Sevgiliniz eski sevgilisini facebook'a eklerse...

bence hiçbi trip atmasaydın iyiydi çünkü erkekler böyle şeyleri sevmiyo ama tetikte olmalıydın ileridede sorun çıktı mı ters bi hareketini gördün mü bak ben onu eklemene bile ses çıkarmadım ama sen bana böyle davrandın diyip restin alasını çekerdin ve sen kazanmış olurdun. Bazen stratejik davranmak lazım.

ayy böyle seylerde beni öldürüyo yiyip bitirio haa... erkekler erkek olamiolar malesef... benim basima benzer seyler geldi önce fark etseydim galiba biterdi... ama evliyim tamm simdi esim biraz daha dikkat edior o ayri konu ...

Valla ağzının burnunun yerini değiştiririm onu eklersee benii silsin benim ne işim var o zaman listedee :53:

çok emin bi şekilde söylüyorum buna cesaret edemezz :27: söyleneceğimi hatta bu yaptığını burnundan getireceğimi çok iyi bilir. sonuçta ben eklesem o da kabul etmezdi.

bizim ilişkimizin 2. ayında felan telefon listesinde vardı eski kız arkadaşları hala.. şaşkınlıktan kızamamıştım bile. hepsini gözünün önünde sakin sakin sildim. bbi daha görürsem kendi numaramı silerim dedim. daha da görmedim. ben kaldıramam eski sevgiliden dost olmaaazz :27:

aralarındaki ilişkiye bağlı.eskiden olan ilişkiyi demiyorum.şu anda olan ilişkiyi diyorum.sadece faceden küllenen ateş alevlenmez.öncesinde alevlendiyse olur.alevleneceksede zaten sadece faceden olmaz.face ne bakıp alevlenecekse eklemesine gerek yok.gönül muhabbet ister kahve bahane.faceden olmasada niyheti varsa kimseyi tutamazsın zaten.bir çok arkadaşım eski sevgileri ile görüşüyor.en azından bir arada olunduğunda sorun olmuyor.

tamamen ben haklı olarak kıyamet kopar:47:

eşimin eski sevgilisi eklemişti telden nete girmiştim önce ben gördüm 'eski sevgilin sana arkadaşlık göndermiş dedim' telefonu istedi aldım önüne attım sonra yatma vakti sarıldı hayatım aklına kötü bişey gelmesin dedi bende isterse gelsin seni yakar yıkar çeker giderim eğer görürsem konuştuğunu benimle işin olmaz haberin olsun dedim

ayhh yaşamıştımmmmmmmmmm ayrıca gıcık olduğummm bii kızdıı zatenn içimden de geçiyorduuuu bir de baktım ki x kişi y kişiyle arkadş olduu.. tabii ozamnlrrdaa bizz çıkıyordk facede ılıskımız vrdı :D snraa tabii benn kızdmm falann. tınlamadıı bnde hiç erkk yoktur normal arkadş olrk baktmm kii erkek arkadşlrımm benıı eklemıss bnde kabul ettimm birbirimizee girdkk :D bısey oldu face şifresini verdii. :D tabii ben kızı silip engelledimm :D güzel kızlarıda sildmm :D snraaa ben buna bir gunn bii patladım baktmm facesınde sadece okul arkadşları ve akrabaları varr :D maşallahhh deyimdee nazar değmesinn :D :nazar: ezdirmeyin kızlar kendinizii.. benım telefon rehberımde evii olannn teyzeminn oğullarını bilee sildiii.. silsee nolckk sankii bnn tkrr alamamm :D o ne yaparsa bnde aynısınııı yapıyrmm snraa yapmıyr

neden ekledığı bellı
memleket meselesı konuşmıcaklar ya

parçalarım, burnundan getırırım.
kı hoş, facebookda ne ışı olur benımle bırlıkte olan ınsanın, huzur vermem

Back
X