• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz/Eşiniz telefonunuzda ne diye kayıtlı?

o bende kayıtlı değil 2 numarası var ezbere biliyorum numaraları zaten..
ben onda "keçim" diye kayıtlıyım.. romantizmden öldük ölücez
:27:

Esim bende KoCa'CıM diye kayitli..
Bende onda YaVRu'M diye...

Nedense evlendigimizden beri bana Yavrum der. Anlamadim gitti :103: Ama hosuma da gidiyor böyle demesi.
Ilk evlendigimiz siralarda gece uyanir uyanir "Yavrum? Yavrum musun sen bakim" diyip sarilirdi :16: Ara ara yine yapar ama o kadar sık degil :69:

Esim bende KoCa'CıM diye kayitli..
Bende onda YaVRu'M diye...

Nedense evlendigimizden beri bana Yavrum der. Anlamadim gitti :103: Ama hosuma da gidiyor böyle demesi.
Ilk evlendigimiz siralarda gece uyanir uyanir "Yavrum? Yavrum musun sen bakim" diyip sarilirdi :16: Ara ara yine yapar ama o kadar sık degil :69:

Sevdiceğim de çoğunluk yavrum der bana.:17:

Benim hoşuma gidiyor.:69::70:

eşim ben A SEVDİĞİM diye kayıtlı rehberi,n en başında olsun diye sediğimin başına a ekledim:1:
ben onda İNAT EŞİM diye kayıtlıyım.:15:

o bende "sevdicek" diye kayıtlı. ben onda "aşkıt" diye kayıtlıyım. aşkıt ne derseniz aşkımın evrimleşmiş hali:)

eşim bende KURABİYEM diye kayıtlı
ben eşimde KARDELENİM diye kayıtlıyım
10 yıldır hiç değişmedi..
ne güzel :)

eşim bende A AŞK diye kayıtlı ben onda yenı tanısırken sevdıgım bır ısmı soylemıstım ece demıstım 2 senelık evlıyız hala ece dıye kayıtlı cok sınır oluyorum ama napım kendım ettım kendım buldum:9:

"CAN" diye kayıtlıydık ikimizde. şimdi ben de ismiyle kayıtlı eşim. onun telefonunda ben hala "CAN" olarak kayıtlıyım. ben neden değiştirmiştim onu da hatırlayamadım şimdi dzelteyim bari :)

ismi ile ancak her gün konuşup mesajlaştığım kişinin telefonunda ben kayıtlı değilim.

Kocişim bende @SK diye kayıtlı. O beni Hayat diye kaydetmiş.Aradığında da Demet Akalın'ın AŞK şarkısı çalıyor:32:

Back
X