sevgilimin kız arkadaşları ile Samimiyet

sevdagnc19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
145
23
29
merhaba kızlar ;
bı erkekle kızın samimiyeti nasıl olmalıdır ??
gerizekalı sevgilim bi kız arkadasına bugun napıyon yavrum yazmış yavrum lafı o kıza ozel bişey degıl agzına takılmış bi kelime
.
ben rahatsız oluyorum boyle cok samimi olmasından ama kendisi ısrarla o kız benım ka senellik arkadasım zarar gelmez filan diyo
ben bu adama nasıl anlatcam rahatsız oldugumu bu kadar samimi olmamamısını

merhaba kızlar ;
gerizekalı sevgilim bi kız arkadasına bugun napıyon yavrum yazmış yavrum lafı o kıza ozel bişey degıl agzına takılmış bi kelime
.
ben rahatsız oluyorum boyle cok samimi olmasından ama kendisi ısrarla o kız benım ka senellik arkadasım zarar gelmez filan diyo

oo haklısın bende olsam dayanamam, babasının kızı değil o yavrum nedir, bence tepkinizi belli edin hep, sizinde bir erkek arkadaşınıza böyle davranırsanız ne düşüneceğini sorun

merhaba kızlar ;
.
yavrum ne yaa:KK57:laubalilikten hiç hoşlanmam o kızın yerinde olsaydım ağzının payını vermiştim:KK14:

Senin bir kaç senelik erkek arkadaşın sana böyle hitap etse, kendisinin tepkisi nasıl olur? Ve o kız senin varlığından habersiz mi? Bir Bayan olarak düşünemiyor mu senin bundan rahatsız olabileceğini? Ağzının payını vermesi gerekir diye düşünüyorum...

Samimi olabilirler ama bu tür hitaplardan bende rahatsız oluyorum. İsminin suyumu çıkmış yahu ne yavrumu. Hadi en kötü canım falan desin o da çok genel bir şey oldu herkes herkese kullanıyor artık diye.

Benim ilk sevgilim de böyleydi. Canımlar tatlımlar yavrumlar havada uçuşuyor. Bir gün tepem attı ve "arada şu kızlara ismiyle seslenmeyi denesen nasıl olur? Benim için sorun yokta hani senin için korkuyorum artık isimlerini unutmaya başlamışsındır malum her seslenişte bir sevgi sözcüğü kullanıyorsun" demiştim :))

yavrum deyince Müjde Ar ve Şener Şen in oynadığı arabesk isimli film aklıma gelir hep orda kahvehane sahnesinde vardı bu replik :KK53:

valla bence bu gereksiz hitaplar çok saçma ve lacka

En sevmediğim erkek tipi yalnız.
Herkesle "yavrum, bebek" şeklinde konuşan y**şak tiplerden benim kadar hoşlanmama probleminiz yoksa, herkese yapıyor zaten, sıkıntı yok bence.

en nefret ettiğim tipler kadın erkek arkadşlıgının sınırını bilmeyen abartanlar

sende erkek arkadaşına yavrum de bi bakim ne oluyo , ona gelince kaç senelik arkadaşı olur, sana gelince sen kızsın yapamazsın der bu tipler .

merhaba kızlar ;
.
Öncelikle erkek arkadaşına gerizekalı gibi hoş olmayan itamları ne arkasından ne de yüzüne karşı etme bunlar aranızdaki saygıyı ve dolayısıyla sevgiyi bitiren hoş olmayan davranışlar tatlım. Mevzuya gelince; ben erkek arkadaşımın kız arkadaşlarıyla samimi olmasından yana değilim. Kendisiyle de en başında bunu konuştum. Sağolsun erkek arkadaşım da anlayışla karşıladı hatta hoşlanmadığım bazı kızlarla arkadaşlığını da bitirdi. Tabiki erkek arkadaşının kız arkadaşları olacak, senin de erkek arkadaşların olacak. Bunlar doğal şeyler... Ama bu işler fazla samimiyete gelmez, ateşle barut misali... Sende araya çizgisini çekmesi gerektiğini açıkça belirt, bu isteğine saygı duyması gerekir. Saygı duymazsa ya kabullenirsin ya da katlanmak zorunda değilsin. O kısım sana kalmış...

Eşim çok fazla sıcak kanlı bir insandır. O da arkadaşlarına, güzelim, beyb, fıstık falan der. Yavrumu duymadım ama onu dese de sorun etmem sanırım. Bunu sorun etmemek için adamın mizacını kabullenmek ve güvenin tam olması lazım sanırım.

Eşim çok fazla sıcak kanlı bir insandır. O da arkadaşlarına, güzelim, beyb, fıstık falan der. Yavrumu duymadım ama onu dese de sorun etmem sanırım. Bunu sorun etmemek için adamın mizacını kabullenmek ve güvenin tam olması lazım sanırım.
keske sizin gibi olabılsem :))

merhaba kızlar ;
.
Sevgilin "kizdan zarar gelmez" derken kendini pek bi hint kumasi sanmis :KK48:
Sen de desene "kizlarin iliskimize zarar verecegini dusunmuyorum, senin bu gereksiz asiri laubaliliginden rahasizim." diye

X