sevgilimin saçmaliklari ben mi abartiyorum??

lovelystudent

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
286
64
38
Sevgilimin eskiden samimi oldugu kiz arkadaslari vardi. Bi coguyla iletisimi kesti. Bi tanesi askerde surekli yaziyordu. Bende zarf attim hoslaniyomu yoksa diye. Aslinda bi ara beni alsana diyodu dedi. Ben de bunu duyunca kuplere bindim. Sonra cevirdi tabi yok kac senelik arkadasim
Oyle biseyini gormedim filan saka demis guya.

Bi keresinde de cafe de uzaktan gorduk. Sevgilim o kizi gorunce cafe de oturmadi oysa ben tanismak istemistim. Sen hoslanmiyosun diye oturmadim demisti. Sonra kiz dogum gununde sevgilime beni konsere gotursene demis. Sevgilimde sevgilim kizar demis kiz da o da gelsin filan demis.

Sevgilimde sasirdi tabi ben yazmiyorum o yaziyo moduna girdi. Sonra bugunde telde konusurken hic alakasi yokken idilde sacini sariya boyatmis dedi face te gormus. Tabi ben patladim artik. Banane hoslanmadigim insani niye soyluyosun diye.

ki benim bi erkek arkadasim canim dedi diye kizmisti ve ben arkadasimla irtibatimi kestim. Hem de kac arkadasimla.

Fazla tepki verip kiskanclik yaptim evet. Ama bana koyan o kizdiginda ben onun dedigini yaptmistim. Ama o yapmiycak gibi. Sizce haklimiyim sonuna kadar bu tavrimi surdureyimmi?

Kendi adima konuşmam gerekirse ben de kizardim. Benim arkadaslarimla konusman sorun oluyorsa o da konuşmayacak. O konusuyorsa ben de konusurum. Haklisin bana gore.

Ben kısılerın bırbırlerının arkadaslarına karısmalarına karsıyım, bırakın ya ınsanları rahat eskı sevgılı falan olsa anlarım da sız kıstıkca o da sızı kısacak sonra bırgun bır bakacaksınız tum arkadaslarınız yok olmus,sevgılınızde gıtmıs, kalmışınız bır basınıza...
Bence gereksız yere tavır yapmayın, bırsey olsa aralarında sızın yanınızda degıl o kızla olurdu zaten..

bencede hakısın ne alaka sanane onun saç renginden derdim bende olsam hem facede baktıgına göre bu onu takip ettiğini gösterir...:KK43::KK43:

sen nasıl onun için arkadaşlarınla ilişkini kestiysen o da aynısını yapmalı .Tek taraflı olmaz bu işler

Ya neden flörtlerde illa bir arkadaşla olan bağ koparılıyor yada kopartılıyor ?
Yani sizden önce olan birinin varlığı neden bu kadar rahatsız eder anlamıyorum
Kıskançlık yapacak birşeyde göremiyorum sonuçta birşey olsa zaten olurdu. Herhalde dur sevgili bulsun ondan sonra ben buna salça olurum demiyordur insanlar. Ne sizin yaptığınız nede partnerinizin yaptığı doğru değil.
Madem eskileri istemiyorsunuz ağaç kovuğundan çıkan birini bulun

Hata zaten onun için arkadaşlarınla ilişkini kesmekte. Hepimzde oluyor erkek arkadaşımız veya kocamızın hayatındaki herhangi bir kadından HOŞLANMAMA durumu ve somut olarak bir delilde yoktur ama hoşlanmayız ve bir şekilde onu uzak tutmak isteriz. Aynı şey erkek tarafı içinde geçerli bunu bir nebze kabul edebiliyorum. Kadın-erkek içgüdüsü

Ama her görüşme dediğiyle görüşmeyip taviz vermenin gereği yok.

"Sevgilim kızar" dediği halde hala konuşma çabalarına giren kızlara ayar oluyorum ya.
Benimde erkek arkadaşlarım var kardeşim gibi iki arkadaşım var ama sevgilisi olduğundan beri daha dikkat ediyorum şaka yaparken bile. Beni konsere götürseneeee. olsun sevgilinde gelsiiiiiiin. Ne itici konuşmalar ya. Şakasına bile olsa beni alsana denir mi. Hiç normal arkadaşlık göremedim tavrını net koymalısın.

bencede hakısın ne alaka sanane onun saç renginden derdim bende olsam hem facede baktıgına göre bu onu takip ettiğini gösterir...:KK43::KK43:

face te anasayfasna düşmüş. bencede bide sevmediğimi biliyo. üsteliik konsere çağırmıştıya. demiş ki ben seni ayrldın biliyodum o yüzden çağırdım. böyle bişey olabilir mi. insan arkadaşına önce ayrıldın mı diye sormaz mı? kız resmen ayrlmasını kolluyo o zaman. tuhaf insanlar var valla. sevgilimde çıkardı arkadaşlıktan

Niye sevgiliniz için arkadaşlarınızla irtibatınızı kestiniz merak ettim?

