• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi ilişkimizi bitirmek üzere

bu arada ben ayrıldıktan sonra 1-2 ay geçti ki bazı arkadaşlarımızdan onun hemen bi sevgili yaptığını duydum. (ortak arkadaşlarımızla da bağımı koparmaya çalışıyordum çünkü hepsiyle beni eski sevgilim tanıştırmıştı. o arkadaşların hepsi saygı duydu kararıma zaten esasında onun arkadaşlarıydı. ama bir tanesi sürekli beni arıyordu. görüşmek istiyordu. hayır dediğim halde anlamıyordu vs). her neyse eski sevgilim hemen yeni birisiyle sevgili olmuş :) ve o kız mimarmış mersinliymiş. sonra ben şunu fark ettim... biz sevgiliyken o zamanlar erkek arkadaşıma mersinli ve mimar bir kız hediye almıştı ( aynı fabrikada bi dönem çalıştı kız). ben de o zamanlar sinirlenmiştim bi kız neden sana hediye alıyor diye. erkek arkadaşım da demişti ki, ben onun şefiyim ne var bunda ? işte o kızla sevgili olmuş :))) demek ki yedekte tutmuş, kızın ilgisini fark ettiği halde karşı çıkmamış ben böyle anlıyorum. buna zerre kadar üzülmedim sadece gözümde iyice değersiz bir insan olarak kaldı.
Tek merak ettiğim şey sen ayrılırken sorun çıkardı mı hemen kabullendi mi.

Tek merak ettiğim şey sen ayrılırken sorun çıkardı mı hemen kabullendi mi.
başta aklından çıkar ayrılmayı falan dedi ama aslında ayrılmak istiyordu hemen anladım. hani çok iyi tanıdığınız insanların ciğerini bilirsiniz ya öyle bi şey :) çünkü ortada gerçek hiçbir şey olmasa bile annesini "onay vermediği" biriyle olabilecek ve onun arkasında duracak karakteri yoktu. sonra da direkt kabul etti zaten. şimdiki kız arkadaşını annesinden gizliyormuş. bu adamdan hiçbir halt olmaz onu çok net gördüm. yeni sevgilisine de sadece üzülüyorum gidecek zamanı için...

Kokmuş oğlunu alsın,bi tarafına soksun. Kendine saygın olsun lütfen bu insanlara 1 dk tahammül etme. Yemek yapıp yapmaman,kaç çocuk yapacağın ortada bisey yokken dert olmuş onların ne haddine? Yok sevgilim iyi bilmem ne diye kendini de kandırma,sokak düğünü diyen kadının oğlundan ne kadar kıymet görebilirsin ki? Annesinin dövmesini poposna yaptırsın. Arkana bakmadan kaç

Kokmuş oğlunu alsın,bi tarafına soksun. Kendine saygın olsun lütfen bu insanlara 1 dk tahammül etme. Yemek yapıp yapmaman,kaç çocuk yapacağın ortada bisey yokken dert olmuş onların ne haddine? Yok sevgilim iyi bilmem ne diye kendini de kandırma,sokak düğünü diyen kadının oğlundan ne kadar kıymet görebilirsin ki? Annesinin dövmesini poposna yaptırsın. Arkana bakmadan kaç
haklısınız ama ayrıldığım 7 ay falan oluyor :) narsist hasta annesi ve bağımlı oğlu... ben çok şanslı olduğumu biliyorum kurtulduğum için. kendimi kurtardım daha doğrusu.

haklısınız ama ayrıldığım 7 ay falan oluyor :) narsist hasta annesi ve bağımlı oğlu... ben çok şanslı olduğumu biliyorum kurtulduğum için. kendimi kurtardım daha doğrusu.
Çooook sevindim karşına el üstünde tutulacağın bir ilişki ve coooook sevileceğin bir aile çıksın canım benim 🌟

Allah sizi yanginlardan almis cikarmis. Lokma falan dokturseydiniz :D Cocuk falan sevindirin bence.
gerçekten de böyle oldu... böyle bir beladan kurtulduğum için yaptım bir şeyler ve hala da yapmaya devam ediyorum. allah bana erkenden gösterdi... o kadın gerçek yüzünü düğünden sonraya saklasaydı şimdiye boşanmıştım. o da "şanslıysam"

