sevgilimin davranışları

pastasever

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
16
4
37
iyi akşamlar kızlar.
Bu aralar kafama takılan bir derdim var. 24 yaşındayım 3 yıllık bir ilişkim var . sevgilimi seviyorum ve biliyorum o da beni çok seviyor. çok iyi niyetli birisidir fakat bazı hareketleri beni rahatsız ediyor sonuçta yakında evleneceğiz ve iyi düşünmem gerekiyor. Toplum içinde bazen beni güldürmek için saçma sapan hareketler yapıyor sokakta çarşıda farketmiyor yani. Çok yakışıklı kendini geliştiren düzgün bi insan aslında ama o garip tavırları beni rahatsız ediyor benim hep hayalimde efendi birisi vardı onu çok seviyorum ama bu davranışları canımı sıkıyor kendisine söylüyorum şaka yoluyla biraz dikkat et diye ama değiştirmiyor davranışlarını. Mesela bi cafede otururken bağırarak saçma sapan bi espri yapıyor ya da ben güliyim diye garip sesler çıkartıyor ama bunlar benim hoşuma gitmiyor. Bakıyorum çevredeki bütün erkeklerde böyle gibi aslında iyi niyetinden şüphem yok ama bi erkeğe böyle davranışları yakıştıramıyorum erkek dediğin ağır olmalı biraz diye düşünüyorum. ben mi çok abartıyorum acaba. sizin sevgilileriniz eşleriniz nasıl bu konularda ?

Ne yapıyor sevgiliniz tam anlamadım. Kaba bir tavırla söylemek gerekirse ergence şaklabanlıklar,sululuklar mı yapıyor ?

Çok abartıyosun . Sonuçta seni güldürmek istiyor sen bu davranışından utanıyorsun onun.

açıkçası ben böyle taşkınlıklardan hoşlanmam.. belli ki seni mutlu etmek için yapıyor.. sen de mutlu olmadığını, bu davranışların hoşuna gitmediğini söyle.. kartlarını açık oynamanı tavsiye ederim, şimdiden hoşlanmadığın davranışlar ileride daha çok sıkar canını..

iyi akşamlar kızlar.
Bu aralar kafama takılan bir derdim var. 24 yaşındayım 3 yıllık bir ilişkim var . sevgilimi seviyorum ve biliyorum o da beni çok seviyor. çok iyi niyetli birisidir fakat bazı hareketleri beni rahatsız ediyor sonuçta yakında evleneceğiz ve iyi düşünmem gerekiyor. Toplum içinde bazen beni güldürmek için saçma sapan hareketler yapıyor sokakta çarşıda farketmiyor yani. Çok yakışıklı kendini geliştiren düzgün bi insan aslında ama o garip tavırları beni rahatsız ediyor benim hep hayalimde efendi birisi vardı onu çok seviyorum ama bu davranışları canımı sıkıyor kendisine söylüyorum şaka yoluyla biraz dikkat et diye ama değiştirmiyor davranışlarını. Mesela bi cafede otururken bağırarak saçma sapan bi espri yapıyor ya da ben güliyim diye garip sesler çıkartıyor ama bunlar benim hoşuma gitmiyor. Bakıyorum çevredeki bütün erkeklerde böyle gibi aslında iyi niyetinden şüphem yok ama bi erkeğe böyle davranışları yakıştıramıyorum erkek dediğin ağır olmalı biraz diye düşünüyorum. ben mi çok abartıyorum acaba. sizin sevgilileriniz eşleriniz nasıl bu konularda ?

Benim gözümde efendi olmadiktan sonra istediği kadar yakışıklı olsun...
Tahammülüm yoktur.
Huyu öyleyse asla değişmez.
Gözden geçir.

iyi akşamlar kızlar.

Var böyleleri, evet.

Birileri bunlara "ay çok sempatiksin, böyle yapınca çok tatlı oluyorsun" demiş oluyor.

Ya da ortamlarda kızlar kıkırdıyorlar bunlar böyle yaptıkça.

Beyin direkt kodluyor "kızlar komik erkeklere bayılır, yürü oğlum" diye...

Yaşıt olduğunuzu varsayıyorum.

Neticede rahatsızlığınızı ifade etmişsiniz, bundan sonrası için olgunlaşınca geçer diye umalım.

Kendini geliştiren düzgün bir insan olduğunu söylemişsiniz.

