sevgilimle olan sorunlar.

misgizeem35

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
23
0
28
4 senelik bir ilişkimiz var,ayrıl barış buraya kadar geldik. gel gelelim her gün benimle bulusmak isteyen adam gitti, soguk bir adam geldi. sıkmak da istemiyorum çok mesaj atıp. bugün yorgunum diyip yanıma gelmedi, 1'e kadar dışarlarda takıldı. ( akşamm.) gece yani. sözlendik kendi aramızda taktık. küfürlü küfürlü konusmalar takmmaazlıklar, dalga gecmeler. napıcağmı şaşırdım noldugnu şaşırdım. napmalıyım bilmiyorum resmen arkadaşlarımdan kazık yedikten sonra hayatımda tek o kaldı

küfürler mi :KK17: o zaman siz de onun yaptığını yapın. küfür değil ilgilenmemek konusunda yani. çünkü siz ilgilendikçe onlar kabarıyor. gerçekten ben böyle olduğunu düşünüyorum. kendi aranızda söz takmanız onun bu davranışlarına boyun eğeceğiniz anlamına gelmez

bazı erkekler başta nazik nazik sonradan canavara dönüşüyorlar, istisnaları olduğunu düşünerek bazıları dedim ama çoğu hödük işte doğrular bunlar

Valla ben bu yazdiklarimi artik bi yere kopyaliycam her bu soruyu sorana yapistircam. Ayrildik bitti de. Sudan cikmis baliga donsun. Basta inanmiycsk. Elinin altindasin ya cok seviyosun vazgecemiyosun ya birakip gitmezsin sanicak. Sonra engelliyceksin faceden falan. Sok olcak. Noluyo bu kiza diycek. Mesaj aticak. Ariycak. Cevap verme keyfine bak. Sonra tutuscak. Senin hayatinda biri mi var diycek daha birsuru sey. Sonra gururu birakip seni seviyorum gel boyle yapma diycek. İstemiyorum diyceksin iyice surunsun. Yalvaricak. Bilmiyorum diyceksin. Uzatcaksin biraz. Sonrasi sana kalmis. Biraz kaybetme korkusu yasasin. Hep biz mi yasiycaz. Bak bakim ondan sonra nasil pervane olcak etrafinda. Bir haftadir her kiza bunu yaziyorum. Sunu da kopyaliyim da :KK70: :KK70:

Valla ben bu yazdiklarimi artik bi yere kopyaliycam her bu soruyu sorana yapistircam. Ayrildik bitti de. Sudan cikmis baliga donsun. Basta inanmiycsk. Elinin altindasin ya cok seviyosun vazgecemiyosun ya birakip gitmezsin sanicak. Sonra engelliyceksin faceden falan. Sok olcak. Noluyo bu kiza diycek. Mesaj aticak. Ariycak. Cevap verme keyfine bak. Sonra tutuscak. Senin hayatinda biri mi var diycek daha birsuru sey. Sonra gururu birakip seni seviyorum gel boyle yapma diycek. İstemiyorum diyceksin iyice surunsun. Yalvaricak. Bilmiyorum diyceksin. Uzatcaksin biraz. Sonrasi sana kalmis. Biraz kaybetme korkusu yasasin. Hep biz mi yasiycaz. Bak bakim ondan sonra nasil pervane olcak etrafinda. Bir haftadir her kiza bunu yaziyorum. Sunu da kopyaliyim da :KK70: :KK70:
ay ablacım yapmadımmı sanıyorsun elbet barışıyoruz salaklık bende işte ..

Biraz mesafe koy ayrılma ama artık seni önemsemiyorum mesajı ver
şimdi o seni cepte sanıyor bu fikri biraz değişsin
seni kaybetme korkusunu bir yaşasın bak bakalım o zaman ne yapıyor

Onunla konuşmadan çözebilceğini zannetmiyorum,vereceği cevaplara göre sen zaten sinyali alırsın.Mesela konuştun mu onunla senin yanına yorgun olduğu için gelmediğini söyleyip 1e kadar dışarda durmasının sebebini.

Kendi aramizda sozlendik derken kendiniz mi yuzuk taktiniz yoksa ailelerle mi?

Kendi aranızda sözlenmeniz hoş olmamış.Ciddiyetle yaklaşan erkek bunu aileler aracılığıyla yapar zaten o yüzden bu sözlenmenin aslında hiç bir anlamı yok.İlişki uzun olduğu için g*t kalkma evresine geçmiş sanırım kendisi.Sizde cool olursanız halledilir diye düşünüyorum.Buluşmak için delirmemek,mesaj at ara diye kavga etmemek salmak,ve üzerinde baskı kurmamak gibi bilimum şeyler.

valla canım tavsiye versekte bi yaparsın iki yaparsın yine kendi bildigin gibi yaparsın:) insan huyunu degistiremiyor, hergün bi ton karar alıyorsun aramicam sebep sormicam kendi haline birakcam vs. ama olmuyooor.... en iyisi doğal olmak, içinde tutma sende kız ona rahatla :-) :KK66:

kendinin daha değerli olduğunu hatırla ve hatırlat sonra sen ayrıl..seviyorsa o koşsun peşinden..

4 senelik bir ilişkimiz var,ayrıl barış buraya kadar geldik. gel gelelim her gün benimle bulusmak isteyen adam gitti, soguk bir adam geldi. sıkmak da istemiyorum çok mesaj atıp. bugün yorgunum diyip yanıma gelmedi, 1'e kadar dışarlarda takıldı. ( akşamm.) gece yani. sözlendik kendi aramızda taktık. küfürlü küfürlü konusmalar takmmaazlıklar, dalga gecmeler. napıcağmı şaşırdım noldugnu şaşırdım. napmalıyım bilmiyorum resmen arkadaşlarımdan kazık yedikten sonra hayatımda tek o kaldı
96 doğumlusun, 4 senelik ilişkin var.. Eh biraz erken.. Kaldı ki kendi aranızda sözlenmek denmez ona. Söz aileler arasında olur nişan arefesidir. Liseli yüzüğü diyorlar ona bizim buralarda.. Yani o yaşta adsamı yüzükle sıkmanın fazla yüz göz olmanın anlamı yok. Senin bulunduğun yer uzaktır gelmeye üşenmiştir, arkadaşlarıyla mahallesinde takılmıştır.. Olabilir.

X