• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

ben nişanlımın telefonunda "Gülüm" diye kayıtlıyım, o da benim telefonumda " Yusufum" diye kayıtlı

Ben onun telefonunda "Prenses" diye kayıtlıyım, o benimkinde "Prensim" :utangac: benim anlamadığım o beni neden aynı sahiplenme ifadesiyle kaydetmemiş ki:1shok: düşündükçe daha da zoruma gitti bu durum :çok üzgünüm: olamassss

ben onun telefonunda Aşkım diye kayıtlıyım o benimkinde 1DnM... diye kayıtlı :) abim telimi karıştırıyordu ilk bakışta anlamasın diye yaptım :)p

Aş|<ıMMM !!! diye kayıtlıyım oda bende öyle kayıtlı :asigim:

biz çok odun bi çiftiz sanırm ya... ikimizinde isimleri birbzmizn telefonunda aynı şekilde isimlerle kayıtlı.. 1.5 yıldr beraberz..
konusurken de bebegim der sadece bana.. bende ona küçük fare derim.. o da bi cizgi film vardi muhtesem yemek yapan bi fareyi anlatıyor ratatui diye .. ordan kaldı.. cok guzel yemek yapar da erkek arkadasım..

aşkım ben de ~~My all' diye kayıtlı ben de onda sevdiğimmm diye:asigim: :asigim:

Sanırım biz en odunuz....:ecrin_bebek:
benm telefonumda onun adı ve soyadı yazıo :roflol:
onunkinde ASK diye kayıtlıydım ama sık sık telefon değiştirdiği için her seferinde değişiyokaydirigubbakcemile3

Ben onda HERŞEYİM diye jkayıtlıyım o da bende MYDEAR (yani ingilizce sevgilim) sırnaşık şey

bende kuzum diye kayıtlı ama ben onda habire değişiyorum en son bebeğimdi ama şimdi bi sormam lazım :)

Back
X