Sevgilimin kardeşine hakkımda konuştukları

lonelinessyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
268
132
98
29
Herkese iyi günler 7 aylık bir ilişkim var ciddi bir ilişkiydi ben 23 o 25 yasinda.Kendisine bi yalan konusmustum aylar sonrasinda gercegi demistim sebebi bakire degilim kendisinden once 4 senelik bir iliskim vardi iliskiye girmistik bunu bildiginden uzun iliskimi sormustu bu soruyu bende bakireyim bir sey yasamadik demistim utanmistim 3 ay sonrasinda vicdan azabi cekip dogruyu soylemistim ilk basta yalan soyledigimden baya bi bozuldu sonra hep en ufak seylerden tribe girmeye basladi sen o yalanini bana yutturmaya calistin sorun kız olup olmaman degil ben senin kalbini kendini seviyorum ama yalanini unutamiyorum deyip duruyordu bende hep yuzume vuruyosun benle olma o zaman bitsin demistim ve bitirmistim iliskiyi sonra tekrar baristik gonlumu aldi etti ozur diledik birbirimizden
dun whatsappina bakiyordum kardesiyle konusmalarini okudum kardesine benle ayrildigini demis neden diye sormus benimkide "cok tripli az kendine gelsin bilmiyorum ya sebebini ben kizlara alisamiyorum s.kt.rsin gitsin daha yasimiz genc daha kimler gelip gidicek yazmış" yan yanaydık ben bagirmaya basladim nasil boyle konusursun benim icin yaziklar olsun sana istemiyorum bitti deyip gitmeye calistim birakmadi sana sinirliydim sinirle yazdim onları kardesim sormus neden ayrildiniz diye ne diyecektim beni iliskiye girmedim bakireyim diye kandirdi yalanini yutturmaya calistimi diyecektim sana sinirliydim ofkeliydim ozur dilerim deyip yalvarip yakarmaya basladi opmeler sarilmalar yemin ediyorum seviyorum seni sevmesem boyle ugrasip kendimi affettirmeye calismazdim dedi dunden bu sabaha kadar hala yalvarip affet demrye devam ediyordu ben hep soguk konustum sabahta ben seni affedemiyorum dedim ben senin yalanini yakaladigimda boyle kiyamet koparmadim icime attim sen yapmadigini demedigini birakmadin tamam inceldigi yerden kopsun etsin dedi o yazdigi mesajlari dile getirdim gene sana kiz cok yasin da genc ya hani allah bahtini acik etsin dedim bitirdim cevap atmadi oda .
ben simdi ne yapayim canim da yaniyo seviyorum bitirmek en iyisi mi ? Cok mutsuzum kendimi iyi hissetmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var.

ortada yalan dolan dönen ilişkiden hayır gelmez. bence bittiği iyi olmuş. ayrıca size bakire misiniz diye soran erkeklerden kaçın. ne saçma bi soru ya bu,
4 senelik iliskimi biliyordu sonucta uzun bi iliskiydi ve siz bastan beri hep ciddiydik beni tum ailesiyle tanistirmisti ilk gunden beri ben seninle evlenicem deyip dururdu
Bu ilişki dikiş tutmaz artık.
Ayrıca onlardan önceki cinsel yaşamın konusunda kimseye bilgi vermek zorunda değilsin.
Ama ciddiydi evlilik istiyorduk beni annesi babasi tum ailesiyle tanistirmisti ciddi gordugunden sordugunu dusunuyorum

‘Kız olmak’ tabiri o kadar itici ve çirkin ki. Lütfetmiş sorun kız olup olmamanız değilmiş kabul etmiş sizi maşallah yüce gönüllülüğe bakar mısınız. Size bakire olup olmadığınızı soran adamdan kaçın. Daha yaşınız çok genç ciddi düşünmek için de çok genç. Bence bu adamla hiçbir şey düşünmeyin

Burada sana gelecek cevaplar hep aynı olacak güzelim. O konu önüne temcit pilavı misali getirilip durucak. 4 yıllık ilişkinde de eminim çok üzülmüşsündür. Ama bak bitiyor. Bunu da unutursun. Acısı geçer elbet. İlişkinde yalan olmaması gerektiğini de ders misali cebine koyup yoluna devam edersin.
Ilk sordugunda soylemek istemistim ama bu durumdan cok utandim diyemedim bir turlu sonra dedim ilk iliskimde de 4 senelikte aldatildim ve bitti bu insan karsima cikti tum yaralarimi kapatti her seyi unutturdu bana kendisi iyilestirdi simdi de o yarama tuz basti olarak hissediyorum canim yaniyor
Her sorunda kafanıza yalan söylediğiniz gerçeğini kakacak. Böyle sağlıklı bir ilişki yürümez.
Haklisiniz ama bunun duzelme orta yolu yok mu bu iliskinin

4 senelik iliskimi biliyordu sonucta uzun bi iliskiydi ve siz bastan beri hep ciddiydik beni tum ailesiyle tanistirmisti ilk gunden beri ben seninle evlenicem deyip dururdu

Ama ciddiydi evlilik istiyorduk beni annesi babasi tum ailesiyle tanistirmisti ciddi gordugunden sordugunu dusunuyorum

Ciddiyetle sizin bakireliğinizin ne alakası var? Ailesi kanlı çarşaf mı bekleyecekmiş? Buna önem vermeyen adam sorma gereği duymaz. Aranızdaki sorunların en büyük sebebi sizin bakire olmamanızı, daha önce sevişmiş olmanızı kaldıramıyor oluşu.