sevgilim hoşlanmad. birinden ben de hoşlanmıyodum açıkçası. diğerinden de okulda dedikodu olmuştu aralarında bişey mi var diye. sevgilim bunu duyunca kızdı ister istemez

bi kızla bi erkeği yanyana görünce millet hemen yanlış yere cekyo. ben sevgilime karışmazdm ama kzın davranşları houşuma gitmedi

o sizin hayatina daha sevgiliyken yuzde yuz mudehale edebiliyo, ama siz ona lutfeten.
Az olmus bu azıcık daha kaldirin sunlarin kiclarini...
Allah askina lutfen bunu yapmayin, ezdirmeyin kendinizi ya, kesinlikle okuz sizin sevgilniz.
(Ve kiza sskin mesaj atip yada baska bisi yapip sizin ondan hoslanmadiginizi belli etmeyin anca bi yerlerini kaldirirsiniz, ben yaptim o hatayi siz yapmayin)

o sizin hayatina daha sevgiliyken yuzde yuz mudehale edebiliyo, ama siz ona lutfeten.
Az olmus bu azıcık daha kaldirin sunlarin kiclarini...
Allah askina lutfen bunu yapmayin, ezdirmeyin kendinizi ya, kesinlikle okuz sizin sevgilniz.
(Ve kiza sskin mesaj atip yada baska bisi yapip sizin ondan hoslanmadiginizi belli etmeyin anca bi yerlerini kaldirirsiniz, ben yaptim o hatayi siz yapmayin)

kza mesaj atmam tabiki banane. ben sevgilim hoşlanmadı diye silmiştim.s evgilim bunu yapmadğı için kızdım ona o da sildi. mutlu muyum hayır. keşke hiç kızmasaydım diyorum. ama bana gelmiş saç renginden bahsedince tutamadım artık kendimi. benim sorunum sevgilimle kızlar değil

Sevgilimin eskiden samimi oldugu kiz arkadaslari vardi. Bi coguyla iletisimi kesti. Bi tanesi askerde surekli yaziyordu. Bende zarf attim hoslaniyomu yoksa diye. Aslinda bi ara beni alsana diyodu dedi. Ben de bunu duyunca kuplere bindim. Sonra cevirdi tabi yok kac senelik arkadasim
Oyle biseyini gormedim filan saka demis guya.

Bi keresinde de cafe de uzaktan gorduk. Sevgilim o kizi gorunce cafe de oturmadi oysa ben tanismak istemistim. Sen hoslanmiyosun diye oturmadim demisti. Sonra kiz dogum gununde sevgilime beni konsere gotursene demis. Sevgilimde sevgilim kizar demis kiz da o da gelsin filan demis.

Sevgilimde sasirdi tabi ben yazmiyorum o yaziyo moduna girdi. Sonra bugunde telde konusurken hic alakasi yokken idilde sacini sariya boyatmis dedi face te gormus. Tabi ben patladim artik. Banane hoslanmadigim insani niye soyluyosun diye.

ki benim bi erkek arkadasim canim dedi diye kizmisti ve ben arkadasimla irtibatimi kestim. Hem de kac arkadasimla.

Fazla tepki verip kiskanclik yaptim evet. Ama bana koyan o kizdiginda ben onun dedigini yaptmistim. Ama o yapmiycak gibi. Sizce haklimiyim sonuna kadar bu tavrimi surdureyimmi?

O kızdan fazlaca bahsediyormuş.. Askerdeyken niye yazıyomuş?. Kızla erkek arkadaş olsa bile olmaz. Sevgilin mesafeli olmalı. Olmuyorsa benimle konuşma madem git onunla konuş dersin..

kza mesaj atmam tabiki banane. ben sevgilim hoşlanmadı diye silmiştim.s evgilim bunu yapmadğı için kızdım ona o da sildi. mutlu muyum hayır. keşke hiç kızmasaydım diyorum. ama bana gelmiş saç renginden bahsedince tutamadım artık kendimi. benim sorunum sevgilimle kızlar değil
normalde hemcinsim yerine erkekleri suclamayi tercih ederim ama kizda az degil saka bi yana(ha sevgiliniz zaten suclu o ayri) bence hic bisi demeyin hatta bulusun kizla, ve gözünün icine baka baka diyinki " x bana sordu seninle görüşmek icin izin istedi; bende hic sorun degil dedim :)" boyle alttan istesem seni tek kalemde sildiririm mesajini verin.

O kızdan fazlaca bahsediyormuş.. Askerdeyken niye yazıyomuş?. Kızla erkek arkadaş olsa bile olmaz. Sevgilin mesafeli olmalı. Olmuyorsa benimle konuşma madem git onunla konuş dersin..

askerdeyken de kız yazıyomuş güya eskiden çok samimilermiş. benim anlamadığım ben sevgilisi olan erkek arkadaşıma niye yazyim durmadan. niye diyim beni konsere götür. tabi bilemiyorum sevgilim kızlar nasıl konuşuyo. ben bana anlattığ sekilde biliyorum. sevgilim yazmıyo etmiyo kız yazıyo. kız diyo seni de kaybetmeyelim senin gibi adam bulmak zor. ne biliyim insan istemez hoşlanmyor

normalde hemcinsim yerine erkekleri suclamayi tercih ederim ama kizda az degil saka bi yana(ha sevgiliniz zaten suclu o ayri) bence hic bisi demeyin hatta bulusun kizla, ve gözünün icine baka baka diyinki " x bana sordu seninle görüşmek icin izin istedi; bende hic sorun degil dedim :)" boyle alttan istesem seni tek kalemde sildiririm mesajini verin.

ben kızla tanışmek istedim o gün rastladığımızda sevgilim oturmadı. bu olayların üstüne de tanışmam doğru olur mu bilmiyorum. sevgilim sildi onu face ten. ama kız yazar illaki. sevgilim suçlu o kesin.

askerdeyken de kız yazıyomuş güya eskiden çok samimilermiş. benim anlamadığım ben sevgilisi olan erkek arkadaşıma niye yazyim durmadan. niye diyim beni konsere götür. tabi bilemiyorum sevgilim kızlar nasıl konuşuyo. ben bana anlattığ sekilde biliyorum. sevgilim yazmıyo etmiyo kız yazıyo. kız diyo seni de kaybetmeyelim senin gibi adam bulmak zor. ne biliyim insan istemez hoşlanmyor

Normalde yazmasını anlarım da askerde yazmasın yani. Bu kadar samimi olmaması lazım.

X