bu arada ben ayrıldıktan sonra 1-2 ay geçti ki bazı arkadaşlarımızdan onun hemen bi sevgili yaptığını duydum. (ortak arkadaşlarımızla da bağımı koparmaya çalışıyordum çünkü hepsiyle beni eski sevgilim tanıştırmıştı. o arkadaşların hepsi saygı duydu kararıma zaten esasında onun arkadaşlarıydı. ama bir tanesi sürekli beni arıyordu. görüşmek istiyordu. hayır dediğim halde anlamıyordu vs). her neyse eski sevgilim hemen yeni birisiyle sevgili olmuş :) ve o kız mimarmış mersinliymiş. sonra ben şunu fark ettim... biz sevgiliyken o zamanlar erkek arkadaşıma mersinli ve mimar bir kız hediye almıştı ( aynı fabrikada bi dönem çalıştı kız). ben de o zamanlar sinirlenmiştim bi kız neden sana hediye alıyor diye. erkek arkadaşım da demişti ki, ben onun şefiyim ne var bunda ? işte o kızla sevgili olmuş :))) demek ki yedekte tutmuş, kızın ilgisini fark ettiği halde karşı çıkmamış ben böyle anlıyorum. buna zerre kadar üzülmedim sadece gözümde iyice değersiz bir insan olarak kaldı.
Merhaba, ayrılıp kendinizi kurtarmanıza çok sevindim. Evlilik olsa dahi o kişiyle iletişimde olacaktı büyük ihtimalle. Kadınlar herzaman hissediyor ya ben hislerimizde kolay kolay yanıldığımızı hiç düşünmüyorum. İnşallah iyi bir insanla karşılaşırsınız ilerde. Sevip , sevildiğiniz bir ailedeside olur.

Merhaba, ayrılıp kendinizi kurtarmanıza çok sevindim. Evlilik olsa dahi o kişiyle iletişimde olacaktı büyük ihtimalle. Kadınlar herzaman hissediyor ya ben hislerimizde kolay kolay yanıldığımızı hiç düşünmüyorum. İnşallah iyi bir insanla karşılaşırsınız ilerde. Sevip , sevildiğiniz bir ailedeside olur.
evet kadınlar gerçekten hissediyor çok haklısınız. ben annesiyle tanıştığım gün bir sorun olduğunu anlamıştım... ama o zaman insan işin nereye varacağını kestiremiyor hemen. annesi bana söylemişti evlenirsen kendi kocamdan boşanır senin evine yerleşirim diye... iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :) amin inşallah öyle olur ben de çok istiyorum.

Çok sayfa geçmiş ayrilmissiniz doğru karar ama benden size ilerisi için bir tavsiye naçizane, sevgilinizle düğünlere gitmeyin hele anasıyla hiç gitmeyin. Ortak arkadaşsa bilmem de 7 kişi onların evinde ne işiniz vardı ki? Buna cevap verdiyseniz görmedim. Çok yüz göz olmuşsunuz kadınla fazla görüşmussunuz, bir bakıma iyi tabii gerçek yuzlerini görmüş oldunuz.

Oğlu da kendisi de facia kurtulmussunuz.

Çok sayfa geçmiş ayrilmissiniz doğru karar ama benden size ilerisi için bir tavsiye naçizane, sevgilinizle düğünlere gitmeyin hele anasıyla hiç gitmeyin. Ortak arkadaşsa bilmem de 7 kişi onların evinde ne işiniz vardı ki? Buna cevap verdiyseniz görmedim. Çok yüz göz olmuşsunuz kadınla fazla görüşmussunuz, bir bakıma iyi tabii gerçek yuzlerini görmüş oldunuz.

Oğlu da kendisi de facia kurtulmussunuz.

Kardeşime, bekâr kuzenlerime hep bu tavsiyeyi veririm
İş ciddiye binmeden asla ve asla genç kızlar, sevgililerinizin ailesiyle görüşmeyin.
Size ulaşmanın bu kadar kolay olduğunu anlamasınlar.
2 tane erkek annesi olarak söylüyorum.. kendim de zamanında aynı haltı yemiş biri olarak.
Arkadaşın dediği gibi gitmeyin düğünlerine, özel günlerine.. ne zaman iş ciddiye biner ailece tanışırsınız o zaman ailesini gözlemlemeye başlayın

Erkek ısrar mı ediyor.. benim sınırlarım bu şekilde işine geliyorsa deyin :))
Bizim ülkemizdeki birçok erkek annesi bu medeniyette değil çünkü

Bence iyiki düğüne de gitmişsiniz evine de gitmişsiniz yoksa evlenince veya nişanlanınca görecektiniz gerçek yüzlerini değişik insanlarmış çok sevindim sizin adınıza inşallah karşınıza çok iyi insanlar çıkar

Benim yakın bir arkadaşım da böyle ana kuzusu biriyle nişanlıydı. Arkadaşım çok muhafazakar bir çevreden, bir kere görüşmüşlerdi, oğlanın anası hemen kızın ailesini arayıp istemeye geleceğiz demişlerdi. Neyse nişan falan yapıldı, ama düğün için ev içim asla adım atılmıyor.

Arkadaşım bir kere evlerine kalmaya gidince görmüş ki oğlan gece yorganını alıp anasın yatağında uyumıya gitmiş 😅 kadının kocası yoktı vefat etmişti, ondan herhalde.

Düğüne az bir zaman kala ayrıldılar, iyi oldu, bir iki sene sonra başka biriyle evlendi, çocuğu oldu gayet mutlu şimdi.

Tlc’deki en uçuk ana sanırım Filistinli miydi neydi bir kadın vardı, ana oğul delillerdi resmen.

Bir kadının kendine yapacağı en büyük kötülüklerden biri ana kızusu biriyle evlenmektir, o yüzden hayatınızın en doğru kararını almışsınız. Sünepenin tekiymiş

Back
X