‘Kız olmak’ tabiri o kadar itici ve çirkin ki. Lütfetmiş sorun kız olup olmamanız değilmiş kabuk etmiş sizi maşallah yüce gönüllülüğe bakar mısınız. Size bakire olup olmadığınızı soran adamdan kaçın. Daha yaşınız çok genç ciddi düşünmek için de çok genç. Bence bu adamla hiçbir şey düşünmeyin
Kendisinin demesine gore olup olmamam sorun degilmis onun icin cunku ogrendikten aylar sonra da devam ettik ayrilmadi benden bitirmedi de sadece bi yalan soyleyip aylarca devam ettirmene takiyorum yalan soyleyip guvenim sarsildi sana diyordu

Ciddiyetle sizin bakireliğinizin ne alakası var? Ailesi kanlı çarşaf mı bekleyecekmiş? Buna önem vermeyen adam sorma gereği duymaz. Aranızdaki sorunların en büyük sebebi sizin bakire olmamanızı, daha önce sevişmiş olmanızı kaldıramıyor oluşu.
Bilmiyorum hakli olabilirsiniz ben kendi dusuncemi dedim ama o yasamis olmamdan cok yalanima taktigini dile getiriyordu bi yalan soyleyen hep soyler guvenim sarsildi ben namusu bacak arasinda arayan biri degilim derdi

Bilmiyorum hakli olabilirsiniz ben kendi dusuncemi dedim ama o yasamis olmamdan cok yalanima taktigini dile getiriyordu bi yalan soyleyen hep soyler guvenim sarsildi ben namusu bacak arasinda arayan biri degilim derdi

O şekilde kamufle ediyor kabullenememesini. Dediğim gibi önem vermeyen adam sormaz, soruyorsa vardır bir takıntısı.

Yalan söylemişsin ama sonra doğruyu söylemişsin
Saklayadabilirdin
Bazı akılsızlar gibi yok diktirme bilmem neye de girebilirdin
Kız kardeşine seni çekiştirmesi çok yanlış
Seninde onun WhatsApp ına bakman yanlış
Hiç bir erkek arkadasımın WhatsApp ına bakmadım şu güne kadar
Gereksiz olmuş
Bence ayrıl
Siz yapamazsınız

Herkese iyi günler 7 aylık bir ilişkim var ciddi bir ilişkiydi ben 23 o 25 yasinda.Kendisine bi yalan konusmustum aylar sonrasinda gercegi demistim sebebi bakire degilim kendisinden once 4 senelik bir iliskim vardi iliskiye girmistik bunu bildiginden uzun iliskimi sormustu bu soruyu bende bakireyim bir sey yasamadik demistim utanmistim 3 ay sonrasinda vicdan azabi cekip dogruyu soylemistim ilk basta yalan soyledigimden baya bi bozuldu sonra hep en ufak seylerden tribe girmeye basladi sen o yalanini bana yutturmaya calistin sorun kız olup olmaman degil ben senin kalbini kendini seviyorum ama yalanini unutamiyorum deyip duruyordu bende hep yuzume vuruyosun benle olma o zaman bitsin demistim ve bitirmistim iliskiyi sonra tekrar baristik gonlumu aldi etti ozur diledik birbirimizden
dun whatsappina bakiyordum kardesiyle konusmalarini okudum kardesine benle ayrildigini demis neden diye sormus benimkide "cok tripli az kendine gelsin bilmiyorum ya sebebini ben kizlara alisamiyorum s.kt.rsin gitsin daha yasimiz genc daha kimler gelip gidicek yazmış" yan yanaydık ben bagirmaya basladim nasil boyle konusursun benim icin yaziklar olsun sana istemiyorum bitti deyip gitmeye calistim birakmadi sana sinirliydim sinirle yazdim onları kardesim sormus neden ayrildiniz diye ne diyecektim beni iliskiye girmedim bakireyim diye kandirdi yalanini yutturmaya calistimi diyecektim sana sinirliydim ofkeliydim ozur dilerim deyip yalvarip yakarmaya basladi opmeler sarilmalar yemin ediyorum seviyorum seni sevmesem boyle ugrasip kendimi affettirmeye calismazdim dedi dunden bu sabaha kadar hala yalvarip affet demrye devam ediyordu ben hep soguk konustum sabahta ben seni affedemiyorum dedim ben senin yalanini yakaladigimda boyle kiyamet koparmadim icime attim sen yapmadigini demedigini birakmadin tamam inceldigi yerden kopsun etsin dedi o yazdigi mesajlari dile getirdim gene sana kiz cok yasin da genc ya hani allah bahtini acik etsin dedim bitirdim cevap atmadi oda .
ben simdi ne yapayim canim da yaniyo seviyorum bitirmek en iyisi mi ? Cok mutsuzum kendimi iyi hissetmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var.
Hayatın boyunca en ufak sorunda üste çıkmak için bu konunun açılmasını göze alıyorsan devam et

Yalan söylemişsin ama sonra doğruyu söylemişsin
Saklayadabilirdin
Bazı akılsızlar gibi yok diktirme bilmem neye de girebilirdin
Kız kardeşine seni çekiştirmesi çok yanlış
Seninde onun WhatsApp ına bakman yanlış
Hiç bir erkek arkadasımın WhatsApp ına bakmadım şu güne kadar
Gereksiz olmuş
Bence ayrıl
Siz yapamazsınız
Bu sabah ayrildik işte zaten kiz kardesi degil erkek kardesi ne farkeder zatende kafam oyle dolu ki bunalimdayim ki ben tel karistirma etme işlerinde bi sakinca gormuyorum herkesin fikri farkli olabilir tabikide o konuda saygi duyarim ama benim icin problem degil

Back
X