Sevgiliniz eski sevgilisini facebook'a eklerse...

Bende bütün eskileri eklerim:)) kısasa kısas. Hihihiiihi Ne yapardım hiç düşünmemiştim ama kesin biterdi...

kendi başıma gelirse ne yapardım diye düşündüm de sanırım çok net bitti gitti desem bile, sonradan affedebilirdim.

lakin üste çıkması kötü. binbir özür dilemeli.

Niye eklediğinin açıklamasını yaptı ama burda yazmasam daha iyi olur işiyle ilgili bir durum diyeyim.Ama çok elzem bir durum değil yani beni böyle üzmesine değer miydi anlamıyorum.
Bu arada kendisi teklif göndermiş kız da kabul etmiş.

İşiyle ilgili olduğuna inanmıyorum. Tipik bir yalan! Çok rahat yalan söyleyebilen, pişkin ve sürekli üste çıkan biriyse, yol ver gitsin... Kendini yıpratmaya değmez...

ona son bir iyilik yapardım, yol gösterirdim :27: büyük konuşmamak lazım tabi de bitme sebebi kesinlikleeeee, neden eklemiş yahu merakta kaldım o kadar mı açıklanamaz bişey :44:

Tahmin etmişsinizdir ki şu an böyle bir problem yaşıyorum ilişkimde,tartıştık rest çektim ama ben mi abarttım diye düşünüyorum bazen ondan sizin fikirleriniz çok önemli

cnm sen aynı şeyi yapsan o napar??? onu düşünerek kararını ver..benımkıde aynı seyı yapmıştı..benden önce eklıydı ama ...hergün demedıgmı bırakmadım..burnundan getirdim..ama bı muddet sonra bıraktım konusmayı..bı baktım bı ara kendı kendıne --facesıne bakarken sildi yanımda..ama katlanılmaz bı hal anlıyorum bu durumda olanları..

herkes aynı fikirde sanırım aklın yolu bir dedikleri

pear 777 senı anlıyorum..bazı seyler herkese anlatılamıo.benımde basıma aynı sey geldı..ve acıklama yapamam.aynen hem iş hem başka seyler............................................................................................................... ama az önce farketım senınkı gndermiş arkadaslık ıstegını..bence dogru diil....

Son düzenleme:
öncelikle böyle birşeyi yapmamalı ve sen bu soruyu bile soruyor olmamalısın bence. sevgilim öyle şey yapmaz, yaparsa da beni gözden çıkarmış demektir. bir insan niye eski sevgilisini ekler; onu merak ettiği için, fotograflarına bakmak için, gelişmelerden haberdar olmak için ve de bir şekilde konuşmaya görüşmeye fırsat için. senin ne düşündüğünün, hissettiğinin önemi yok muymuş? böyle konularda hele ki face konusunda gıcık oluyorum şu erkeklere

karar verilmesi gerçekten çok zor bir durum,dün gece gördüm,benim sevgilimde eski sevgilisni eklemiş,neden ekli olduğunu sorduğumda hiç cevap vermedi ve dünden beri beni aramdı,telefonlarıma da cevap vermedi, sanırım artık ne yapmam gerektiği ortada,bu asla açıklaması olmayan bi durum.

çirkeflesipte kızın seviyesine inmem. ama eski sevgilimede iki çift laf eder postalarım. altından kalkamaz zaten o lafın.

Kim tepki vermiyecek kadar midesiz olabilirki bu durumda ?
Bitiririm arkadaş ilişkimi onlar ex ex takılsınlar..

kawga cıkar başının etini yerim çok kötü olur. weee sölediği şeylere inanmazsam inanana kadar burnundan getiririm bana onu eklemesı için geçerli bi sebep sunması gerek ozmn susarım ki böle bı konuda geçerli sebeb bulnmaz !

Önce bi sorarım neden diye...Sonra uzuuuuuunca bir süre trip atarım. Herkes bazen saçmalıklar yapıyor. Bir gün ben de saçmalarsam bunu kullanırım..

kızlar benim faceimde eski sevgilim ekli, sevgilim trip atmıştı öğrenince sora unutuldu gitti, hatta onda da eski sevgilisi ekli.. biz 3 yıldan fazladır beraberiz bunun önemli bişe olduğunu düşünmüyorum açıkçası:51:

Back
X