• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz/Eşiniz telefonunuzda ne diye kayıtlı?

Ben eşimi ismiyle kaydetmiştim :52:ama o geçen tlf ma bakmış ismini silip aşkım yazmış..ben anlamadım tabi önce sonra işe geldim ve baktım tlf çalıyor tlf nu açamıyorum ekranda aşkım yazıyor..:53:amannn dedim buda kim ben evli bir bayanım bu aşkımda nerden çıktı :52:ya şimdi diyeceksiniz ne safmışsın diye ama o an hiç düşünemedim :37:sonra tlf na cvp verdim ki eşimmiş (rahatladım kocamı aldatmadığım için :52:)

hahahahah alemsin valla..gerçi öyle bi anda hayal ettim de yazdıklarından yola çıkarak, kal gelmiş demek ki sana :9:

valla ben sıkıldıkça değiştiriyorum bi aralar aşkitom ,du sonra aşkitos oldu sonrasında aşk böceğim, biarada kocişim yazılıydı şimdilerde akıllandım sadece "aşkım" die yazıyor:1::1::1:

Ben telefonuma 'yağmur damlası' diye kaydettim ,aşkımda beni 'Betül'üm' diye kaydetti çıkmaya başladığımızdan beri böyle 4 yıldır :16:

kızlar çok romantiksiniz ben 2 yıldır beyefendiiii diye kaydettim hiç deişmedi başka hattıda var onuda ağğaa diye kaydettim benimki canım cicimli lafları ne sever nede duymak ister gıcıkkk olurum bu huyuna ben böyle kaydettim diye arkadaşlarımda kaydetmiş beyefendi diye :9::9::9::9:

Beyefendi şeklinde kaydetmene bayıldım valla. :)

Selam sedaemirg :)

İyilik, senden naber?

İzmir ve Eskişehir diyebiliriz. :) Bir yıl önce üye olmuştum ama yeni fırsat buluyorum adam akıllı konuları dolaşmaya.

benden de iyilık.ben de 1ay oluyo uye olalı.kendını bıraz tanıtırmısın.2 yerdemı yasıyosun?

Back
X