Sevgilimin chat sitelerine girmesi

Boyle bir ayıbını görmüşsünüz. Sonra sifresi sizde olan bir mail alinmis. Artik guven duygusu tamamen sıfır. Bence bu iliskinin tutacak bir yeri kalmamis. Bence kibarca bir bay bay diyin.

Sadece bekar erkeklerin mi cinsel ihtiyaçları olabiliyormuş.
Kadınlar neden girmiyor, sizin de girmeniz anlayışla karşılanmali mesela bu durumda.
Cinsel içerikli video chat sitesi kullanıyor olsanız nasıl karsilanirdiniz bir düşünün.

sevgiliniz abaza üzgünüm..

Beceremiyor diye bir durum yok, burada içimi döküyorum ve fikir alıyorum. Çevremdeki ortak tanıdıklar bekardır yapar gözünde. Bende yediremiyorum, sindiremiyorum ve fikir almaya geldim.
Bekardır yapar derken siz onun sevgilisi değil misiniz?

Beceremiyor diye bir durum yok, burada içimi döküyorum ve fikir alıyorum. Çevremdeki ortak tanıdıklar bekardır yapar gözünde. Bende yediremiyorum, sindiremiyorum ve fikir almaya geldim.
Fikir: bu sapığı hayatınızdan çıkarıp yolunuza bakmak

Sen de bekarsın? Sen yap bakalım kıyamet kopuyor mu kopmuyor mu?

Siz kendinizi enayi yerine koydurmuşsunuz . Bildiğinizi biliyor zaten neden girmesin tekrardan ? size yakalanma korkusu yok zaten hiç bir korkusu yok iki mislini yapar utanması olsaydı zaten böyle bir olay olmazdı chat sitesine girmek nedir bildiğiniz arayış içerisinde ve sizde izin vermişsiniz lütfen gururunuz olsun kendinize gelin erkek mi yok ?

Şimdi affedersen bu sefer çaktırmadan yapar. Ama yapar yani..

Söylediklerinize harfiyen katılıyorum. İnsanın başına bu tarz bişey gelince hem gururu inciniyor, hem de yediremiyor. Çok sağlıklı düşünemiyorum şuan üzüntü duyduğum için ve bu yüzden burdayım şuan.

Girdiği siteleri incelediğimde genellikle bigo diye canlı yayın yapanların olduğu bir site olduğunu gördüm ve yine de bunu da kadınların oralarını buralarını görmek için yaptığı da aşikar

Ayrılmazsan daha çok aldatılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…