Sevgilimle Ayrı Şehirlerde Yaşıyoruz Ne Yapmalıyım?

sechiruchan12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
3
0
24
15 yaşındayım ve izmirde yaşıyorum 3 yıldır tanıdığım ve 2 yıldır çıktığım bir sevgilim var fakat sevgilim bursada yaşıyor onunla buluşmak görüşmek istiyorum her genç gibi onunla eğlenmek istiyorum birbirimizi çok seviyoruz şu an anlatsam anlatamam ama birbirimizi hiç kimseyi sevmediğimiz kadar seviyoruz ve birbirimize aşığız anneme ve ablama bunu anlattığımda bu durumu hoş karşılamadılar ve sanki oyun oynuyormuşuz gibi gülüp umursamadılar halbuki biz sevgilimle ciddi düşünüyoruz onu çok iyi tanıyorum onun aileside aynı şekilde düşünüyor sanki hiçbir şey bilmiyormuşuz gibi biz gayet ciddiyiz ne yapmalıyım onunla görüşmek istiyorum oda istiyor bunu fakat bir yandanda utanıyoruz birbirimizden daha yeni her şeye başlamışız gibi konuşacak konu bulamıyoruz ama utandığımızdan bu durum gerçekten ne yapmalıyız ne tür konulardan konuşabiliriz ayrı şehir konusu hakkında ne yapabiliriz?

Ya eskiden biz okul hayali kurardik Afedersin cnm ama simdiki gencler cok farkli seyler pesindeya cok uzucu gercekten boyle seyler duydukca okudukca bu genclik nereye hidiyor diyorum oturda okulunu dersini dusun cocugum daha cocuksun ne evliligi be bosa kandirma kendini de yok evlenicez falan diye gecer cnm bunlar gecer

Ya eskiden biz okul hayali kurardik Afedersin cnm ama simdiki gencler cok farkli seyler pesindeya cok uzucu gercekten boyle seyler duydukca okudukca bu genclik nereye hidiyor diyorum oturda okulunu dersini dusun cocugum daha cocuksun ne evliligi be bosa kandirma kendini de yok evlenicez falan diye gecer cnm bunlar gecer
ya zaten okulumu bende düşünüyorum kariyerimi planladım bile fakat benim sormak istediğim bu konuda ne yapmalıyım elbet ki herkes bir gün evlenevek ve ben bu kişiyle olmak istiyorum

Senin olduğun şehre gelirse gorusursunuz
Onun disinda 15 yaşında tek başına kalkıp gitmeyi dusunmuyosun sanırım ?
Yıllar geçtikçe daha çok şey paylasirsiniz , ayrilmazsaniz
Şu an duyduğu sevgi sana çok kuvvetli geliyo ama önünde uzun bi zaman var
Kendini bu kadar kaptırma

Biz de 15 olduk :)

X