sevgilimin annesi, ''oğlumun anası gibi olmuşsun'' dedi

bence bu adam sorumsuz sen annesi gibi bile davransan bir erkek kendi okulunun sitesini bilir ya da merak eder en azından ya numarasını bile bilmiyormuş baksana yarın öbür gün ALLAH yazmasın ama diyelim ayrıldınız bu adam napıcak o zman yalpalar olduğu yerde bence sen onu bir silkele kendine gelsin biraz sorumluluk edinsin,diyelim ki evlendin zaten ülkemizde kadının yükü ağır ev içnde isterse prof. olsun eve geldiğinde yemeğini temizliğini ve çocukların %80 sorumluluğunu bakımını almış durumda sen yarın evlendiğinde bu adam faturaları ödemicek,alışverişe çıkmıcak hiç bi işle ilgilenmicek ve yükün ikiye katlanıcak istermisin böyle olsun o yüzden yavaştan sevgiline sorumluluklarını bırakmaya başla bence:34:

dediğin gibi bazı şeyleri öğrencek artık. o da hep diyor sen olmasan napardım diye sanki hep ben mi vardım diyorum. olmaz böyle yani

Sınıfta kalsın,parasız kalsın...Kimse de destek çıkmasın...Bak bakalım nasıl kendine geliyor.....:34:

uf... o adamdan nasıl aile babası olacak ilerde.... bırak sorumluluğunu kendisi üstlensin...

Sevgilin sorumsuz ve onunla başa çıkabilmek için belki farkında bile olmadan annesi gibi oldun, yarın bir sadakatsizlik yapsa sana der ki " annem gibi olmuştun, böyle olduğu sürece bana çekici gelmiyorsun... " O yüzden çok seviyor olsan da kendi haline bırak her konuda sana güvenmesin çocuk gibi

Siz neden bu kadar anaçsınız?
Siz ona kendi işlerini yapması için kıyamazken, o nasıl işlerini size yıkarak kıyabiliyor?

Sevgilin sorumsuz ve onunla başa çıkabilmek için belki farkında bile olmadan annesi gibi oldun, yarın bir sadakatsizlik yapsa sana der ki " annem gibi olmuştun, böyle olduğu sürece bana çekici gelmiyorsun... " O yüzden çok seviyor olsan da kendi haline bırak her konuda sana güvenmesin çocuk gibi

aaa ben bunu hiç düşünmemiştim gerçekten. çok sağolun çok kötü bir durumda kalabilirim bile bu gidişle

Onun yapması gereken şeyleri siz yapmayın,
sorumluluğu biraz da ona bırakın.
Yarın bir gün evlenince de böyle devam ederse,
bütün yük sizde olursa inanın çok yorulur ve
erkenden yaşlanırsınız.
Sorumluluk almama/alamama konusunda erkekleri kimse geçemez bu bir gerçek.
Ama ne olursa olsun artık taşın altına elini o da koysun.

yok o kadar insafsızlık yapamam:1: ama yavaş yavaş ben çekilcem öğrensin sorumluluklarını

Kendi takip etsin borcunu ,harcını...Senin sorumluluğunda değil ki bunlar.... Bunların sorumluluğunu sen değil o kendisi bizzat üstlenmeli..Hiç de insafsız olmuyorsun.... Kızma ama tatlım,bu yaptığına fedakarlık denilmez,başka bir şey denilir....

Bu tür ilişkiler aşkı öldürüyor dikkatli olmanda fayda var. Erkek seni anaç gördümü iş bitti ki evli bile değilsin, evlilik kredini şimdi tüketme bence. Sen sadece sevgilisin, sevgili olarak kal.

Kendi takip etsin borcunu ,harcını...Senin sorumluluğunda değil ki bunlar.... Bunların sorumluluğunu sen değil o kendisi bizzat üstlenmeli..Hiç de insafsız olmuyorsun.... Kızma ama tatlım,bu yaptığına fedakarlık denilmez,başka bir şey denilir....

hayır hayr kızmıyorum yeni yeni farkına varıyorum bunların. çok teşekkür ederim

yaa her şey neyse de sorumsuz bir erkek çok sıkıntı olur...
ömür boyu arkasını toplamak gerekir...
insan severek yapıyor ama biraz da bazı şeyleri kendi başına yapmasına olanak tanınmalı bence...

şefkat,sıcaklık, koşulsuz sevgi bakımından annesi gibi olun ama artık koca adam olduğunu da görsün...
resmen adamı silik bir karakter haline getirmişsiniz, bu ilerleyen zamanlarda çok can sıkar gibi görünüyor... :44:

canim, sevgilini tuvaletede götürüp getiriyormusun????
yakinda tepene cikar, bu kadarda fedakar olma... birak kendi islerini kendi hal etsin... sorumluluk tasisin, bu ne yaaaa???

sevgilinin annesiyle olan ilişkini de sevgilinle olan ilişkini de çok laçka buldum açıkçası, oğlunu hastaneye getirdim demen onun sana "kız.." diye devam eden bi cümle kurması hoş gelmedi bana, ama herkesin ikili ilişkileri kendini bağlar tabiki

Taviz tavizi doğurur böyle alıştırırsan devam eder düzeltemezsin bence..
Senin yapman gereken bazı şeyleri onun yapmasını isteyerek ufaktan bu durumdan kurtulabilirsin ...

sevgilinin annesiyle olan ilişkini de sevgilinle olan ilişkini de çok laçka buldum açıkçası, oğlunu hastaneye getirdim demen onun sana "kız.." diye devam eden bi cümle kurması hoş gelmedi bana, ama herkesin ikili ilişkileri kendini bağlar tabiki

annesiyle olan ilişkimde laçka bi şey göremiyorum ben ne demesi gerekiyordu pardon ?

canim, sevgilini tuvaletede götürüp getiriyormusun????
yakinda tepene cikar, bu kadarda fedakar olma... birak kendi islerini kendi hal etsin... sorumluluk tasisin, bu ne yaaaa???

:) yok o kadarını yapmıyorum canım. biliyorum sorumluluklarını öğrenmesi gerek artık

Ama karakter meselesi o biraz da. Zamanında annesi de kazandırmamış demek ki hayatını tek başına sürdürmesi için gereken sorumluluğu.

Bir de şu var. Tamam bütün hayatını karşındaki için planlamak, kendini onun hayatını düzenlemeye adamak sakıncalı ama gerektiğinde etrafındaki insanlara destek olmanın kötü bir yanı yok bence karşılıklı olduğu sürece. Erkek arkadaşında sana zor zamanlarında destek olmaya çalışıyordu en azından maddi anlamda destek oluyordu diye hatırlıyorum ben başka bir konundan.

Bence böyle karşılıklı bir dayanışma hali varken, ona çok fazla çaba harcadığını artık kendi hayatını kendi idare etmesini belirten bir konuşma kırıcı olabilir. Onun yerine bundan sonrası için kendi kendine halletmesi gerektiğini düşündüğün işlerde elini üstünden çekip, müdahale etmeden izlemen daha iyi olur gibi geliyor bana.

Back
X