Sevgilimle ciddi sorunlarım var ne yapmalıyım ?

sinsipisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
5
0
Merhaba foruma yeni katıldım :) sizlerin görüşünü almak istediğim bir konu var kızlar,
2 buçuk yıllık bir ilişkim var üniversitede tanıştık ben hala okuyorum kendisi iş sahibi oldu 3 ay kadar önce. Evliliği düşünüyoruz fakat son 3 4 aydır çok farklı davranmaya başladı bir anı diğerini tutmuyor bir gün çok iyi harika davranıyor diğer gün tam tersi sürekli beni azarlıyor ne desem eleştiriyor artık tahammül sınırlarım zorlanmaya başladı sürekli kavga ediyoruz her kavgadan kendisini haklı çıkarıyor ben sana layık değilim daha iyisini bul yolun açık olsun tarzı laflar söyler oldu. en son yine kavga ettik 1 hafta kadar önce saçma sapan birşeyden dolayı, ayakkabısının rengini boyayarak değiştirmiş bana nasıl olmuş dedi bende şaşırdım neden boyadın dedim gülerek kıyameti kopardı ben niye direk iyimi kötümü olduğunu söylemek yerine neden boyadın dedim diye yolun ortasında sinirden köpürdü tokadı vurucam şimdi ağzına dedi ben tepki verince. Daha öncede buna benzer birşey yapmıştı dondum kaldım. bugüne kadar hiç ondan ayrılmadım o benden birkaç kez ayrıldı sonra geri geldi hemen. İyi olduğumuz zamanlarda bana çok mükemmel davranıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ailesi ile tanıştım hepsi çok düşkün bana sürekli arıyorlar üzerimde büyük baskı hissediyorum bu şekilde evliliğin yürümeyeceğini düşünüyorum çok kararsızım kendisini çok seviyorum ama bu sorunlar beni soğuttu. Ne yapmalıyım sizce? biraz uzun oldu kusura bakmayın :)

bu içine sıkıntı olup bizlerden yardım istedigine göre yapman gerekeni biliyorsun, nıye katlanasın , aranızda saygı kalmamışş daha dogrusu o sevgilim dediğin heriff sana karşı böyle. Gözü dönmüş sevgilinin.... seven insan kıyamazz yaa nasıl bir davranıştır bunların yaptıgı anlamıyorm. bak canım evlilik felan düşünme şimdii, uzatabildigin kadar uzatt

bu içine sıkıntı olup bizlerden yardım istedigine göre yapman gerekeni biliyorsun, nıye katlanasın , aranızda saygı kalmamışş daha dogrusu o sevgilim dediğin heriff sana karşı böyle. Gözü dönmüş sevgilinin.... seven insan kıyamazz yaa nasıl bir davranıştır bunların yaptıgı anlamıyorm. bak canım evlilik felan düşünme şimdii, uzatabildigin kadar uzatt

Daha iki hafta önce harika bi gün geçirdik sanki hiç böyle birisi değilmiş gibi çok nazik ve kibardı aradan 1 hafta geçti yine herşeye kızar köpürür şikayetlenir oldu ben çok seviyorum onunda çok sevdiğini düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum 1 haftadır hiç aramadım o mesaj attı bana ben demekki seni mutlu edemiyorum diye cevap atmadım

peki konuştunuzmu aranızda olan bu sıkıntıları , onun tavırlarını , konuşmadan birşey çözülmezz cunki , gerçi hoş adamda dengesizlik var , ne bilim tatlımmm yaa ben büyük konuşmayım ne kadar seversem seveyim bana bu şekilde ters davranan birıyle devam etmem sürdürmem ilişkiyi..

sevmek çok sevilmek bunlar belli bir süre sonra mutluluk getirmiyor sen sev o sevsin ama bak siz beraber birlik olamamışsınız ki arkadaşım erkek arkadaşının aklında bir şeyler var bence sürekli farklı senaryolar yazıyor bunu sana hiç söylemiyor bak işe başlayalı sadece 3 ay olmuş 3 ay çok yeni bir süre belki iş kaygısı var işte kalma kaygısı siz evlilik düşünüyorsunuz adam belki evlenmeye para yetiremeyeceğini düşünüyor daha askerliği var . belki o an o renk ayakkabı alacak parası yoktu o renge boyadı ayakkabıyı sennde sorunca param yok diyemedi . sor ne oldu aklında ne var anlat bana de ona deki bence yani '' benim üzerime gelme benim yanıma gel biz beraber senin aklındakilerin üzerine gidelim '' . bir de 2,5 yıl olmuş .

