sevgilinizle aranızdakı boy farkı

kesinlikle haklısınız ama benden zıyade etraftan gelen yorumlar canımı sıkıyo yoksa bn bu kadar takmazdım .torba degilkı buzesin agızlarını :@

ozaman onları umursamayın insan oğlu kulp bulmak için yaratılmış sanki :):) aynı yaştaymışız bu arada :) boşver umursama bir derler iki derler umursamadığını görünce susarlar canım

benım eşimde 1.90 ben ise 1.70 arada 20 cm var...ben 10 cm topuk giyiyorum geriye 10 cm kalıyor:1: no problem:9:[/QUOTEbu ornekler ıcımı rahatlattı sagolun :D hemen 20 cm lık topuklu bulmaya gitmeliyim :D

hahah...canım takma be...ama kaynanan olacak cadoloz seni strese sokabilir ...iilk zamanlar benım cadı kaynana oğlum sen aslan gibisin riri yarısın gelin pek bi cılız vs. laflar etmeye başladı bende ozamanlar sıfır ben ..o cadoloz yüzünden şimdi 42 bedenim..eşim gibi iriyim şimdi gelinim at gibi oldu diyor...aptal kadın...ilk zamanlar psikolojımı bozmaya çalıştı....

ozaman onları umursamayın insan oğlu kulp bulmak için yaratılmış sanki :):) aynı yaştaymışız bu arada :) boşver umursama bir derler iki derler umursamadığını görünce susarlar canım

bnde oyle dusunuyorum canım boyum uzun olsaydıda baska bı kulp takarlardı emınım :)

hahah...canım takma be...ama kaynanan olacak cadoloz seni strese sokabilir ...iilk zamanlar benım cadı kaynana oğlum sen aslan gibisin riri yarısın gelin pek bi cılız vs. laflar etmeye başladı bende ozamanlar sıfır ben ..o cadoloz yüzünden şimdi 42 bedenim..eşim gibi iriyim şimdi gelinim at gibi oldu diyor...aptal kadın...ilk zamanlar psikolojımı bozmaya çalıştı....
cok guldum canım :D ben ayrıca mınyonum bu ara bide kılo alma derdine dustum aldım cok sukur sevgimde ısrar ettı ama bu seferde popom cıkmıs mıs daha almıcakmısım .robotum sankı ama sinirimi bozmuyo onun soylemesı bn ona soylesem ıkı gun yuzume bakmaz :D

bnde oyle dusunuyorum canım boyum uzun olsaydıda baska bı kulp takarlardı emınım :)

kesinlikle öyle boşver sen kıskanıyolardır :D ozaman napıyosun umursamıyosun :) kesinde kulp bulanlar ilişkisinde sorun yaşayanlardır :)

öyle walla...benım kaynanada uzun ...aynı boydayız ...:1: söyleyecek lafta bulamıyordum...senin kaynana olacak nasıl boyu?

canım gormedım yanı benden uzunmus ama ablalarından da sadce bırı uzun dıger ablası benım gibi onunda kocasıyla arasnıda bızden cok fark var laf ederlerse onu koz olarak kullancam B)

ah canım ah :) aynı durum benim de başımda var :) ben 1.65 o 1.97 boyunda :) ama bence engel değil asla, arkadaşların dediği gibi erkek biraz koruyucu gözükmeli :1::1:

Ben 170 sözlüm 175 boyunda. hep daha minyon bir kadın olmak isterdim.. topuklu giyemiyorum... anca yumurta topuk.:9: bence keyfini çıkar. kaynanın kulp takması için bahane bulması zor değil zaten..

benim boyum 1.57 sevgilimin 1.83 ama önemli olan kalplerin bir olması :) hem benim sevgilim beni böyle beğeniyor :21::21:

Topuklu giyince halolur canım ne var bunda :)
Benim boyum 1.64 sevgilimin 1.73.
Ben de topuklu giyersem boyumuz yakın olur diye giymek istemiyorum
Gerçi eskiden topukluya pek meraklı değildim
Ama aksilik şimdilerde çok merak saldım:1:

Son düzenleme:
Şanslısın, topuklu ayakkabı giyersin olur biter. Ben 1.74üm ve uzun erkek bulmak zor iş. Düğünde topuklu ayakakbı giymek istiyorum ama benden bi 10-15 cm uzun biri bulamazsam hayal olcak gibi :1:

canım gormedım yanı benden uzunmus ama ablalarından da sadce bırı uzun dıger ablası benım gibi onunda kocasıyla arasnıda bızden cok fark var laf ederlerse onu koz olarak kullancam B)

tühh bu kötü işte,kayananın senden uzun olması........... ayyyyyy cadı kadın ya sinir oldum şimdi iyice...evet tek kozun bu olsun görümceme bakın siz önce de..birde diğer görümcen bekarsa ay biraz fazla uzun oluncada koca bulunmuyor de....benım görümcenın tekı benden uzundu ve bekardı yaşıda benden büyüktü,baktım kaynanam bana laf çakıyor,bende az daha uzun olsam bu kez koca bulmakta zorlanırdım diye laf attım ,çünkü görümcem bundan yana dertliydi,uğraşırlarsa uğraşırsın...:38::8:

takma benımde sevglımle aramızda bıraz boy farkımız var topukluyla bıraz arayı kapatmaya çalışıyorum :D sende topuklu gıy :)

daha bugün ölçtük bizde ben 1,62 erkek arkadasım 1,77 fazlada olabilir hatta :) bende cok dert ediyorum ama kimseye belli etmiyorumki zaten herkes acıgımı arıyor :) ama Allah var ne kız kardesleri ne annesi hiç bir şey demez bu konuda zayıfım bide hoslarına gidiyo minyon olmam :) ama kendim cok takıyorum :( topuklu giymeye basladım sende günlük dolgu topuk giyebilirsin..bu arada sey yazmıssın o uzuyor ben kısalıyorum..ayynen bende aynısını hissediyorum sanki o uzuyor bende gittikce kısalıyorum :(

daha bugün ölçtük bizde ben 1,62 erkek arkadasım 1,77 fazlada olabilir hatta :) bende cok dert ediyorum ama kimseye belli etmiyorumki zaten herkes acıgımı arıyor :) ama Allah var ne kız kardesleri ne annesi hiç bir şey demez bu konuda zayıfım bide hoslarına gidiyo minyon olmam :) ama kendim cok takıyorum :( topuklu giymeye basladım sende günlük dolgu topuk giyebilirsin..bu arada sey yazmıssın o uzuyor ben kısalıyorum..ayynen bende aynısını hissediyorum sanki o uzuyor bende gittikce kısalıyorum :(
cnm vlla topuklu giydigimde kndımı daha kısa hssettım yanı topukluyada ben alıskın degilim bnde aynı sekılde mınyonum aılesiyle henuz tanısmadım sadece ablalarıyla konustum o kdar onlarda sevmslerdı zaten ama annesı takarmı bilmıyorum .ama o bana laf soyletmez o acıdan rahatım ama bzım fark daha fazla bide ben mınyon o iri yarı olunca bu fark gozumde buyuyo :(

Back
X