sevgilimin abisi

ahirimsensin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
380
2
0
Ankara
kızlar sevgilim kendi anlattı abisi ile ailesi altlı üstlü oturuyorlarmış
sevgilimin abisi eşini aldatmış..hatta evli bir çift varmış aslında adam o bayanı satıyormuş adam arkadaş gibi kendi evine getiriyormuş bu çifti:53: herşey ortaya çıkmış aldatılma olayları... sevgilimin abiside dövüp eşini evden atmış:41: o o...lar uğruna

ama eşinin annesi babası yokmuş, sevgilimin ailesi gelinimiz evden gidemez gidersen sen gidersin demişler kocasına
adam arada hapse girip çıkan belalı bir tip aynı zamanda...geçende sevgilimin facene girmiştim kadınlarla konuşmasını gördüm duvarında bana bi kaç kadın yetmez demeye getirmiş lafı

neyse bunlar barışmış adam iş kurmuş sadece iştn eve gidiyormuş artık vs. bunların hiçbiri beni ilgilendirmez aklıma takılan tek bir şey var..sevgilim en çok bu abisini seviyor bana tanısan sende seversin sohbeti çok iyidir hata yaptı eşiyle hallttiler falan dedi acaba sevgilim o abisini örnek alır mı kan çeker mi ki gibi saçma olabilecek düşüncelerim var:53:

ayrıca sevgilim yüz olarak o abisiyle ikiz gibi benziyor inşallah huyu benzemez
adam o aldattığı kadınla evlenmek için zamanında ailesine karşıgelmiş şimdi bakın olanlara

Son düzenleme:
kır atın yanında duran ya huyundan ya tüyünden,ya da üzüm üzüme baka baka gibi çok kıymetli sözlerimiz var,boşuna söylenmemiş bunlar..dikkatli ol derim..

cnm yaaa hiç bişi anlamadım evli bi çift varmış demişsin aslında adam kadını satıyo demişsin sevgilimn abisi o kadın uğruna karısını evden kovdu demişsin ben parçaları birleştirmedim :S:S
ama sevgilinin bunları sana anlatması bana braz garip geldi yani insanın bunu utançtan yern dibine grerek saklaması lazım ama sana sevgilin normal bişeymiş gbi anlatabilmiş üstelik bi hata yaptı bitti şeklinde basite indirgemiş dikkat et bu aileye !!!

fiziksel yakınlıktan bahsetmiyorum,duygusal yakınlık da aynı yola çıkar..en çok sevdiği abisi diyorsun..illa ona benzeyecek değil tabi ama dikkatli ol yine de..

cnm yaaa hiç bişi anlamadım evli bi çift varmış demişsin aslında adam kadını satıyo demişsin sevgilimn abisi o kadın uğruna karısını evden kovdu demişsin ben parçaları birleştirmedim :S:S
ama sevgilinin bunları sana anlatması bana braz garip geldi yani insanın bunu utançtan yern dibine grerek saklaması lazım ama sana sevgilin normal bişeymiş gbi anlatabilmiş üstelik bi hata yaptı bitti şeklinde basite indirgemiş dikkat et bu aileye !!!

canm sevgiilm basitçe anlatmadı ama ben kısa yazdımm burda
evli bir çift var adam evli olduğu bayanı satıyor abiside o kadnla birlikte oluyor

aynen,insan böyle bişeyi anlatmaya utanır,o basit bi hata olarak görüp normal karşılamış..çarpık ilişkiler..

kır atın yanında duran ya huyundan ya tüyünden.. gerçekten bu duruma isabet. atalarımız ne güzel demiş.

en çok bu abisini seviyor demişsin de abisinin yaptıklarını karakterini biliyor ve hala onu seviyorsa.. durum yeterince ortada değil mi?
:19:

bu arada sevgilimi 5 yıldır tanıyorum
biz çıkmadan önce sınıftan ayyy xx evine geliyim falan diyen çok kız oldu okuldanda hiçbirini çağırmadı eve mesela ne bilim kız düşkünü değil gibi gelmişti bana

