Sevgilimle ne yapmalıyım?

Lilushka

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
11
0
32
2 yılldır sevgiliyiz ve ilk senemize göre çok değişti arkadaşlarına benden çok değer veren biri içtiğinde bana sarar kügür eder iftira vs çok seviyoruz birbirimizi çok da kıskanıyoruz ben çok belli ediyorum kıskançlığımı o daha az artık aylelerimiz de biliyor bizi ama bunlarla baş edemiyorum artık saygı sıfır benim onun iyliği için söylediğim herşey dır dır gibi geliyor ne yapsam bilemedim devam etsem bir dert etmesem bir dert lütfen yardımcı olun. Yorumlarınızı bekliyorum

Bana da öyle diyor sıkıldım kavga etmekten hep sorun çıkartıyorsun ama ben ilgi istiyorum sadece ama bi türlü anlaysmadı

Birbirimizi çok seviyoruz demişsin.
Onu şu şekilde güncelle bence;
Ben onu çok seviyorum, acaba o da beni seviyor mu?
Biz de cevap verelim,
Senden soğumuş olabilir, sevgisi azalmış olabilir bu nedenle sen ilgi istedikçe kavga çıkartıp seni de kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor olabilir diye.

Peşinde koşma, ona çok fazla ilgi gösterme. Biraz kendini çek.

Biraz ara verin bakalim nasil olacak?
Ara vermeyi düşünüyorum ama biliyorum onunla olma
Birbirimizi çok seviyoruz demişsin.
Onu şu şekilde güncelle bence;
Ben onu çok seviyorum, acaba o da beni seviyor mu?
Biz de cevap verelim,
Senden soğumuş olabilir, sevgisi azalmış olabilir bu nedenle sen ilgi istedikçe kavga çıkartıp seni de kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor olabilir diye.

Peşinde koşma, ona çok fazla ilgi gösterme. Biraz kendini çek.
haklısınız belki sevgisi de aynı değildir artık sizce hiç yazmiyim kendi halinde beni özlemesine mi brakayım?

Evet yazma. Kendisi yazana kadar bekle.
Beklerken sadece onu düşünme başka şeylerle meşgul ol biraz kafanı dinlemiş olursun işte
:cool:

"içtiğinde bana sarar küfür eder iftira vs çok seviyoruz birbirimizi"

Senin gibisinin başına ne gelse müstehaktır :))) gram üzülmem
Devam et yakında dayakta yersin aşkınız pekişir boylelikle baska tavsiyeye gerek yok sayet o seylerden sonra hala cok seviyoruz diye cumle kurabilen birinin burada yazilanlari algilayıp hayatında kullanabilecegine pek inanmiyorum :)

"içtiğinde bana sarar küfür eder iftira vs çok seviyoruz birbirimizi"

Senin gibisinin başına ne gelse müstehaktır :))) gram üzülmem
Devam et yakında dayakta yersin aşkınız pekişir boylelikle baska tavsiyeye gerek yok sayet o seylerden sonra hala cok seviyoruz diye cumle kurabilen birinin burada yazilanlari algilayıp hayatında kullanabilecegine pek inanmiyorum :)
Evet çok doğru diyorsunuz ama yargılalamadan önce akıl versen iyiydi sonuçta insan bir depresyondayken veya bir derdi olduğunda sağlıklı düşünemiyor illa laf sokucaksınız kendi egonuzu tatmin ediceksiniz evet bravo çok akkılısınız malesef ben salağım safım pfff bu yüzden insan trredüt ediyor derdini paylaşma sizin gibi beyindizler yüzünüzden.

Evet çok doğru diyorsunuz ama yargılalamadan önce akıl versen iyiydi sonuçta insan bir depresyondayken veya bir derdi olduğunda sağlıklı düşünemiyor illa laf sokucaksınız kendi egonuzu tatmin ediceksiniz evet bravo çok akkılısınız malesef ben salağım safım pfff bu yüzden insan trredüt ediyor derdini paylaşma sizin gibi beyindizler yüzünüzden.

Aynen o saydıklarındansın tam ustune bastın kendini bilmek guzel
ya evli misin ? coluk cocugun mu var ? altı ustu sevgili .. kufur ediyor iftira ediyor bilmem ne ve ayrilmayi dusunemeyen sen cok akillisin biz beyinsiz oluyoruz :)
Hala birbirimizi seviyoruz diyorsun sana camurunda bogul demekten baska tavsiye verilemez boyle bir insanla mutluluk ,evlilik ,gelecek hayal edebiliyorsan senin kafa gitmiş kusura bakma bu ego tatmini filan degil

2 yılldır sevgiliyiz ve ilk senemize göre çok değişti arkadaşlarına benden çok değer veren biri içtiğinde bana sarar kügür eder iftira vs çok seviyoruz birbirimizi çok da kıskanıyoruz ben çok belli ediyorum kıskançlığımı o daha az artık aylelerimiz de biliyor bizi ama bunlarla baş edemiyorum artık saygı sıfır benim onun iyliği için söylediğim herşey dır dır gibi geliyor ne yapsam bilemedim devam etsem bir dert etmesem bir dert lütfen yardımcı olun. Yorumlarınızı bekliyorum

Bana da öyle diyor sıkıldım kavga etmekten hep sorun çıkartıyorsun ama ben ilgi istiyorum sadece ama bi türlü anlaysmadı

nasıl belli ediyorsun? nasıl sorunlar çıkartıyorsun mesela? "ilgi"yi hangi yolla istiyorsun?

