sevgilimin annesi, ''oğlumun anası gibi olmuşsun'' dedi

yapabılecegın en buyuk hatayı yapmıssın... sımdı fazla yormazda ılerde yorulacaksın...
fedakarlıklarının karslıklarnı steyeceksın..
ve allah nasıp ederde evlenrsenız..
o zaman kafanı taslara vuracaksın..
erkeklerın uzerınden yuklerı alırsan tepene cıkarlar... bu boyle !!

yapabılecegın en buyuk hatayı yapmıssın... sımdı fazla yormazda ılerde yorulacaksın...
fedakarlıklarının karslıklarnı steyeceksın..
ve allah nasıp ederde evlenrsenız..
o zaman kafanı taslara vuracaksın..
erkeklerın uzerınden yuklerı alırsan tepene cıkarlar... bu boyle !!

aynen öyle. bu gidişata dur deme zamanım gelmiş artık

Bence de çok abartmışsın..Havlu taşımak,havlu tutmak nedir Allah aşkına....5 yıllık evliyim bir kere bile öyle havlu tutmadım eşime...Böyle böyle alıştırırsan sürekli senden hizmet bekler,başa çıkamazsın.......Üstelik bu yaptıkların da hiç hora geçmez..Bunları senin asli görevin olarak düşünmeye başlar..İyice sorumsuz olur...Eli ayağı tutuyorsa,engeli yoksa bu kadar üstüne düşmen çok yanlış...

Son düzenleyen: Moderatör:
evet aynen öyle. başta farkında değildim ben kadın öyle diyince kendime geldim

bak ben 4 yıldır evliyim başlarda aynı senin gibiydim. birde çalışıyorum yani. sonra bigün durdum dedimki annesimi karısımı olucam. işte ogün dönüm noktası...
karısı hayat ortağı olmaya karar verdim. ufaktan başla bence kendi kendini idare ettirmeye. yavaş yavaş onu ihmal ediyormuş gibi değilde .. ufak şeylerle. annesi içinde sen büyük bir nimet olmuşsun. malum çok düşkünler oğullarına. benim kayınvalidem dünya tatlısı bir kadın ama ne varki öyle alıştırmıştıki eşimi hiç bir şeyini kendi yapmaz hatta yemek seçerdi kafayı yiyecektim. sebze yemeğine hasret kalmıştım. yavaaş yavaaş başladım evimizi hayatımızı ortak yapmaya. akşam işten gelince koyuverdim zeytinyağlıyı önüne:)
şimdi sağlıklı besleniyoruz. işlerimizi birlikte hallediyoruz. hatta pazar alışverişinden eşim büyük zevk alıyor. kendisi gidip tek tek eliyle seçiyor sebzelerimizi. bende arada bir onun sevdiği bir et yemeğini yapıyorum sürpriiiiz:)
davranışlarından onu çok sevdiğin belli.

Benim de oğlum var ve "umarım senin gibi biriyle karşılaşır" diyenlere şaşırıyorum.
Bu başına gelecek en kötü şey olur. Oğlum için hayatı boyunca işlerini yaptıracağı bir kadın bulması yerine, sorumluluk sahibi bir adam olmasını dilerim sadece.

Bence de çok abartmışsın..Havlu taşımak,havlu tutmak nedir Allah aşkına....5 yıllık evliyim bir kere bile öyle havlu tutmadım eşime...Böyle böyle alıştırırsan sürekli senden hizmet bekler,başa çıkamazsın.......

:) mahvoldum ben bu gidişle

Agaç yaşken egilir hesabı bir kere alıştırdıgınız bir şeyi sonradan vazgeçirmeniz çok zor...Kolay degil durumunuz bol şans:34:

bak ben 4 yıldır evliyim başlarda aynı senin gibiydim. birde çalışıyorum yani. sonra bigün durdum dedimki annesimi karısımı olucam. işte ogün dönüm noktası...
karısı hayat ortağı olmaya karar verdim. ufaktan başla bence kendi kendini idare ettirmeye. yavaş yavaş onu ihmal ediyormuş gibi değilde .. ufak şeylerle. annesi içinde sen büyük bir nimet olmuşsun. malum çok düşkünler oğullarına. benim kayınvalidem dünya tatlısı bir kadın ama ne varki öyle alıştırmıştıki eşimi hiç bir şeyini kendi yapmaz hatta yemek seçerdi kafayı yiyecektim. sebze yemeğine hasret kalmıştım. yavaaş yavaaş başladım evimizi hayatımızı ortak yapmaya. akşam işten gelince koyuverdim zeytinyağlıyı önüne:)
şimdi sağlıklı besleniyoruz. işlerimizi birlikte hallediyoruz. hatta pazar alışverişinden eşim büyük zevk alıyor. kendisi gidip tek tek eliyle seçiyor sebzelerimizi. bende arada bir onun sevdiği bir et yemeğini yapıyorum sürpriiiiz:)
davranışlarından onu çok sevdiğin belli.

