Sevgilimin üniversite için başka şehire gidecek olması

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizde aynı durumu yaşıycaz canım.
Şuanda ikimizde Konyada yaşıyoruz fakat ben 3 hafta sonra Antalyaya gidiyorum.
Ya 1 sene ayrı kalıcaz yada 4 sene.
Çok zor geliyor ikimiz içinde sürekli üzerimizde bi gerginlik nasıl olucak düşüncesi falan ama yavaş yavaş kendimi alıştırıyorum çünkü yapcak bişey yok o gelicek ben gidicem derken idare edicez bu şekilde sevgimizide sınamış olucaz.
Sende öyle düşün bak aynı durumu yaşayan çok insan var için rahat olsun.

Sende okuyormuşsun, dersler sınavlar filan derken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın bak emin ol. her fırsatta birbirinize gidip gelirsiniz. öğrenci evinde filan kalırsa yanında da kalabilirsin. iyi tarafından bakmaya çalış. görüşmek için gün sayacaksın, ayrı bir heyecanlanacaksın, onun içi hazırlıklar yapacaksın filan... görüştüğün zaman güzel oluyor ama ayrılırken insanın içine kocaman birşey oturuveriyo güzel günler bitti ayrılık geldi diye ama zamanla bunu dizginlemeyi öğreneceksin. şimdiden sıkma kendini bu kadar. net üzerinden görürsünüz birbirinizi. ama gerçekten dediğim gibi zaman nasıl geçiyo anlamıyoruz, üzme kendini, sevginiz büyükse üstesinden gelirsiniz

bizde sevgilimle farklı şehirlerde okuyoruz... hep nasıl olacak nasıl olacak diye diye bende merak ederdim.. yaşadım ve gördüm.. halen de yaşamakta ve görmekteyim... :50:
Zor arkadaşım ne yalan söyleyeyim...
bizim şartlarımız daha zorlu maalesef... sevgilimin okulu çok disiplinli :50: görüşmemiz çok kısıtlanıyor bu yüzden.....
ve haliyle biz de bu dönemler hiç iyi geçmiyor....
kıskançlık krizleri gün be gün artıyor...
çok özleniyor... hele bir de ilk ayrılğınızsa çok zorlanıyor insan...

zamanla alışıyor mu? hayır alışmıyor.. sadece sabretmeyi öğreniyor...

sevginizi korumaya çalışın, onun dışında korkmayın hiçbir şeyden ...
Teknoloji sağ olsun :34: arada kaçamaklar yaparsınız.. heyecan iyi gelir ilişkinize de....

hem hayatınızı kurmak adına böyle bir ayrılık yaşamanız gerekiyorsa yaşamalısınız... sonunu düşünün, mezun olup ayrılmamak üzere kavuştuğunuzu...
hayallerimiz için bazı konularda tölerans göstermek durumundayız...

sabredin
ve
daha zor durumlarda olanlar da var inanın :ssz:

Haklısınız aslında peki sizin ayrılığınız bittimi bu süre nasıl geçti:5:

Bizde aynı durumu yaşıycaz canım.
Şuanda ikimizde Konyada yaşıyoruz fakat ben 3 hafta sonra Antalyaya gidiyorum.
Ya 1 sene ayrı kalıcaz yada 4 sene.
Çok zor geliyor ikimiz içinde sürekli üzerimizde bi gerginlik nasıl olucak düşüncesi falan ama yavaş yavaş kendimi alıştırıyorum çünkü yapcak bişey yok o gelicek ben gidicem derken idare edicez bu şekilde sevgimizide sınamış olucaz.
Sende öyle düşün bak aynı durumu yaşayan çok insan var için rahat olsun.

İkimzin durumu aynı ya bizde konyadayız ve ilk uzun süreli ayrılığımız olacak üniversite yüzünden nasıl dayanacam bilmiyorum bu gün yine ağlamaya başladım konuşurken ortada hiçbişye yokken aklıma geliyo dayanamıyorum:5::5:

Sende okuyormuşsun, dersler sınavlar filan derken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın bak emin ol. her fırsatta birbirinize gidip gelirsiniz. öğrenci evinde filan kalırsa yanında da kalabilirsin. iyi tarafından bakmaya çalış. görüşmek için gün sayacaksın, ayrı bir heyecanlanacaksın, onun içi hazırlıklar yapacaksın filan... görüştüğün zaman güzel oluyor ama ayrılırken insanın içine kocaman birşey oturuveriyo güzel günler bitti ayrılık geldi diye ama zamanla bunu dizginlemeyi öğreneceksin. şimdiden sıkma kendini bu kadar. net üzerinden görürsünüz birbirinizi. ama gerçekten dediğim gibi zaman nasıl geçiyo anlamıyoruz, üzme kendini, sevginiz büyükse üstesinden gelirsiniz

Canım ikimizinde okulu varda beim okulum 2 yıllık onun 4 bide bu onun ikinci sınava girişi o yüzden seneye ben mezun olcam o 3 sene daha okuycak o yüzden benim için dahada zor:50:Ama dediğin gibi arada sevgiye bakar umarım bizde üstesinden gelenlerden oluruz aşkımla:5::5:

İkimzin durumu aynı ya bizde konyadayız ve ilk uzun süreli ayrılığımız olacak üniversite yüzünden nasıl dayanacam bilmiyorum bu gün yine ağlamaya başladım konuşurken ortada hiçbişye yokken aklıma geliyo dayanamıyorum:5::5:

Aynı durumdayız canım gitmeme 3 hafta kaldı ve doya doya vakit geçirmek yerine bunları düşünüyorum ben bide bu yüzdende çok gerginiz ikimizde sürekli kavga halindeyiz.
O Antalyaya gidince onunla daha az ilgilenceğimi onu unutcağımı düşünüyor rahatlatıyorum falan ama üzülüyorum ayrı olucağımıza...