sevmek çok sevilmek bunlar belli bir süre sonra mutluluk getirmiyor sen sev o sevsin ama bak siz beraber birlik olamamışsınız ki arkadaşım erkek arkadaşının aklında bir şeyler var bence sürekli farklı senaryolar yazıyor bunu sana hiç söylemiyor bak işe başlayalı sadece 3 ay olmuş 3 ay çok yeni bir süre belki iş kaygısı var işte kalma kaygısı siz evlilik düşünüyorsunuz adam belki evlenmeye para yetiremeyeceğini düşünüyor daha askerliği var . belki o an o renk ayakkabı alacak parası yoktu o renge boyadı ayakkabıyı sennde sorunca param yok diyemedi . sor ne oldu aklında ne var anlat bana de ona deki bence yani '' benim üzerime gelme benim yanıma gel biz beraber senin aklındakilerin üzerine gidelim '' . bir de 2,5 yıl olmuş .
Sadece bu değil kuzum ben sakin yaklaşmaya çalışıyorum stresli evet 2 bucuk yıldır destek oluyorum her isine kosuyorum tek derdimiz işti simdi is sahibi oldu daha iyi olmamiz gerekirken daha kötüye gidiyoruz çok sert davraniyor bana ben ağlayinca üzülüyor Özür diliyor sonra yine aynısını yapıyor

İş nedeniyle stres yaşıyor ve en yakınında olan sensen sana patlıyor olabilir. Tabii ki böyle olması da onu haklı çıkarmaz. :KK20:

Bence kızsa da köpürse de adamakıllı konuş, böyle dengesiz ve sana bu şekilde sert tepki vermeye devam ederse yollarınızı ayıracağınızı iletin. Sevgiliyken böyleyseniz evlendiğinizde işler daha da içinden çıkılamayacak bir duruma gelebilir.

tek diyecegim kesinlikle ayrılın... çok ciddiyim bir yolunu bulup ayrılın... ne kadar sevseniz de..
ilerde gözü mor kadınlardan olmak istemiyorsanız tabi..
dengesiz adamdan hayır gelmez. bir denge tutturması lazım... psikolojik sorunları da olabilir.. ciddi bir konu bu.. harika zamanlarınız olabilir ama yediğiniz bir tokatı bile ömrünüzce unutmazsınız.

tek diyecegim kesinlikle ayrılın... çok ciddiyim bir yolunu bulup ayrılın... ne kadar sevseniz de..
ilerde gözü mor kadınlardan olmak istemiyorsanız tabi..
dengesiz adamdan hayır gelmez. bir denge tutturması lazım... psikolojik sorunları da olabilir.. ciddi bir konu bu.. harika zamanlarınız olabilir ama yediğiniz bir tokatı bile ömrünüzce unutmazsınız.
haklısınız :KK43: bazen korkuyorum vuracak diye ben irkikince sana vuracağımı dusunmuyorsun herhalde ben kimseye vurmadim bugüne kadar diyor

Sadece bu değil kuzum ben sakin yaklaşmaya çalışıyorum stresli evet 2 bucuk yıldır destek oluyorum her isine kosuyorum tek derdimiz işti simdi is sahibi oldu daha iyi olmamiz gerekirken daha kötüye gidiyoruz çok sert davraniyor bana ben ağlayinca üzülüyor Özür diliyor sonra yine aynısını yapıyor
yok yok bu adamın içine attığı seninle paylaşamadığı sorunları var yada dolduraşa geliyor bak bu ihtimalde var sonuçta o iş güç sahibi eskisi kadar ilgili değil sen öğrencisin belkide kafasının bu kurcalıyor yada 2 buçuk yılınn hatrı var diyor sizin sıkı bir konuşma yapmanız şart açık sor arkadaşım bence de 2 buçuk yılın hatrı var diye mi ayrılmayıp zorluyosun yoksa dolduruşa filan mı geliyosun aklını ne kurcalıyo hem o hem sen sustukça yıpranırsınız

