Sevgilimle ilgili bir durum var yardımınıza ihtiyacım var

yumo14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
4
0
28
öncelikle herkese merhabalar ben 19 yaşındayım ve çok sevdiğim erkek arkadaşımla 5aydır çıkıyoruz ona çok güveniyorum fakat öpüştüğümüzda falan çok fazla yakınlaşıyoruz ve bazen yanlışmı yapıyorum diye düşünüyorum sevgilimin 5ayda böyle yakın davranması normalmi ilk defa böyle ciddi bi ilişki yaşıyorum ve hep en baştaki gibi kalacağız gibi geliyordu meğer öyle değilmiş

Onu en iyi sen bilirsin canim ne kadar sık görüştüğünuze aranızdaki ilişkinin boyutuna bağlı. Daha fazla derken anlamadım birlikte mi oldunuz?

Taviz verdikçe daha fazlasını istiycek
Normal olup olmaması sana kalmış
Burda kimine göre normaldir yakınlaşmak kimine göre değil
Kendine göre sınırıni cizebilmelisin
Kaldı ki 5 aylık bi iliski çok yeni
Sen dur demedikce bir adım daha gider
Bu senin kararin

En bastaki gibi derkn? Kardes kardes takilmak gibi mi? :) :p Bu sana bagli. Senin cizgine bagli. Yani ileride "keske soyle olmasaymis" degil de, "iyi ki oyle yasamisim" diyebil. Gelecekte keskelerin pismanliklarin olmasin. Kendin olc tart.

ilişkinizi durumunuzu kendin biliyorsun
eğer kendini çok huzursuz hissediyorsan rahatsızlığını dile getir

Onu en iyi sen bilirsin canim ne kadar sık görüştüğünuze aranızdaki ilişkinin boyutuna bağlı. Daha fazla derken anlamadım birlikte mi oldunuz?
Hayır birlikte olmadık ama öpüşürken biyandanda göğsümü falan okşuyor ben istemediğim için duruyor tabiki ama bikaç defa amacına ulaştı.nekadar görüşüyorsunuz meseleside hergün beraberiz sürekli yanyanayız ama bu öpüşme sayıları arttıkça tedirgin olmaya başkadım belkide abartıyorumdur ama dedipim gibi ilk defa böyle şeyler yaşıyorum

Nerdeyse yaşıtız ben de sevgilimle öyleyim bi sorun da göremiyorum ikiniz de mutluysanız bi sorun yok. Ki bizim daha 2 ay oldu ama öncesinde 2 yıllık tanışıklık ve geçmiş var. Ben böyle şeylere takilmam. İkiniz de birbirinize güveniyorsanız birbirimizi çözmüşseniz ve eminseniz mutlu olduğunuz şeyleri yaşamanızda vi problem yok. Ama dediğim gibi "birbirinizi çözmüşseniz ve gerçekten güveniyorsanız"

Bu tip şeyleri burdaki kadınlara sormak çok tuhaf değil mi? Yani herkesin bu tip şeylerde sınırları farklı değil midir? Öpüşüyoruz normal mi, sevgilim sevişmek istedi normal mi? Ne bilelim kardeş biz, bana göre normal ona göre değil. Peki sana göre?

Son mesajını okumamışım eğer rahatsızsan bunu ona bildirmelisin o da sınırını ona göre çizmeli o zaman

Nerdeyse yaşıtız ben de sevgilimle öyleyim bi sorun da göremiyorum ikiniz de mutluysanız bi sorun yok. Ki bizim daha 2 ay oldu ama öncesinde 2 yıllık tanışıklık ve geçmiş var. Ben böyle şeylere takilmam. İkiniz de birbirinize güveniyorsanız birbirimizi çözmüşseniz ve eminseniz mutlu olduğunuz şeyleri yaşamanızda vi problem yok. Ama dediğim gibi "birbirinizi çözmüşseniz ve gerçekten güveniyorsanız"
Teşekkür ederim

Bu tip şeyleri burdaki kadınlara sormak çok tuhaf değil mi? Yani herkesin bu tip şeylerde sınırları farklı değil midir? Öpüşüyoruz normal mi, sevgilim sevişmek istedi normal mi? Ne bilelim kardeş biz, bana göre normal ona göre değil. Peki sana göre?
Bence tuhaf değil insanlar tecrübesiz olabilir hernekadar kendi fikirleri olsada sanada tuhaf geldiyse görmezlikten gelebilirsin sadece bi fikir vermeniz yeterliydi

Bunun sınırını çizmek sana kalmış tatlım. Rahatsız oluyorsan yapmayacaksın, sonradan pişman olup ben ne Yaptım ya diktireyimmi söktüreyimmi diye konu açacaksan hiç girişme böyle seylere. Ben nerdeyse 1 senedir birlikteyim erkek arkadaşımla ama daha elimi tutmaya cesaret edemedi. Benim sınırım belli karşındakine taviz verirsen istemediğin seylere zorlanırsın

Bence tuhaf değil insanlar tecrübesiz olabilir hernekadar kendi fikirleri olsada sanada tuhaf geldiyse görmezlikten gelebilirsin sadece bi fikir vermeniz yeterliydi

Heh geldi bir tane daha 19'luk.
Fikir verdim aslında sen anlamak istemedin sadece. Verdiğim fikir "buna senden ve sevgilinden başka kimse karar veremez"di. Tecrübeyle falan alakalı değil bu, içinde bulunduğun ortamla, kişiliğinle, aile yapınla alakalı. Ben kendi kişiliğimle hayat görüşümle sana bir tavsiye versem doğru olur mu sence?

Bunu en iyi sen bilirsin 5 ay birbirinizi tanımanız için yeterli olabilir de olmayabilir de ayrıca rahatsız olduğunu anlıyormuş zaten o da ona göre davransın :KK53:

Hayır birlikte olmadık ama öpüşürken biyandanda göğsümü falan okşuyor ben istemediğim için duruyor tabiki ama bikaç defa amacına ulaştı.nekadar görüşüyorsunuz meseleside hergün beraberiz sürekli yanyanayız ama bu öpüşme sayıları arttıkça tedirgin olmaya başkadım belkide abartıyorumdur ama dedipim gibi ilk defa böyle şeyler yaşıyorum
Devamı gelir orası kesin de sen istiyor musun mutlu musun en önemlisi güveniyor musun bunlar önemli

Kendinin istiyip istemediği önemli istiyorsan sorun yok istemiyorsann soylemelisin

X