Aynı durumdayız canım gitmeme 3 hafta kaldı ve doya doya vakit geçirmek yerine bunları düşünüyorum ben bide bu yüzdende çok gerginiz ikimizde sürekli kavga halindeyiz.
O Antalyaya gidince onunla daha az ilgilenceğimi onu unutcağımı düşünüyor rahatlatıyorum falan ama üzülüyorum ayrı olucağımıza...

Canım yerleştirme sonuçları açıklandığından beri daha sık görüşmeye başladık biz zaten demişti aşkım eğer başka bi yer çıkarsa gidene kadar hep görüşcez diye 2 güne bi görüşmeye başladık bu zamanı değerlendirmeye çalışıyoruz iyi yada kötü ama dediğin gibi aklıma benimde sürekli gideceği geliyo o zaman bile moral bozukluğu oluşuyo ister istemez.ama yinede değerlendirin canım gitmeden sık sık görüşmeye bakın çünkü bu günleri mumla arıyacaz bi ay sonra:2::2::5:

Canım yerleştirme sonuçları açıklandığından beri daha sık görüşmeye başladık biz zaten demişti aşkım eğer başka bi yer çıkarsa gidene kadar hep görüşcez diye 2 güne bi görüşmeye başladık bu zamanı değerlendirmeye çalışıyoruz iyi yada kötü ama dediğin gibi aklıma benimde sürekli gideceği geliyo o zaman bile moral bozukluğu oluşuyo ister istemez.ama yinede değerlendirin canım gitmeden sık sık görüşmeye bakın çünkü bu günleri mumla arıyacaz bi ay sonra:2::2::5:

Bizde öyleyiz canım 2 güne 3 güne bir görüşüyoruz müsait oldukça sık vakit geçirmeye çalışıyoruz çok az kaldı gitmeme çünkü gerçekten dediğin gibi bu günleri çok arıycaz inş uzaktada her şey güzel olucak...

Bizde öyleyiz canım 2 güne 3 güne bir görüşüyoruz müsait oldukça sık vakit geçirmeye çalışıyoruz çok az kaldı gitmeme çünkü gerçekten dediğin gibi bu günleri çok arıycaz inş uzaktada her şey güzel olucak...

İnş.canım inş.:nazar:herşey aynı burdaki gibi olur bi değişme olmaz hakkımızda hayırlısı olsun:5:

Mrb kızlar ben bu sene üniversiteye başladım bilgisayar proğramcılığına geçen sene sevgilimde girdi sınava öğretmenlikler geldi kendisi anadolu öğretmen lisesi mezunu ama hukuk istediği için öğretmenlik yazmadı hukukta tutmadı bu senede gitti dersaneye puanı iyi hukuk olacak gibi biz konyalıyız ama o sadece bi tane konya yazcam ilk sıraya diğerlerine şehir dışı ankara felan diye ben istemiyorum diğer yerleri çünkü dayanamam ya burdayken bile haftada bi kere görüşebiliyoruz dayanamıyorum başka yere gitse nasıl dayanacam ben hiç bilmiyorum aşkım bende üzülüyorum ama güçlü ol geleceğimiz için diyo bide ikinci senesi olduğu için bişeyde diyemiyorum pek sizce üstüne mi gidiyorum ne yapmalıyım ama içime bi acı oturdu düşündükçe gideceğin çok k ötü oluyorum bi yıl değil iki yıl değil dört yıl yardımcı olun arkadaşlar ne yapmalıyım akıl verin bana nasıl dayanacam ben başka bi yer çıkarsa:(:(:43: :43::(

bendee aynı durumdayımm ikimizde istanbulluyuz üniversite puanı yüksek istanbul tutardı aslında ama ankara çıktıı ya çok endişeliyim ankara gazi üniversitesi hakkında bilgisi olan var mı?? bu arada 1 yıl okuduktan sonra puanları yüksek olursa başka okula gaçilebiliyormuşş galiba :(

bendee aynı durumdayımm ikimizde istanbulluyuz üniversite puanı yüksek istanbul tutardı aslında ama ankara çıktıı ya çok endişeliyim ankara gazi üniversitesi hakkında bilgisi olan var mı?? bu arada 1 yıl okuduktan sonra puanları yüksek olursa başka okula gaçilebiliyormuşş galiba :(

Evet canım aynısını sevgilimde söyledi notların 2.5 üstünde olursa ve alttan dersin kalmazsa geçiş yapılabiliyomuş hatta bizim okuldan öyle geçen olmuştu benimde tutuyoduda bi sene kaldı diye geçmedim

Son düzenleme:
Haklısınız aslında peki sizin ayrılığınız bittimi bu süre nasıl geçti:5:

hayır bitmedi, şu an tatil döneminde olduğumuz için kendisi geldi... fakat 20 gün sonra yine gidecek...
yani yeniden başlayacak sıkıntı...:ssz:

bir şekilde geçiyor işte.. zor olmuyor diyemem maalesef..
bilmiyorum ben çok zorlanıyorum, ama biraz benim durumlarım farklı.. erkek arkadaşım polislik okulunda ve fazla stresli bir okul... yani bizim biraz da başka türlü gerginliklerimiz oluyor... hep keşke normal üniversite olsa daha rahat olurdu diye hayal eder dururuz...

o yüzden emin olun sizin ki daha normal geçer...
tabi başka problemleriniz olur mu bilemem.. kıskançlık gibi.. yeni çevre yeni kız-erkek arkadaşlar gibi...

siz sevginizi azaltmamaya çalışın... gerisi bir şekilde geçiyor işte..

küs-barış olsa da kopulmuyor :) sevginizin temeli sağlamsa hiç korkmayın :34:

Back
X