Sevgilimin beni sevip sevmediğine ikna olamıyorum

Umutsuzzz99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
5
0
Öncelikle günaydın. Sevgilimle 10 aydır çıkıyoruz ama ben hala beni sevip sevmediğinden emin değilim ben onu çok seviyorum ama kendi umursamaz gibi davranıyo ama ilgili 6. Ayda felan bi yakınlaşma oldu aramızda cinsellik anlamında ama yanından ayrıldıktan sonra acaba benden soğudu mu gibi kuruntular yapıyorum acaba beni kullanıyo mu diyorum lütfen bana yardımcı olunn ki kendisi şehir dışında okuyo öyle bişey söylemeye kalktım çok sinirlendi kullanmak istesem burda kız çok her geldiğimde senin yanına mı gelirim felan diyo ama bilmiyorum kafam çok karışık

Cinsellik olmadı diye senden soğuyacaksa bırak soğusun. Zaten gerçekten sevmiyor demektir..
Ayrıca niye kuruntu yapıyorsun ye iç keyfine bak, bu düşüncelerini de ona belli edip iyice havalara sokma..
Ayrı şehirlerdeymişsiniz bırak az da o senin üzerine düşsün :) Arada mesafe olunca tabi bu düşünceler normal ama kullanmasına da izin verme. Az mesafe iyidir. O nasl davranıyorsa sen de öyle davran

Yok aramızda bişeyler geçiyo ben ondan sonra soğudu mu acaba diye düşünüyorum yoksa sevdiğini düşünüyorum beni çekmezdi herhalde her gün bişey bulup trip atıyorum çok bunaltıyorum ama hala çekiyo beni ama kendi kendime kuruyorum

arkadaşım sana verebilecegim en iyi tavsiye cok bunaltıp üstüne düşmemeye calış ve gereginden fazla konu açma evet bunları ben yapamıyorum ama gerçekten bunu hakediyolar. Aranızda geçen şeyleri baskalasıyla da yasayabilir sırf sadece onu istiyor diye ama hala yanındaysa ve seni görmek istiyorsa sevmedigini düşünme.

sana bunları hıssetırıyorsa ilişkin o adam emın ol sneı kullanıyor ve sevmıyordur,hiç şüphen olmasın...

Sevip sevmedigini cidden nasil anlicaz ya? Neyse zaten terk edildim düsünmeme gerek kalmadi. Bi konu acip oraya derdimi anlatmistim. Bakip öneride bulunursaniz sevinirim.

şunu anlamıyorum ikiniz isteğinizle bişeyler yaşıyorsunuz ama kullanan o oluyor sen de onu kullanmış olmuyormusun aynı mantıkla?
kadın olmak cinsellikten kaçmak değildir eğer mutlu değilsen ilişkini bitir ama yakınlaştın diye kimse kimseyi kullanıyor olmuyor bu düşüneceden uzaklaş.

Öncelikle günaydın. Sevgilimle 10 aydır çıkıyoruz ama ben hala beni sevip sevmediğinden emin değilim ben onu çok seviyorum ama kendi umursamaz gibi davranıyo ama ilgili 6. Ayda felan bi yakınlaşma oldu aramızda cinsellik anlamında ama yanından ayrıldıktan sonra acaba benden soğudu mu gibi kuruntular yapıyorum acaba beni kullanıyo mu diyorum lütfen bana yardımcı olunn ki kendisi şehir dışında okuyo öyle bişey söylemeye kalktım çok sinirlendi kullanmak istesem burda kız çok her geldiğimde senin yanına mı gelirim felan diyo ama bilmiyorum kafam çok karışık
Bir iliskinin gayesi kendini degerli ve sevildigini hissetmek degil mi? Sevildigini hissetmiyorsan, emin degilsen uzatmaya, yipranmaya gerek yok bence.

Cinsellik yaşanınca neden kadın kullanılmış oluyor bende bunu anlamıyorum. Karsında ki o mantıkta bi adamsa zaten bırak gitsin

şunu anlamıyorum ikiniz isteğinizle bişeyler yaşıyorsunuz ama kullanan o oluyor sen de onu kullanmış olmuyormusun aynı mantıkla?
kadın olmak cinsellikten kaçmak değildir eğer mutlu değilsen ilişkini bitir ama yakınlaştın diye kimse kimseyi kullanıyor olmuyor bu düşüneceden uzaklaş.
kusura bakmayın yeni üyeyim pek anlayamadım daha nasıl cevap verildiğini felan ya tabikide haklısınız sonuçta beraber yaşanıyo ne yaşanıyosa ama onun hal ve hareketleri daha farklı oluyo sanki o yüzden rahatsızım sevdiğini biliyorum anlayabiliyorum ama mesela böyle düşünmemde ki sebep konuşmak istiyo seni istiyorum felan diyo zar zor ikna ediyo evet yanındayken evet bişeyler geçiyo aramızda ama konuşmaktan yana değil ben kabul ediyorum ondan sonra uyuyakalıyo böyle bişey olabilir mi gerçekten konuşmak istese uyuyakalabilir mi beni uyutmuyo yani bende uyumuyorum kendi uyuyo bunlar da beni düşündürüyo evet belki küçük sebepler ben bunlara takılıyorum

Son düzenleme:
Bunlar beni düşünmeye itiyo işte yoksa sevdiğini biliyorum ben katlanılması zor bi insanım çok sinirliyim trip atıyorum sürekli sevmese katlanamaz ve okuduğu şehirde bir sürü kız var okul 9 aysa o ayda 3 kere felan geliyo o zamanlar görüşüyoruz onun dışında hiç benimle konuşmazdı

Iliskiye girdiniz diye adam senin sorumlulugunu almak zorunda degil sirf bu yuzden girmedin umarim isteyerek girmissindir. Guvenmiyorsan neden girdin iliskiye onu anlamadim?

Kusura bakma ama sevgisinden emin degilsen sevmiyor demektir, seven insan hissettirir cunku..

Iliskiye girdiniz diye adam senin sorumlulugunu almak zorunda degil sirf bu yuzden girmedin umarim isteyerek girmissindir. Guvenmiyorsan neden girdin iliskiye onu anlamadim?

Kusura bakma ama sevgisinden emin degilsen sevmiyor demektir, seven insan hissettirir cunku..
ilişkiye girdim demedim bişeyler yaşandı dedim güvenmiyorumda demedim sevmiyoda ama anlayamıyorum dedim çünkü bu konuyla ilgili şeyler çok şey gördüm ki en yakınlarımdan ve çevrenizde sürekli böyle şeyler gördüğünüzde illaki aklınız karışıyo şüpheye düşüyosunuz ve nede olsa kimseye %100 güvenemeyiz dimi güvenle alakasıda yok aslında bunun çünkü güvenmesem böyle şeyler yapmam 10 aydır beraberiz ve 6.ay felandı biz yakınlaştığımızda yukarda yazdığımıda okursanız anlayabilirsiniz belki

sevdiğinden emin olamayacak kadar bile emin değilsen. nasıl o kadar yakınlaşabiliyorsun anlamıyorum. kafan karışmış olabilir.
valla ben dini kuralların ve bi takım geleneklerin çok doğru olduğunu gözlemledim bu hayatta. nikahı basacak şartlara sevgiye sahip olmayan adam sana da sahip olmamalı.

Okudum zaten o yuzden iliskiye girdiginizi dusundum cinsel yakinlasma demissiniz cunku..
Tam guvenemiyorsan bence test yap istedigi o "cinsel yakinlasmayi" yapma o zaman tavri degisecek mi anlarsin

X