Sevgilime yalan söyledim, çok pişmanım

otrivine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
58
17
Simdi bircok itirafta bulunacagim. Benim eskiden cok kotu yalan soyleme aliskanligim vardi. Olur olmaz birsuru konuda hikayeler uydurur bunlari insanlara gercekmis gibi anlatirdim. Uydurdugum hikayelerden biri de iki sene once 1 aylik bir iliskim oldugu. Oysaki cocukla karsilikli hoslaniyorduk ama hicbir sey olmamisti, sonra da yollarimiz ayrilmisti zaten. Neyse sonra ben baska bir ulkeye tasindim ve oradaki arkadaslarima da bu yalani gercekmis gibi anlattim. Hic iliskim olmadigi icin kendimi kotu hissediyordum ve bu hikayenin arkasina saklanmak bana guven veriyordu.

Simdi sevgilim olan cocukla ilk tanistigimda da ona bu yalani soyledim. Ustelik sadece soylemekle kalmadim bir dunya hikaye uydurdum ustune, soyle cikmaya basladik soyle ayrildik vs. diye. Cocugun fotografini gostermemi istedi, ben de diger herkese gosterdigim fotografi gosterdim. "Aa ben bu cocugu taniyorum" deyince benim nasil odum koptu anlatamam. Hemen "yok o degil saka yaptim"a getirdim ve baskasini gosterdim. Meger o da saka yapmis cocugu tanimiyormus. Baskasini gosterince de baska bir isim soylemek zorunda kaldim haliyle.

Simdi afedersiniz bok cukuruna girmis durumdayim. Sevgilim disinda herkes bu cocugu Ali ismiyle bilirken sevgilim Veli ismiyle biliyor (isimleri degistirdim tabi). Hem onu gec ben ona yalan soyledigim icin cok pismanim. Bir defa baska bir konuds ufak bir yalanimi yakalayip cok kizmisti, ben de bir daha yapmayacagik diye soz vermistim. Hakikaten de bir daha yapmayacagim. Bir daha kimseye boyle kuyruklu bir yalan soylemeyecegim ama ozellikle sevgilime ASLA yalan soylemiyorum artik, bir sey sordugu zaman kizacaksa bile dogru cevabi veriyorum.

Sizce ne yapmaliyim? Bu yalani itiraf edeyim mi yoksa ustunu ortmeye devam mi edeyim? Sevgilimle cikmaya baslayali 2 ay oldu.

Gereksiz yere yalan söylüyorsun birde onu farkettim hani insan zor durumda kaldım söyledim der anlarımda..

bi ilişkide en nefret ettiğim şey yalandır... Allah'ın sopası yok, dürüst olsaymışsınız... alışkanlık diyeceğinize tedavi olmayı deneseymişsiniz... kronik yalancılık nedir yaa

Artık bu yalanı unut gitsin anlamadığım çok mu önemli fi tarihindeki sevgilin.yok adı yok fotoğrafını göstermeler..sende kaşınıyorsun niye anlatıyorsun ki bu kadar ayrıntı..
Niye geriye dönük hikayeler ıyduruyorsun birde .yani önüne bak,yoluna baksana..neymiş bu eski sevgili efsanesi de böyle dilden dile herkes bilmiş..
Artık unut gitsin,bi daha yoluna çıkarma,tövbe et yoluna devam et..

itiraf edin tabii ki. bence öyle büyütülecek bir olay değil. ben de eskiden hayatım sıkıcı geldiği için var olmayan anılar uydururdum ve bunun korkunç ve iğrenç bir davranış olduğunu da sanmıyorum. böyle şeylere kadar daha neler var.
not: belki erkek arkadaşınız durumunuza kahkahalarla gülecek. ben şahsen öyle yapardım:)

Sizin gibi yalan. Söylemeyi hastalık haline getirmiş takıntı yapmış ,bi yalanı yalanla örtmeye çalışan kişiler yüzünden gerçekten dürüst olan insanların çok başı ağrıyor,canı çok yanıyor! Ne yapmalıyımdan önce tedavi için nereye başvurmalımı düşünün derim !

Itiraf etmeyi dusunun derim.
Merak ettigim bir nokta var, aslinda olmamis bir olayi konusma aninda gercekmis gibi anlatmaktan mi bahsediyorsunuz?

YALAN söylemek münafıklık alameti.. dogru her zaman bir tanedir asla siz hiç kimseye yalan söylemeyin ne olursa olsun bu sizin bir duruş şekliniz olsun ...

Sizinkine benzer bir hikayem var maalesef.. Hatta benimki daha fenası detaya girmeyeceğim ama bence itiraf edin.. Ben itiraf etmeyi seçmiştim sevgilimde zaten anlamıştım dedi :)) 3 yıldır birlikteyiz unuttuk gitti..

doktora git doktora normal mi olduğunu sanıyosun yani sen ?

Artık bu yalanı unut gitsin anlamadığım çok mu önemli fi tarihindeki sevgilin.yok adı yok fotoğrafını göstermeler..sende kaşınıyorsun niye anlatıyorsun ki bu kadar ayrıntı..
Niye geriye dönük hikayeler ıyduruyorsun birde .yani önüne bak,yoluna baksana..neymiş bu eski sevgili efsanesi de böyle dilden dile herkes bilmiş..
Artık unut gitsin,bi daha yoluna çıkarma,tövbe et yoluna devam et..

Sizin gibi yalan. Söylemeyi hastalık haline getirmiş takıntı yapmış ,bi yalanı yalanla örtmeye çalışan kişiler yüzünden gerçekten dürüst olan insanların çok başı ağrıyor,canı çok yanıyor! Ne yapmalıyımdan önce tedavi için nereye başvurmalımı düşünün derim !

Ne deseniz haklısınız... Hatta çocuk benden bu yüzden ayrılsa niye ayrıldın diyemem. O beni ne zorladı ne bir şey, ben tamamen kendi eşekliğimden hikayeler uydurdum. Ama yemin ederim ki ben kendime bir daha yalan söylememek konusunda söz verdim, hele ki erkek arkadaşıma asla ve asla söylemiyorum artık. Şu anda sorunu tedavi görmeden kendim çözüyorum, olur da tekrar nükseder o zaman profesyonel yardıma başvururum. Şimdi diyeceksiniz ki senin gibi bir yalancı bunu dedi de doğru olduğunu nereden bileceğiz; olabilir onu da anlarım. İnanıp inanmamanız önemli değil zaten. Benim için önemli olan ben hayatımda temiz bir sayfa açıyorum ve geçmişte yediğim haltları da minimum zararla atlatmak istiyorum. Belki benimki de söylediğimin yalan olduğunu anladı, içine çok battığım için itiraf edemeyeceğimi bildiğinden üstüme gitmiyor.

Peki bu gerçek mi diye sorguladım.
Bence değil.
*/
ben olsam ben de sorgulardım. bir şey diyemem, kanıtlamanın bir yolu yok zaten. sadece şunu söyleyeyim, şu anda o kadar çaresizim ki kendimi içine sürüklediğim bu bok çukurundan en az hasarla nasıl çıkarım onu düşünüyorum. internette benim kişisel hiçbir bilgimi içermeyen bir hesaptan isimleri değiştirerek anlattığım bir hikayeye inanıp inanmamak size kalmış, inanmazsanız da aksini sağlamak için çaba sarfedemem...

X