Sevgiliniz eski sevgilisini facebook'a eklerse...

Tahmin etmişsinizdir ki şu an böyle bir problem yaşıyorum ilişkimde,tartıştık rest çektim ama ben mi abarttım diye düşünüyorum bazen ondan sizin fikirleriniz çok önemli

neden eklediğini sorarım dicem ama pek olumlu bir cevap almıyacağım kesin.bu yüzden ama arardım ciddi ve kararlı bir şekilde bundan sonra hayatımda seni istemiyorum.hadi sana eskilerle takılmalar diyip kapatırdım

Tahmin etmişsinizdir ki şu an böyle bir problem yaşıyorum ilişkimde,tartıştık rest çektim ama ben mi abarttım diye düşünüyorum bazen ondan sizin fikirleriniz çok önemli

yok kız ne abarması yerinde yapmışsın.
sen eklesen batkalım eski sevgilini o senden daha beterini yapardı

Son düzenleme:
Eski sevgiliyi eklemenin mantıklı bir açıklaması olamaz bence.
Adı üstünde eski,eskide bırakmak lazım.
Kızmakta çok haklısınız.Kim olsa kızar :57:

Eski sevgiliyi eklemenin mantıklı bir açıklaması olamaz bence.
Adı üstünde eski,eskide bırakmak lazım.
Kızmakta çok haklısınız.Kim olsa kızar :57:

Valla bir de üstüne trip atıyor bana o arayana kadar kesinlikle aramam,ben aşırı kıskanç bir kız değilim onu sıktığımı hiç düşünmüyorum ama herşeyin bir sınırı var.Şimdi sinirden faceini tümden kapatmış:19:

ekleme talebinimi kabul etmiş yoksa kendisimi eklemiş.aslında farketmez ama kendisi eklediyse daha vahim.ben kız arkadaşı eklediğinde kabul etmedim.ama kız eklemişti.sorunda yaratmadım bu nedenle.

Valla bir de üstüne trip atıyor bana o arayana kadar kesinlikle aramam,ben aşırı kıskanç bir kız değilim onu sıktığımı hiç düşünmüyorum ama herşeyin bir sınırı var.Şimdi sinirden faceini tümden kapatmış:19:

Bir de üste çıkıyo yani tipik suçluluk psikolojisi.
Arkadaşım hiç kendinde suç bulma,kıskançlık mı yapıyorum diye düşünme.
Sen varken niye gerek duymuş böyle bir şeye önce onun hesabını versin bence.

Niye eklediğinin açıklamasını yaptı ama burda yazmasam daha iyi olur işiyle ilgili bir durum diyeyim.Ama çok elzem bir durum değil yani beni böyle üzmesine değer miydi anlamıyorum.
Bu arada kendisi teklif göndermiş kız da kabul etmiş.

Yok hiç abartmıyorsun
Ne münasabet canım ne demek eski sevgilisi eklemiş.
Sen haklı olarak tavrını koymuşsun ortaya
Ben bezdirirdim canından hiç böyle şeylere tahamülüm yok
:19:

Bende merak ettim bizzat kendisimi eklemiş ?
Eğer öyleyse kaşınmış :20:

Niye eklediğinin açıklamasını yaptı ama burda yazmasam daha iyi olur işiyle ilgili bir durum diyeyim.Ama çok elzem bir durum değil yani beni böyle üzmesine değer miydi anlamıyorum.
Bu arada kendisi teklif göndermiş kız da kabul etmiş.

Şimdi okudum yazını sence geçerli bir sebepmi peki ?

düz mantık bakıldıgında ekleme amacı bellidir yani. onu merak ediyordur. bu kadar basit. biter direkt.

Back
X