yok yok bu adamın içine attığı seninle paylaşamadığı sorunları var yada dolduraşa geliyor bak bu ihtimalde var sonuçta o iş güç sahibi eskisi kadar ilgili değil sen öğrencisin belkide kafasının bu kurcalıyor yada 2 buçuk yılınn hatrı var diyor sizin sıkı bir konuşma yapmanız şart açık sor arkadaşım bence de 2 buçuk yılın hatrı var diye mi ayrılmayıp zorluyosun yoksa dolduruşa filan mı geliyosun aklını ne kurcalıyo hem o hem sen sustukça yıpranırsınız
bugün mesaj attım konuşalım mı diye demez olaydim bütün suçu bana attı bende sorun varmış ben onu ayrilmaz mi saniyormusum bilmem ne özlemistim sinirim tepeme attı iyice soğudum

Merhaba foruma yeni katıldım :) sizlerin görüşünü almak istediğim bir konu var kızlar,
2 buçuk yıllık bir ilişkim var üniversitede tanıştık ben hala okuyorum kendisi iş sahibi oldu 3 ay kadar önce. Evliliği düşünüyoruz fakat son 3 4 aydır çok farklı davranmaya başladı bir anı diğerini tutmuyor bir gün çok iyi harika davranıyor diğer gün tam tersi sürekli beni azarlıyor ne desem eleştiriyor artık tahammül sınırlarım zorlanmaya başladı sürekli kavga ediyoruz her kavgadan kendisini haklı çıkarıyor ben sana layık değilim daha iyisini bul yolun açık olsun tarzı laflar söyler oldu. en son yine kavga ettik 1 hafta kadar önce saçma sapan birşeyden dolayı, ayakkabısının rengini boyayarak değiştirmiş bana nasıl olmuş dedi bende şaşırdım neden boyadın dedim gülerek kıyameti kopardı ben niye direk iyimi kötümü olduğunu söylemek yerine neden boyadın dedim diye yolun ortasında sinirden köpürdü tokadı vurucam şimdi ağzına dedi ben tepki verince. Daha öncede buna benzer birşey yapmıştı dondum kaldım. bugüne kadar hiç ondan ayrılmadım o benden birkaç kez ayrıldı sonra geri geldi hemen. İyi olduğumuz zamanlarda bana çok mükemmel davranıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ailesi ile tanıştım hepsi çok düşkün bana sürekli arıyorlar üzerimde büyük baskı hissediyorum bu şekilde evliliğin yürümeyeceğini düşünüyorum çok kararsızım kendisini çok seviyorum ama bu sorunlar beni soğuttu. Ne yapmalıyım sizce? biraz uzun oldu kusura bakmayın :)
sevgi bitince kusurlar görünürmüş, beyefendi bi sevgisini gözden geçirsin bence, kötü davranıp sonra vicdan yapıncamı acaba iyi davranıyor? sevgi-vicdan-alışkanlık ??? hangisi olduğunu sorun bence ona

bugün mesaj attım konuşalım mı diye demez olaydim bütün suçu bana attı bende sorun varmış ben onu ayrilmaz mi saniyormusum bilmem ne özlemistim sinirim tepeme attı iyice soğudum

hop dedik orada dur filan eniştecim sen hayırdır yani :KK70: :KK70: şaka maka bir yana ama bu hoş değil ne demek sen beni ayrılmaz mı sanıyorsun bak gerçekten empati kurmaya çalıştım arkadaşım ikidir dedim ki bide o adamın pskolojisinden bakalım hak yemeyelim ne dmek bir kk kızına senden ayrılmam mı sanıyosun sen ayrıl gitsin her gün yavaş yavaş öleceğine bir kere yaran kanasın en ezından kabuk bağlar filan benim şuan ki düşüncem bu :)

Bence uzerine gitme fazla ararsa hemen acma acarsanda cok az konus simdilik biraz ertele ciddi konusmalari o sebden ayrilmis bir kac kez sen hic ayrilmamissin onun rahatligi var uzerinde ne yaparsam yapayim gitmez diye dusunuyor senin icin cok simartmissin kaybetme korkusu dysur icine bak nasil yola geliyo

Canim konuyu simdi okudum. Ne kadar tanidik geldi bu davranislar bana bilemezsin :)

