Sevgilimi çağırmalı mıyım

Nvbianprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
180
98
Merhaba iyi akşamlar
Çok yakın bi akrabam eşine doğum günü süprizi yapıcakmış biyerde yer ayırttmış bar tarzı biyer ve tüm arkadaşlarını falan çağırmış. Benim sevgilimle de ne zamandır tanışmak istiyorlar bana söyledi onuda davet ediyorlar o gece. Ama benim sevgilim çok odun süpriz sevmezde yapmazda ve o tür ortamlarda gerilir ve utanır o insanlar arasında çünkü bilmiyor bu tür şeyleri. Bense içki içmeyi seven biriyim yerine göre o ise ana kuzusu. Sizce çağırsam mı onuda gelirse öğrenmesi açısından görmesi açısından iyi olur mu? Sizce ne yapayım
Uzun oldu okuduğunuz için teşekkür ederim

Bunu sevgiline sorsan daha iyi olur. Dersin böyle bi parti var anlatırsın ortamı hem seni tanıştırıcam dersin. İsterse gelir istemezse başka bi zaman tanıştırırsın.
Belkide o senin böyle partilere gitmeni istemeyecek. O zman sen ne yaprsın?
Giderim tabiki onlar benim akrabam ayrıca o sevmiyor diye ben kendimi neden soyutlayayım sevdiğim şeylerden

Giderim tabiki onlar benim akrabam ayrıca o sevmiyor diye ben kendimi neden soyutlayayım sevdiğim şeylerden
Ben olsam kendisine sorar kararı ona bırakırdım. Belkide çağırmazsan ilerde tanıştırdığında kuzenlerin der biz seni partiye çağırmıştık neden gelmedin daha önce tanışırdık diye. O zman arada kalırsın.

Bence davet etmemelisiniz.
Zaten ilk tanışma gerici olur. Bir de üstüne böyle ortamları sevmiyor diyorsunuz. İki kat gerici bir ortam. Hem üstelik bu başkasının özel günü, sevgilinizin gelişi arada kaynayabilir. Bence daha uygun bir zaman kollayin.

Öğrenmesi açısından derken neyi kastediyorsunuz?

Bence davet etmemelisiniz.
Zaten ilk tanışma gerici olur. Bir de üstüne böyle ortamları sevmiyor diyorsunuz. İki kat gerici bir ortam. Hem üstelik bu başkasının özel günü, sevgilinizin gelişi arada kaynayabilir. Bence daha uygun bir zaman kollayin.

Öğrenmesi açısından derken neyi kastediyorsunuz?
Başkasının özel günü evet ama doğum günü partisi veriliyorlar kendisi istedi çağırmamı ısrarla.
Bu tür ortamı öğrenmesi açısından yani benim sevdiğimi vs

Yazdıklarınızdan daha sizin bile birbirinizi yeterince tanımadığınız düşüncesine katıldım. Bence başkaları ile tanistirmanin zamanı gelmemiş.

Bende öyle düşünüyorum son zamanlarda ayrılma düşüncesi içindeyim ama ilk baş yontabilir miyim diye düşünüyorum sonradan keşke dememek için.yontulmazsa ayrı yollara gidicez zaten
yalniz su yontulma kelimesi çok abes duruyor bahsettigimiz bi insan sonuçta kotu bi huyuda oldugunu duusnmuyorum, bende sevmem oyle yerleri daah sakinlik ararim ..

belki oda sana yontabilirim gozuyle bakiyodur : ))

X