• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin/Eşinizin telefonunda hangi isim ile kayıtlısınız ?

Hatun diye kayıtlıyım :dilcikar: yıllardır...O bende Adamım diye kayıtlı ama küstüğüm zamanlarda hemen adını yazarıma.s

bebişim dıye kayıtlı bunu bazen kalbimmm diye değiştiriyo aman ne biliyim sürekli farklı görüyoum kendimi:)

önceleri PERİKIZI yazıyordu evlenince PERİKARIMMM...:))))) bende kocacım yada boncukum yazarım

Son düzenleme:
sLmLarrr :) meLikem_ diye kayıtLıyım benn.. EvLendikten sonrada oLe kaLır sanıyorumm :p

valla babam canım yasmıs anneme ama her kısdınnda canın cıksın dıomu merak edıomm:) benım nısanlım bırıne karım dıerıne kalbımın sultanı yasmıs kısdı mı numaralarımı sıler barısınca yıne karısı ve kalbının sultanı oluom hehe

kocam olmasada....
sefgilimin telefonunda LoLipOpUm die kayıtlıım :)

bence cok guzel bı ıfadeyle kayıtlıyım kısa ve oz aslında cok sey anlatıyo baş belası:D

çok iyi arkadaştık sonra çok iyi aşık olduk birbirimize ve o aşk başladı gün o karıcım diye kaydetmiş beni bende kocacım olarak kaydettim çok şükür hayalimiz gerçek oldu 3 yıldır evliyiz ve aşağıda resmi olanda aşkmeyvemiz oğlumuzun tlf olunca yani koca adam olunca inşallah öyle kaydedicez öptüm herkesi

Ne alaka bilmiyorum ama ben sevgilimin telefonun da - ja - diye kayitliyimsırnaşık şey

garip ama kocamın telefonuna adım kayıtlıydı bende alıp düzelttim ve kendimi onun telefonunda aşkım diye kaydettim ilginç ama:)

nisanlimin telefonunda ASK diye kayitliyim benimkinde o Je' Taime dıye kayıtlı uc yıldır boyle bakalım evlenınce degısekmıkaydirigubbakcemile3

prensesim diyo hep çok yeniyiz daha telefonda ne yazıyo bilmiyorum aynı şehirde de değiliz bayramda bakarım artık

AŞKIM diye kayıtlıyım telefonunda,,o da benim telefonumda AŞKISI diye kayıtlıŞeniz

Back
X