daha evlenmeye çok var o zamana kadar düzeltirim ben bunu yavaştan :)

selamlar kızlar. sevgilimin annesiyle sürekli konuşuruz telefonda her gün arıyor beni, benim aramama fırsat vermiyor her allahın günü sabah 11 gibi mutlaka arar. bundan bir kaç ay önce sevgilim hastalanmıştı ailesi de burda olmadığı için doktora beraber gittik. yine annesi aradı sevgilim doktorun yanındaydı napıyorsun nasılsın falan konuştuk, sonra senin oğlanı hastaneye getirdim dedim. kız sen iyice anası gibi olmuşsun benim oğlanın dedi güldü ben de güldüm başta alınmadım ama sonradan çok utandım kendimden kadının kötü bir niyeti yoktu şaka yaptı sonuçta. baktımki hakkaten de öyle dersleri, ödevleri, okulu, yemeği, ütülencekleri falan gerçekten annesi gibi olmuşum. mesela bir kayıt falan mı yapmak gerekiyor, örnek veriyorum, ben hallederim veya okulda falan ellerini yıkar çıkar çıkmaz havlusunu veririm çantamda sürekli havlu taşıyorumda. veya ne bileyim bir yere gitcek olsak ne giycem diye sorar, alışveriş yapcak olsa bensiz gidemez bi de büyük de gösteriyo yaşı çocuğun beline zor geliyorum kalıplı da biraz.. işte böyle ufak tefek şeylere baktımki kadın haklı yani, işin garibi sevgilim de iyice sorumsuz oldu mesela ders kaydı yapcaz adam daha okulun sitesini bile bilmiyor. çok hatalı davranıyorum galiba sizce de öyle mi ? nasıl fabrika ayarlarına geri döndürcem ben bu oğlanı
:26:

kayınvalıde adayın şaka yapmış bence. erkek arkadasın sorumsuz oldugu için böyle . ve cok fedakarsın böyle yapma ilerde üzülürsün ;)

Son düzenleme:
tabiki bak daha çok zamanın varmış. sevgi emek istiyor. sen çok emek veriyorsun belli. şimdiden başlarsan onunda senin için neler yapabileceğini görürsün. sevgini sevdiğini yıpratma olurmu. bulmak çok zor ama kaybetmek çok kolay. umarım başarılı olursun.

tabiki bak daha çok zamanın varmış. sevgi emek istiyor. sen çok emek veriyorsun belli. şimdiden başlarsan onunda senin için neler yapabileceğini görürsün. sevgini sevdiğini yıpratma olurmu. bulmak çok zor ama kaybetmek çok kolay. umarım başarılı olursun.

çok teşekkür ederim

ya kadın sahiplenmeyi sever belki ne bilim bazen sorumluluklarını hatırlatırsın ya da suraya buraya gitme gibi veya evli olsam bende şunu yap bunu yap diye belki yönetmeye çalışırım ama okulun sitesine girip adamın ders kaynını senin yapmandda neyin nesi o yapamıyor mu kendi faturalarını neden sen ödüyorsun o ödeyemiyor mu şaşırdım yani:53:

daha evlenmeye çok var o zamana kadar düzeltirim ben bunu yavaştan :)

Evleneceğiniz kesin mi ? Söz nişan vs var mı ?

Gerçi daha 22 yaşındaymış çok küçük evlilik düşünmek için.......

Hayırlısı inşallah.....

Evleneceğiniz kesin mi ? Söz nişan vs var mı ?

Gerçi daha 22 yaşındaymış çok küçük evlilik düşünmek için.......

Hayırlısı inşallah.....

tabiki kesin değil söz falan da yok dedimya çok var zaten. hayırlısı

ya kadın sahiplenmeyi sever belki ne bilim bazen sorumluluklarını hatırlatırsın ya da suraya buraya gitme gibi veya evli olsam bende şunu yap bunu yap diye belki yönetmeye çalışırım ama okulun sitesine girip adamın ders kaynını senin yapmandda neyin nesi o yapamıyor mu kendi faturalarını neden sen ödüyorsun o ödeyemiyor mu şaşırdım yani:53:

diyorumya okulun sitesi hangisi onu bile bilmiyor bizim okulun sitesi değiştiği için, öğrenci numarasını bile bilmiyor

diyorumya okulun sitesi hangisi onu bile bilmiyor bizim okulun sitesi değiştiği için, öğrenci numarasını bile bilmiyor

İşin çok zor o zaman... Bu kadar sorumsuz biriyse o kadar dadılık yapmamalısın.... Sürekli arkası toplanan insanlar sorumsuz olurlar... Bazı insanlar bazı şeyleri duvara toslamadan kavrayamıyorlar...Kalsın sınıfta dünya kaç bucakmış görsün...Belki akıllanır......

sana tavsiyem herşeyi üstlenme bence hazır sevgiliyken kendini çek biraz hatta sen ona senin için bişeyler yapmasını gerektiren ortamlar sağla. sonra altından kalkamazsın. çalıştığım yerde bi bayan var bu bayan herşeyi üstlenmiş üzerine adam hiç bir şeye koşturmuyo nasılsa yapan var diye kadın ciddi manada boşanmayı düşününyo..Allah korusun :18:

bence bu adam sorumsuz sen annesi gibi bile davransan bir erkek kendi okulunun sitesini bilir ya da merak eder en azından ya numarasını bile bilmiyormuş baksana yarın öbür gün ALLAH yazmasın ama diyelim ayrıldınız bu adam napıcak o zman yalpalar olduğu yerde bence sen onu bir silkele kendine gelsin biraz sorumluluk edinsin,diyelim ki evlendin zaten ülkemizde kadının yükü ağır ev içnde isterse prof. olsun eve geldiğinde yemeğini temizliğini ve çocukların %80 sorumluluğunu bakımını almış durumda sen yarın evlendiğinde bu adam faturaları ödemicek,alışverişe çıkmıcak hiç bi işle ilgilenmicek ve yükün ikiye katlanıcak istermisin böyle olsun o yüzden yavaştan sevgiline sorumluluklarını bırakmaya başla bence:34:

Back
X