Kendini fazla kaptirma derim.
Ayni anneden babadan olup cok farkli karekterde insan cok. Benimde iki erkek kardesim var.
aralarinda 1,5 yas farki olmasina ragmen ikisi cok farkli. Bir cok capkin digeri platonik asik :1:

ama abisnin düzeldiğini söylüyor :43:

klasik laflar bunlar canım. bir insan 7 sinde ne ise 70nde de odur. insan bazı şeylerini düzeltebilir ama karakterini asla.

sevgilinin abisi bana kalırsa karaktersiz namussusun teki. ayrıca sevgilinin bunları anlatabilmesine de hayret ediyorum. balık baştan kokar. sinyallerini alamadın mı? görmezden mi geliyorsun bazı şeyleri?

bu nasıl aile yapısıdır..:20: yakma başını

klasik laflar bunlar canım. bir insan 7 sinde ne ise 70nde de odur. insan bazı şeylerini düzeltebilir ama karakterini asla.

sevgilinin abisi bana kalırsa karaktersiz namussusun teki. ayrıca sevgilinin bunları anlatabilmesine de hayret ediyorum. balık baştan kokar. sinyallerini alamadın mı? görmezden mi geliyorsun bazı şeyleri?

bu nasıl aile yapısıdır..:20: yakma başını

abisini seviyor ama abisi içki içior sevgilim ayda yılda bir
abisi kahveden çıkmıyor sevgilim gitmiyor
bir kere bara gittik ne biçi bi yer burası adam gibi cafeye gidelim dedi gittiğimiz yer kötü bir bardı sanırım arkadaşlar övmüştü bende ilk kez gece evden izin alabilmiştim
hani kötü huyu yok gibi ama zaman gösterir tabiki de

kardeş çöptende olsa kardeş kardeştir..birbirlerine yakınlardır ama eldeki 5 parmak aynı değildir.özel hayatında yaşanılanlardan ötürü kimse kimseyi heleki kardeşler birbirlerini silemez.güven eksikliğiniz varsa eksikliğinizi gidermeden evliliğe adım atmayın..

kardeş çöptende olsa kardeş kardeştir..birbirlerine yakınlardır ama eldeki 5 parmak aynı değildir.özel hayatında yaşanılanlardan ötürü kimse kimseyi heleki kardeşler birbirlerini silemez.güven eksikliğiniz varsa eksikliğinizi gidermeden evliliğe adım atmayın..

dimi çok haklıısnnız o en çok o abisini seviyor çünkü diğer abisi ona ben çalışıyorum sen okuyon senin ne ayrıcalığın var falan diye canını sıkıyor
o abisi destek oluyor o yüzden en çok onu seviyor

abisini seviyor ama abisi içki içior sevgilim ayda yılda bir
abisi kahveden çıkmıyor sevgilim gitmiyor
bir kere bara gittik ne biçi bi yer burası adam gibi cafeye gidelim dedi gittiğimiz yer kötü bir bardı sanırım arkadaşlar övmüştü bende ilk kez gece evden izin alabilmiştim
hani kötü huyu yok gibi ama zaman gösterir tabiki de

canım herkesin karakteri farklıdır . benim vurgulamak istediğim aile yapılarıydı.

canım herkesin karakteri farklıdır . benim vurgulamak istediğim aile yapılarıydı.

canm ona bişey demiyorum ama diğer abileri ve babası öyle değil hatta babası 70 yaşında hala çalışıyor çocukları için yani aileside değilde abisi tam bir ş.....z bencede sevgilimide savunmuyorum kesinlikle elbet şüphelerim var bu konuda
kararsız bir noktadayım işte tam

adı üstünde o onun abisi, et tırnaktan ayrılmaz, elbette sevecek, abisini sevmesi sevgilinin de karaktersiz olduğunu göstermez, kardeşidir atamaz satamaz, benim abimin de milyon tane hatası oldu, ama eşim ağzını açıp hiç bişey diyemez derse de nasibini alır artık allah ne verdiyse, o yüzden sen abisi hakkında kötü yorum yapma, hiç karışma, ama o abiye karşı biraz mesafeli dur bence

Back
X