Sevgilimin Hala Kızı Sorunsalı

rosssi

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
467
133
erkek arkadaşımla aynı kurumdayız önceki konumdan bilenler bilir. Erkek arkadaşımın hala kızı bu dönem biziim görev yaptığımız ile geldi staj için ve bu şehirde tek tanıdığı benim erkek arkadaşım ben kızla tanışmadım ama beni biliyo.sevgilimi arasıra arıyo bişeyler sormak için falan benimki de iyi niyetli sözde hemen yardıma koşuyo sinir oluyorum ama.. Sizce normal mi

erkek arkadaşımla aynı kurumdayız önceki konumdan bilenler bilir. Erkek arkadaşımın hala kızı bu dönem biziim görev yaptığımız ile geldi staj için ve bu şehirde tek tanıdığı benim erkek arkadaşım ben kızla tanışmadım ama beni biliyo.sevgilimi arasıra arıyo bişeyler sormak için falan benimki de iyi niyetli sözde hemen yardıma koşuyo sinir oluyorum ama.. Sizce normal mi
sinir olmanız normal değil gibime geldi

Evet biliyorum kuzenler ama teyze oğlu hala kızı ile evlenmek onun ailesinde çok normal hatta üç sene önce teyzesi istemiş kızını vermek erk arkadaşıma kız da 12 yaş falan küçük sevgilim çok kızmış ben onun çocukluğunu biliyorım olmaz diyr

Erkek arkadaşınızın ailesinde akraba evlilikleri normal mi karşılanıyor, sıkça rastlanıyor mu?
Kıskanmanıza başka neden bulamadım da...

Evet biliyorum kuzenler ama teyze oğlu hala kızı ile evlenmek onun ailesinde çok normal hatta üç sene önce teyzesi istemiş kızını vermek erk arkadaşıma kız da 12 yaş falan küçük sevgilim çok kızmış ben onun çocukluğunu biliyorım olmaz diyr

Erkek arkadaşınızın bu şekilde bir yaklaşımı yoksa bir anormallik de yok demektir. Yeri geliyor arkadaşlarımızı arayıp bir konuda yardım isteyebiliyoruz. Bu hemen duygusal bir yakınlık anlamına gelmiyor ki. Kaldı ki akraba.

Hic normal degil, bir erkek hayatina bir kadin girdiginde anasi kardeşi akrabalari da dahil diger tum kadinlari hayatindan cikarmali, kimseye yardim etmemeli, telefonunda kadin sesi duyarsa telefonunu imha etmeli, kadin tanidigi ölürse cenazesine bile gitmemeli.
sevgilinize soyleyin halasinin kizi kendine yardim edecek baska birini bulsun, degil hala kizi, kendi kizi bile olsa bir erkek sevgilisi disinda bir kizla konusmamali :KK14:

Hic normal degil, bir erkek hayatina bir kadin girdiginde anasi kardeşi akrabalari da dahil diger tum kadinlari hayatindan cikarmali, kimseye yardim etmemeli, telefonunda kadin sesi duyarsa telefonunu imha etmeli, kadin tanidigi ölürse cenazesine bile gitmemeli.
sevgilinize soyleyin halasinin kizi kendine yardim edecek baska birini bulsun, degil hala kizi, kendi kizi bile olsa bir erkek sevgilisi disinda bir kizla konusmamali :KK14:

Hahahahha :KK70:

Kız faceden ismiyle hitap edip naber demişti bir kere ben de okumuştım o da abi diyeceksin diye uyardı falan ben de mimledim kızı

Sevgilinin halasının kızını yani kuzenini mi kıskanıyorsunuz?Benim halamın oğlu yaşadığım bi şehirde misafir olacak ve benim sevgilim beni arıyo diye kıskanacak hee? Zor.
Yada benim halamın oğlunun sevgilisi beni kıskanacak :)) öyle bir ihtimalde yok :))

Ben kuzenlerim için herşeyi yaparım,aile demek anne baba kardeşten oluşmuyor maalesef,hadi diyelim onların ailesin de bu tarz bir akrabalık ilişkisi yok,herkes birbiriyle evlenebiliyor falan,siz güvenmediğiniz bir erkekle neden birlikte oluyosunuz ki,kuzeniyle olan ilişkisine bile şüpheyle yaklaşıyorsanız,ileride paranoyaklıklar sizi yer bitirir,benden söylemesi.

ay o gene iyiymiş ya ben eşimle sevgililik döneminde düşün "eşimin babasının kuzeninin çocuğu" kız eşimle yaşıt her gittiklerinde eşimi arardı ben sizdeyim diye sövmemek için zor tutardım kendimi nişanlandık bi kez yaptı bende al gel yanıma ben bekliyorum dedi bi daha çağırmamıştı :KK70:

Duruma bağlı. Bizim memlekette kuzen kardestir. Ama esimin memlekette ise akraba evliligi yaygin mesela benle evlenmeden once baska kuzenlerini düşünmusler eşim için. Bizde oyle bi durum olmadigindan, normalde kuzenlerini kiskanmiyorum ama daha once onun için düşünülen kuzenlerinle konusmasini bile istemem

Bence bu erkek arkadaşınızın aile yapısına bağlı
Kuzenle evlenmek çok normal karşılanıyorsa öyle bir ailede büyüdüyse sorun etmekte haklısın
Ama yok kuzen kardeştir düşüncesindeyseler kıskanmana gerek yok boşuna

Eskiden olsa ayy halasının kızı niye öyle düşünüyorsun çok ayıp derdim.
Şimdiki aklımla dikkat etmeni, sevgilinin de mesafeli davranması gerektiğini söylüyorum.

X