sevgilimin abisi

malesef haklısınız kendimi ateşe atamam bir aşk uğruna Allah korusun neler duyuyoruz
şöyle bir karar verdim ilişkimi devam ettirmek ciddiyete binecei zaman aileme herşeyi anlatmak ve son sözü onalara bırakmak
sağolun yardımlarınız için

hiç belli olmaz
ama iyi düşün sevgilin abisini çok seviyormuş,yani yaptıklarından dolayı ondan soğumamış hata yapmış demiş
erkekler genelde babalarını örnek alırlar ama abilerinide alabilirler
yani öyle olacak diye birşey yok birbirleriyle zıt karakterli kardeşler var ama
yinede çok iyi düşün
o ailede bu karakterde bi insan var ve sevgilin onu çok seviyo bir kere değil on kere düşün

Evlendikten sonra belki tesadüfen öğreneceğin şeyi iş ciddiye binmeden şimdi öğrenmişsin.
Tecrübeye kulak ver canım.
Evlilikte aile çok önemli.
Uzak, başka şehirde diye kendini rahatlatma.
İnsanlar nerelerden yetiyor huzur bozmaya bilemezsin.

malesef haklısınız kendimi ateşe atamam bir aşk uğruna Allah korusun neler duyuyoruz
şöyle bir karar verdim ilişkimi devam ettirmek ciddiyete binecei zaman aileme herşeyi anlatmak ve son sözü onalara bırakmak

son söz senden biter canım. bu düşünce anlayışını tasvip etmedim. sen şuan ilişkine devam edeceksin , belki de yıllarını vereceksin. iyice bu kişiye bağlanacaksın iş ciddiye varınca ailene söyleyeceksin onlar hayır derlerse bitirebilecek misin ?

kendin düşün şuan.

son söz senden biter canım. bu düşünce anlayışını tasvip etmedim. sen şuan ilişkine devam edeceksin , belki de yıllarını vereceksin. iyice bu kişiye bağlanacaksın iş ciddiye varınca ailene söyleyeceksin onlar hayır derlerse bitirebilecek misin ?

kendin düşün şuan.

yıllarımı verdim malesef :26:

sevgilin belki hiç abisine benzememiştir çok düzgün bir çocuktur
ama o abi evlendikten sonra hep senin çevrende olacak
ve adamın huyu ortada değişeceğini hiç sanmam
sevgilin değilde abisi kafa bulandırıyo:20::20:

Kafana takılıp konu açıyorsun sonra da olumsuz gelen her yoruma karşı hem erkem arkadaşını hem de abisini savunmaya geçiyorsun. Ne duymak istiyorsun?
Elbette beş parmağın beşi de bir değil ve elbette kardeş ne kadar kötü olursa olsun kardeştir ama böylesi bir abiyi çok sevdiğini söyleyen kişiye de şüpheyle bakarım ben..

düzelmez öyle insanlar.....
kardeşler aynı olacak diye bişey yok ama abisinin yaptıklarını normal karşıladığı kesin....

burda eleştiren kimseye bişey demedim kendi fikrimi paylaştım ama senide pazarlıyor olmasın demek nasıl bir laf bu lafınızı kınıyorum
albümü komple paylaşmış içinde benim tek bir fotom vardı

Doğrudan, dümdüz, laf ebeliği yapmadan, laf süslemeden düşündüğümü söyledim.

Yaptığı şey bu olabilir, olamaz mı? Sonuçta karısını satan bir adamla arkadaşlık yapıyor. Arkadaş çevresinde kimler var, o fotoğrafınız şimdi kimlerin bilgisayarında, bilebiliyor musunuz?

Bazen hiç istemediğimiz sertlikte şeyler duymak bize fayda sağlar. Ben de bu konuda yazılanlar size faydalı olsun isterim. Yoksa sizi kırmak, gücendirmek gibi bir amacım yok, olamaz.

Neyse, dobralık yapmayı keseyim. Canım cicim modu daha rahat sanırım...

Beş parmagın beşi de bir degil diye de bir sözümüz var. Tabi bu sözden yana falan degilim. Körle yatan şaşı kalkar. Temkini elden bırakma

yazdıklarından anlaşılıyor ki sen çok cahil bir insansın unutma bir insanı tanımak istiyorsan önce onun ailesini tanımalısın ailesi nasılsa onunda kişiliği o dur kişi ailesinden gördüğünü kalıplarına yerleştirir.Bir insanı facebook vs.ile çözemezsin.Onun konuşmadan ruh halini görmeden anlayamazsın.

Kafana takılıp konu açıyorsun sonra da olumsuz gelen her yoruma karşı hem erkem arkadaşını hem de abisini savunmaya geçiyorsun. Ne duymak istiyorsun?
Elbette beş parmağın beşi de bir değil ve elbette kardeş ne kadar kötü olursa olsun kardeştir ama böylesi bir abiyi çok sevdiğini söyleyen kişiye de şüpheyle bakarım ben..

:42::42::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

yazdığımı okumadan sırf muhalefet olmak için yorum yaptığız belli zira yukarda yazdığım cvp

yazdıklarından anlaşılıyor ki sen çok cahil bir insansın unutma bir insanı tanımak istiyorsan önce onun ailesini tanımalısın ailesi nasılsa onunda kişiliği o dur kişi ailesinden gördüğünü kalıplarına yerleştirir.Bir insanı facebook vs.ile çözemezsin.Onun konuşmadan ruh halini görmeden anlayamazsın.

ben burda bana cahil densin diye konu açmadım cahil olan sensin çünkü beni tanımadan cahil diyebiliyorsun
ailesi ile ilgili yorumuna bişi demem zaten yorum almak için konu açtım bana cahil densin diye değil :41:

Back
X