Sevgi var da saygı yok. Aramızdaki sevgi de bitmeye başlamış işte, neye tutunacaksınız?
Açıkçası saygı olmayan bir ilişkide sevgi neye yarar onu çözebilmiş değilim :KK64: Bilen varsa söylesin.

nasıl belli ediyorsun? nasıl sorunlar çıkartıyorsun mesela? "ilgi"yi hangi yolla istiyorsun?
Ben biraz agresivim o konuda suçluyum mesela arkadaşlarına gidiyor ya da onlar geliyor bana hiç yazmıyor aramıyor hatta en son kavgsmız da bu yüzdendi arkadaşları yanındayken bir sevgilisi olduğunu unutuyor galiba ama ben bunları söyliyorum ona o diyor unutmuyorum ama vıcık vıcık ilişki istemiyorum oysa bende oyle sevmem ama 8 saat içinde hatır sormak lazım. Biraz ağır başlı biridir ve eğlence onun için biraz anlamsız bişeydir evde oturur dışarı çıkmaz ya oyun ya da tv izler 25 yaşında çocuk50 yaşındaymış gibi davranıyor ben de biraz benle dışarda az da olsa çıksa 2 mize vakit ayırsa beraber gezelim bişeyler paylaşmak istiyorum hep evde buluşmaktan bıktım zaten dersler de ağır geliyor stresde var bende çok üZülüyorum bu duruma belki ben çok söyleniyorum diye kendimi çok üzüyorum

Kavga ederken ağzının ayarı yok deseydiniz, bir nebze daha kabul edilebilir, çözülebilir bir problemdi.
Fakat, hayattaki inanışıma göre insanlar sarhoş oldukları zaman maalesef gerçek düşüncelerini söylerler.
Yalan söyleme mekanizması devre dışıdır ve alkolün de verdiği rahatlıkla, içte olan dışarı çıkar.
Oturup, düşünün derim.

Kavga ederken ağzının ayarı yok deseydiniz, bir nebze daha kabul edilebilir, çözülebilir bir problemdi.
Fakat, hayattaki inanışıma göre insanlar sarhoş oldukları zaman maalesef gerçek düşüncelerini söylerler.
Yalan söyleme mekanizması devre dışıdır ve alkolün de verdiği rahatlıkla, içte olan dışarı çıkar.
Oturup, düşünün derim.
Aynen oyle düşünüyorum bende teşekkür ederim

İyi ama küfür eden, iftira eden bir insanın seni gerçekten seviyor olması mümkün mü? Dahası böyle davranan bir insanla hayat nasıl geçer bunu hiç düşündün mü?

Herşeye rağmen ben aklımı bir yere bırakır kalbimle hareket ederim, o her türlü benim kabulüm diyorsan, o halde bir süre kesinlikle sessiz kal ve üzerine düşme derim.Tabii sinirlerine hakim olmayıda öğrenmen gerekiyor.

İyi ama küfür eden, iftira eden bir insanın seni gerçekten seviyor olması mümkün mü? Dahası böyle davranan bir insanla hayat nasıl geçer bunu hiç düşündün mü?

Herşeye rağmen ben aklımı bir yere bırakır kalbimle hareket ederim, o her türlü benim kabulüm diyorsan, o halde bir süre kesinlikle sessiz kal ve üzerine düşme derim.Tabii sinirlerine hakim olmayıda öğrenmen gerekiyor.
İşte ona kararsızım kalbim çok seviyor aklım arkana bakmadan kaç ne yapsam bilemedim

İşte ona kararsızım kalbim çok seviyor aklım arkana bakmadan kaç ne yapsam bilemedim

Şöyle bir durum var, akıl ve mantık çelişmeye başladığında mantığın eninde sonunda kalbine hükmedecek ve aşkın bitecek canım. Aşk bittiğinde ise karşındaki küfür eden, iftira eden kişinin sevilmeye değecek karakterde olmadığını anlayıp "ben bunu mu sevdim, buna mı aşık oldum" veya yaptığı daha ağır bir davranış sonucu "bana bunu nasıl yapar"diyivereceksin ergeç ama aradan kimbilir kaç yıl geçecek... Bu yüzden ben olsam mantığımı dinlerdim zira sevgi ve saygı çok çok önemli, eğer bir ilişkide bunlar yoksa daha fazla mücadele etmeye değmez.

X