anlıyorum. ben de ilk zamanlarda öyleydim. acaba erkek arkadaşın mı hissettirdi bunu sana diye düşündüm şimdi. sen en iyisi içinden geldiği gibi davran hatta içinden geldiği gibi davrqanmak için zorla kendini çünkü eğer ters giden bir şey varsa, ilerde daha kötü olur senin için.

bence burdan sana kimse yardım edem sonuçta sevgilinin karakterini bilemeyiz bu sorununu önce sevgilinle konuşmalısın bence ona merak ettiğin her an msj atmak istediğini ama onu rahatsız etmekten korktuğunu söyle eğer o da sana benim sana ayırıcak vaktim her zaman var derse istediğin zaman gönül rahatlığıyla atabilirsin bu kadar basit tatlım

Kızlar benim çok acayip bir sorunum var gördüğünüz gibi sevgilime mesaj atamıyorum.Onu gerçekten seviyorum hep aklımda falan ama sabah günaydın öğlen nasıl gidiyor tarzı mesajların dışında mesaj atamıyorum(akşamları da konuşuruz genelde bir de gece iyi geceler mesajı var) İçimden gelmediğinden falan değil mesala o bu sıralar arkadaşlarıyla sık sık gece gezmelerine çıkıyor benim ailem o saatlerde izin vermediğinden ben eşlik edemiyorum o yüzden içimde bir burukluk oluyor zaten.Elime teli alıyorum tam mesaj atıcam kendimi sanki onun eğlencesini bölecekmiş rahatsız edecekmiş gibi hissediyorum vazgeçiyorum.O da yanlış anlayacak ilgilenmiyorum sanacak diye üzülüyorum ama bu histen bir türlü kurtulamadım psikolojim bozuk galiba:( Yardım edin lütfen neden böyle oluyor bana?:14:

ben olsam dışarıda bensizken daha çok msj atarımki, eğlencesinde bile beni aklından çıkaramasın diye :34:
canım bence sevgilinde senden gelen msja eğlencem bölündü fln diye bakmaz, adı üzerinde "sevgili", sevdiğinden msjlar gelmesi, sevdiğinin aklında olduğunu bilmesi onun hoşuna gider bence..
sen msj attığında karşılığında gelen cvba görede az çok anlarsın sanıyorum, sana o sırada msj yazmak onun için sıkıntı mı yoksa hoşuna mı gidiyo..
ve ona görede belirlersin ne yapacağını..
mutluluklar dilerim :61:

Son düzenleme:
Back
X