- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.575
- 138
- Konu Sahibi yilinsongunu
Ne mi yapardik...sen ne yapiyorsun bence mesele bu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılırdım.Siz olsanız ne yapardınız?

Sadece bekar erkeklerin mi cinsel ihtiyaçları olabiliyormuş.Tabii ki bende öyle düşünüy
Hayır affetmedim böyle yapalım diye barışma çabasında sadece. Bekar erkek cinsel ihtiyaçları vardır diyen insanlar da oldu ama ben hayatında biri olan insanın bu tarz şeylere yönelmesini onaylamıyorum.
sevgiliniz abaza üzgünüm..Merhaba, konuyu çok uzatmayacağım. Yapı itibariyle çok kıskanç biriyim. Sevgilimin bir akrabasıyla birlikte +18 görüntülü konuşma uygulamalarına girdiğini gördüm. Mail adresine girmem gerekliydi ve bu sayede hangi uygulamaları indirdiğini gördüm. Deliye döndüm psikolojim bozuldu. O mailini sildirip yeni mail açtırdı ve şifresinin bende de olacağını oradan nereye girdiğini göreceğimi söyledi. Tabi yapmak isteyen mail hesabının oturumunu kapatıp yine girer. Siz olsanız ne yapardınız?
Beceremiyor diye bir durum yok, burada içimi döküyorum ve fikir alıyorum. Çevremdeki ortak tanıdıklar bekardır yapar gözünde. Bende yediremiyorum, sindiremiyorum ve fikir almaya geldim.Canım daha sevgilinden ayrılmayı beceremiyor bu adamdan![]()
Bekardır yapar derkenBeceremiyor diye bir durum yok, burada içimi döküyorum ve fikir alıyorum. Çevremdeki ortak tanıdıklar bekardır yapar gözünde. Bende yediremiyorum, sindiremiyorum ve fikir almaya geldim.
Fikir: bu sapığı hayatınızdan çıkarıp yolunuza bakmakBeceremiyor diye bir durum yok, burada içimi döküyorum ve fikir alıyorum. Çevremdeki ortak tanıdıklar bekardır yapar gözünde. Bende yediremiyorum, sindiremiyorum ve fikir almaya geldim.
Görüyon mu millette ne fanteziler var. Akraba ile +18 yerlere giriyorlar. Tasavvur edemiyorum ortamı.Ayrılırdım.
Öncesinde eski sevgilimin canına okumayı da ihmal etmezdim![]()
Sen de bekarsın? Sen yap bakalım kıyamet kopuyor mu kopmuyor mu?Beceremiyor diye bir durum yok, burada içimi döküyorum ve fikir alıyorum. Çevremdeki ortak tanıdıklar bekardır yapar gözünde. Bende yediremiyorum, sindiremiyorum ve fikir almaya geldim.
Söylediklerinize harfiyen katılıyorum. İnsanın başına bu tarz bişey gelince hem gururu inciniyor, hem de yediremiyor. Çok sağlıklı düşünemiyorum şuan üzüntü duyduğum için ve bu yüzden burdayım şuan.Siz kendinizi enayi yerine koydurmuşsunuz . Bildiğinizi biliyor zaten neden girmesin tekrardan ? size yakalanma korkusu yok zaten hiç bir korkusu yok iki mislini yapar utanması olsaydı zaten böyle bir olay olmazdı chat sitesine girmek nedir bildiğiniz arayış içerisinde ve sizde izin vermişsiniz lütfen gururunuz olsun kendinize gelin erkek mi yok ?
Ayrılmazsan daha çok aldatılırsın.Merhaba, konuyu çok uzatmayacağım. Yapı itibariyle çok kıskanç biriyim. Sevgilimin bir akrabasıyla birlikte +18 görüntülü konuşma uygulamalarına girdiğini gördüm. Mail adresine girmem gerekliydi ve bu sayede hangi uygulamaları indirdiğini gördüm. Deliye döndüm psikolojim bozuldu. O mailini sildirip yeni mail açtırdı ve şifresinin bende de olacağını oradan nereye girdiğini göreceğimi söyledi. Tabi yapmak isteyen mail hesabının oturumunu kapatıp yine girer. Siz olsanız ne yapardınız?