Gelişimini tamamlayınca espri yapmak için şakanın suyunu çıkartmaması gerektiğini öğrenir belki.

Ne yapıyor sevgiliniz tam anlamadım. Kaba bir tavırla söylemek gerekirse ergence şaklabanlıklar,sululuklar mı yapıyor ?

o kadar değil ama çokta olgun da değil. aslında başkalarının yanında çok ciddiymiş ben senin yanında böyleyim diyor hep ama galiba ben abartıyorum gerçekten.

o kadar değil ama çokta olgun da değil. aslında başkalarının yanında çok ciddiymiş ben senin yanında böyleyim diyor hep ama galiba ben abartıyorum gerçekten.

gerçekten aşık olduğunuza emin misiniz? Çünkü bu dediğim kadar abartılı şeyler değilse aşık birinin takılacağı şeyler değil. Bence kendinizi bir dinleyin ömrünüzü onunla geçirecek kadar seviyor musunuz? Ben böyle bir şeyi kafaya taksam bir bunu düşünürdüm :) Eğer eminseniz evet abartıp boş yere kafaya takıyorsunuz :)

Bence erkek arkadaşınızın sizi gülerken görmek istemesi buna çabalaması kafanıza takıp düşünüceğiniz bir şey olmasın,belki şuan bu tavırlarından rahatsız oluyorsun ama bunu yapmayı bıraksa eksikliğimi hissediceksin :)

herşeyi anlarım da bağırarak espri yapması bende dikkat çekmek istiyor izlenimi uyandırırdı...

Kızlar şöyle anlatıyım tek başımıza olduğumuz zamanlar gerçekten gülüyorum hoşuma gidiyor ama dışarıda böyle hareketleri bir erkeğe yakıştıramıyorum çünkü aklımda hep duruşuyla oturup kalkmasıyla efendi biri vardı bu yüzden gözüme batıyor sanırım.

herşeyi anlarım da bağırarak espri yapması bende dikkat çekmek istiyor izlenimi uyandırırdı...
Yok kendisini çok kaptırıyor bişey anlatırken ses tonu gittikçe artıyor oturduğumuz yerde dışarıda bir defa bile yan masaya bakarken falan görmedim öyle bişey olduğunu sanmıyorum

Yok kendisini çok kaptırıyor bişey anlatırken ses tonu gittikçe artıyor oturduğumuz yerde dışarıda bir defa bile yan masaya bakarken falan görmedim öyle bişey olduğunu sanmıyorum

demek ki heyecanlı çocuksu bir tip... zaman geçtikçe olgunlaşır :KK66:

açıkçası ben böyle taşkınlıklardan hoşlanmam.. belli ki seni mutlu etmek için yapıyor.. sen de mutlu olmadığını, bu davranışların hoşuna gitmediğini söyle.. kartlarını açık oynamanı tavsiye ederim, şimdiden hoşlanmadığın davranışlar ileride daha çok sıkar canını..

Ben de oturakli erkeklerden hoslanirim, adam gibi adam diye tabir edilenlerden.

Ama bu yasla da alakali tabi, ben 27yim. 22-23 yasindaykn boyle tiplerden hoslaniyordum cunku ben de hoppidiydim :)

Benim esim sacma sapan seyleri evde ikimiz varken yapar guleriz filanda disarda,insan icinde yapmaz yapsa benimde gozume batar ne alaka asik degilsin demissiniz -.-

Vallahi bende hoşlanmam bu tarz şeylerden. Erkek arkadaşım yapmış olsa uyarırdım. Espri yapmanında bir adabı olmalı. Şakanın suyu çıkınca olmuyor. Bende zaten öyle her espriye gülen birisi değilim. Oyy çok kasar beni. Bence sende ona hoşlanmadığını belli et.

Aaaay ağır başlı olmalı tabi ki de ama şöyle düşünün bunu sizin için yapıyor o zaman sorun olmaz ama başkalarının yanında yani kalabalık bir ortamda da aynıysa sorun var demektir.

bir de kadınlar kendılerını gulduren erkeklerı sever derler hıkaye

bence kadınlar kendılerını gulduren erkeklerle arkadas olup agır abılere asık olurlar

güler yuz ıle sululuk ayrı seyler

ama yıne de artıları agır bassın gozunuzde baksanıza yazdıgınız tek sey sululuk,,ınsallah abartılı halde degıldır..sevgıler

X