Sevgilimin rahatsızlığı...

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
Merhabalar,

Erkek arkadasımın bellı bı rahatsızlıgı var sureklı ellerının ve ayaklarının yandıgını ve bacaklarının agrıdıgını soyluyor ve cok uzuluyor ve tabıkı hayattan sogumus vazıyette:KK43: Tum tahlıllerı yaptırdı fakat herhangı bır hastalık tespıt edılemıyor hıc bırseyın olmadıgı soylenıyor ama o cok acı cektıgını soyluyor napmamız gerek herhangı bıtkısel cözum varmıdır bız kocaelıde yasıyoruz yada cok ıyı dokto varmıdır tavsıyelerınıze ıhtıyacım var

Çok stresten olabiliyor öyle durumlar.
Stresli bir yasami var mi?
fizyolojik bir karşılığı yok ise psikolojik çözümlere yonelebilirsiniz.

Güneşle alakası olabilir mi diye düşündüm ama ayağı güneş ışığına maruz kalmıyordur. Benzer şey benim cildimde güneş gören yerlerde oluyor, yanma hissi yani. Bacaklarımda ağrır ama hiçbir şey bulamadılar hastalık yani. En son bir doktor süt ürünleri tüketmiyorsan yapar dedi peynire dayandm resmen. Son ihtimalde psikolojik olabiir mi acaba diye düşündüm. Kaygı bozukluğu var mı mesela? Olur olmadık şeylerden kaygı duyup hastalanmaktan da korkar mı? İleri derece anksiyete bozukluğu fiziksel semptomlar gösteriyor çünkü. Takıntı yapılan rahatsızlıkları insan cidden yaşıyor.

psikolojik olabilir, ya da diyabet geldi bi de benim aklima? kan tahlili yaptirdi mi?
insAllah ciddi bisi cikmaZ

Benim kollarımda ve bacaklarımda gün içerisinde çok ağrı ve uyuşma oluyordu... Nöroloji bölümüne gittim gerekli testler yapıldı herhangi bir şey çıkmadı. Normal hayatımı sordu stresli misin diye ve ben en ufak bir şeyde aşırı stres yapan biriyim. Depresyon ilacı kullandım her gün yaklaşık 2,5 ay hala da ara ara kullanıyorum ve uyuşmalarım tamamen bitti ağrılarda bayağı azaldı. Diyeceğim o ki gerekli testleri yapılıp herhangi bir şey çıkmadıysa strestendir.

Merhabalar,

Erkek arkadasımın bellı bı rahatsızlıgı var sureklı ellerının ve ayaklarının yandıgını ve bacaklarının agrıdıgını soyluyor ve cok uzuluyor ve tabıkı hayattan sogumus vazıyette:KK43: Tum tahlıllerı yaptırdı fakat herhangı bır hastalık tespıt edılemıyor hıc bırseyın olmadıgı soylenıyor ama o cok acı cektıgını soyluyor napmamız gerek
herhangı bıtkısel cözum varmıdır bız kocaelıde yasıyoruz yada cok ıyı dokto varmıdır tavsıyelerınıze ıhtıyacım var
Hangi hastaneye gittiniz bilmiyorum ama gitmediyseniz universite hastanelerine gidin cok iyi arastiriyorlar

X