Ayrildigim esim de koc burcuydu ve aynen boyle biriydi ! Herkesin karsi cikmasina ragmen cok sevdigim icin dikbaslilikla onunla evlendim. Dunyam zindan oldu! Bozuk psikolojisiyle beni de bozdu. Neler yasatti bana 18 yasimda 100 kilo bir insan oldum. Depresyondan ilac aliyor uyuyor,kalkip yemek yiyor tekrar uyuyordum. Cok agir hasta oldum onun yuzunden. Yumurtayi tuzladim diye kavga ettik neymis onun nekadar tuz koyacagina ben mi karar verecekmisim bu ne saygisizlikmis.. Yok efendim esya dedigin neymis ki perde yaptirilir miymis carsaf gerdirdi bana pencerelere. Ay daha anlatsam roman olur.. Kisacasi sen hic dusunme canim ruh hastasi bunlar inan bana. Ne seninle yapabilirler ne de sensiz..seni de ruh hastasi yapar kendisi gibi.. Yol yakinken don aklin varsa ben yapamadim sen yap! Suan 11 yasinda bir cocugu var,benim kocama Allah razi olsun diyor cocuguna baktigi icin. Cocugunu aramiyor bile. Bunlar boyle. Her b.ku kendi bilir baskalari 5 para etmez ama kendileri o begenmedigi insanlarin tirnagi olamaz!! Unutma bunlari...

merhaba canım senin ilişkin benimkine çok yakın geldi bu yüzden yazmak istedim yani şöyle benimde 2.5 yıllık bir ilişkim var ve bizde üniversitede tanıştık ikimizinde bitti ikimizde çalışmaya başlayacağız yani uzun ilişki midir nedir bilmiyorum ama ilk senelerdeki adamı bende göremiyorum bizimde bir günümüz diğerine uymuyor yani bir gün o kadar harika giden ilişki diğer gün kavgalı birbirimizi her yerden engellemiş bir şekilde geçiyor buda uzun ilişkinin sonucu diye düşünüyorum çünkü artık kişilerin değil direk ilişkinin dengesi şaşıyor ama biz tartışırken asla "ağzına tokadı vururum "demez yani nedeni her ne olursa olsun iş stresiymiş bilmem neymiş kabul edilmez bir durum bizim saygımızda sevgimizde asla bozulmadı ama görüyorum ki o sana olan saygısını yitirmeye başlamış bence çok seviyorsun ve emek var ailesiyle tanışmışsın bende tanıştım onlar sana sen ola alışmışsın dır yani böyle bir ilişkiyi bitirmek kolay değil ona saygısını gözden geçirmesini yoksa seni kaybedeceğini söyle eminim ki düzelir çünkü erkekler aile ile tanıştırınca kız arkadaşını kaybetmekten daha çok korkuyor ama baktın hala bu şekilde devam ediyor ne yapman gerektiğini biliyorsun canım yeni bir sayfadan başlayacaksın

AĞZINIZA TOKATI VURURUM DİYEN ERKEKLE EVLENİN EFENDİM, BOL BOL DAYAK YERSİNİZ.

Canım benim eşimde böyleydi iş ciddiye binince sürekli ayrılmak peşindeydi. erkekler bir kadını avcuna alınca bence onu malı gibi görüyor o çantada keklik şimdi bir yoğurayım diye benim yaptığımı yaparsan pişman olmazsın...
bir buçuk ay ayrı kaldım birinci aya kadar arada yazdı sallamadım sonra yalnızlık içine oturmuş o zaman gerçekten sevdiğini farketmiş kaybetme korkusu olmuş oldu ama ben gerçekten bitirme taraftarıydım. bu bir buçuk ay içerisinde toplantının ortasında ağlamış özledim neden yanımda değil diye sonra günde 3-4 defa aramaya başladı istemiyorum seni dedim bir haftada böyle geçti yalvardı felan canım acıyor dedi sonra ben soğumuştum ama tabi aşk küllerinden doğuyor kesinlikle kaybetme korkusunu yaşatmalısın

Arada yine yapıyor ama biliyor ki arkama bakmam... bence dene ama iki mesajında tmm demeyecek şekilde

Şahsen benim başıma gelse ayrılırdım, daha fazla üzülmeye gerek yok. Yazdıklarına göre aranızdaki saygı azalmış.

X