sevgilisi olanlar bakarmısınız...

onu biraz tanıdıysam evlensek bile benle para konusunu konuşmaz fisfisfis bu konuda biraz hassas nedense.. neyse..
isteseydi gerçekten ihtiyacı olduğunu düşünüp hemen verirdim, borç falan değil ama bi daha konusunu açmamak şartıyla karşılıksız verirdim.. çünkü ailesinden ya da en yakın arkadaşlarından değil de benden istediyse sadece bana anlatabileceği özel bi durum var diye düşünürdüm..

istese veririm paranın konusunu yapmak bile çok saçma...
sonuçta o bütün hafta para harcıyo bana frklı düşünse cebindeki son paraya kadar harcamaz hem ztn benden borç istemiş çokmu hiç düşünmeden veririm karşılığını beklemeden ama istemezki inatçı keçim....

şimdi nişanlıyım ama sevgililik döneminde istemişti ve bende hiç düşünmeden kredi çekip verdim ama eminim bende istesem o verirdii lafı bile olmazz

benden istese verirdim.. hatta borç olarakda görmesdim.. ama senn anlatıın durum güzel deil hoş deil.. kız başkasından borç alıp vermiş o parayı ve hala geri ödenmemiş.. yazık günah...

sevgiliden sevgiliye değişir....
eğer ciddi olay varsa arada verilir ama benim sevgilim benden para istememeli,arkadaşlarından iste ryani erkek dediğin ebnce
bu benim fikrim

insan sevgilisine borç verebilir. her ne kadar bir erkeğin kız arkadaşından borç istemesi kulağa hoş gelmese de kabul edilebilir birşey. ama parayı alıp, üzerinden 3-4 ay geçtiği halde hâlâ geri vermemiş olması hiç normal değil. ben olsam bir art niyet arardım. bence kuzenin bu konuyu açsın arkadaşına ve başkasından borç aldığını, ödemek zorunda olduğunu söylesin..

sevgilim işten ayrılmıştı ve kira ödemesi gerekiyordu; acil ihtiyacı vardı ben de yoktu ve arkadaşımdan istedim... zamanında da geri ödedik... bilir zaten sevgilim benim de züğürt olduğumu , asla zora sokmak istemez... zaten o istememişti ben önce bulup parayı ona teklif etmiştim...
sonuçta benim param olsa , ihtiyacım olmasa bir nebze toparlanamadı filan diye düşünebilirim ama arkadaşımdan aldığımı baştan biliyorken zamanında ödememesi hiç hoş değil... başkasından bulup yine ödemesi gerek...

ayy kızlar yapmayın ne para vermesi yaa tamam zor bir durumu olurr dışarıdansa sizden yardım istemesi bir yönden iyi ama wallaa yapmam.. ben soğurum o adamdan..

sevgilim işten ayrılmıştı ve kira ödemesi gerekiyordu; acil ihtiyacı vardı ben de yoktu ve arkadaşımdan istedim... zamanında da geri ödedik... bilir zaten sevgilim benim de züğürt olduğumu , asla zora sokmak istemez... zaten o istememişti ben önce bulup parayı ona teklif etmiştim...
sonuçta benim param olsa , ihtiyacım olmasa bir nebze toparlanamadı filan diye düşünebilirim ama arkadaşımdan aldığımı baştan biliyorken zamanında ödememesi hiç hoş değil... başkasından bulup yine ödemesi gerek... :kızgın:

sevgililer aralarında ciddi ise destek olabilirler ama kuzenin verirken X den aldıum verdim filan deseymiş bari..şimdi ayrılamıyor parasını alamadığı için var mı böyle kendine eziyet anlayamadım yanii..seninle yürümüyor ver paramı de bitsin yaa

kısa süreli bir ilişki ise,sevgilinin para istemesini hoş karşılamam.
ama ciddi bir birliktelik ise borç isteyebilir,zaten onu tanımışımdır ve vereceğine güvenirim.
sevgiliyken ben de eşime borç verirdim,hatta onun istemesine bile gerek kalmazdı, öyle bir durumu farkedince ben teklif ederdim.benim ihtiyacım olunca o da bana verirdi. ikimiz de en kısa zamanda ödemişizdir.

bu olayda ark nın sevgilisi ödememiş, kızın yerinde olsam hatırlatırdım.

bence bir erkekğin kızdan para alması hoşşş değil ama zor durumlarda tabiki insanın birbirine yardımcı olması lazım ama 3 4 ay geri vermemeside güzel değil en azından vermemesinin sebebini söylemeliydi sengözlerimebaksanab:1shok:

Erkek olan erkek kadından para istemez (ölüm olur, zorda kalır,çaşılıyordur maaş almamıştır,daha maaş zzamanı gelmemiştir.Aniden çıkan bir durum olur , o zamana kadar da borç istemek bir kenara kadının sakız parasına tenezzül etmemiştir.)seve seve verilir bu durumda ,ama borç isteyecek utanmadan sıkılmadan,asla vermem
birşey daha söyleyeyim.eğer bir erkek borç para istiyorsa,geri asla ödemez,isteye isteye rezil ederler adamı

biz şuan sevgili değiliz evliyiz ama fikrimi söylemek istiyorum...
birbirini seven iki insan yine birbirinin sıkıntılı zamanlarında eğer varsa maddi destekte bulunabilir,doğaldır ama alışkanlık haline gelirse ve alınan nezaketen bile olsa geri verilmemişse işte o zaman amaç farklılaşıyor...madem kuzeninizde başkasından borç alı ve sevgilisine verdi o zaman oda sevgilisine söyleyecek ve alacak parayı...o nasıl istediyse kuzeninde istesin...
sevgiler...

eğer bende para yoksa ve başkasından borç isteyeceksem önce sevgilime danışırım bende para yok ama borç alabilirim alayım mı alırsam nasıl öderiz şeklinde...eğer kuzeninin sevgilisi bu paranın başkasından geldiğini biliyor ve ödemiyorsa çok büyük bir terbiyesizlik..orada başka bir amaç var diye düşünürüm...yani belki sevgilisinde para yoksa bile bu sorunu çözmenin yollarını aramalı...ben sevgilime değil ama bir arkadaşıma bankadan kredi çekerek para verdim.kendisine banka başka borçlarından dolayı kredi vermemişti. ilk bir kaç ay zorlandı ödemekte ama ben ödedim..durumu düzelince de bana hepsini birden ödedi ve borcu kapattık..ha ödeyemeyebilirdi de ama arkadaşlığımızdan dolayı ben bankaya para öder bu durumdan da rahatsız olmazdım...ama ödeme durumu olupta ödemeseydi arkadaşlığımı bitirirdim...kuzeninin gözlerini açmasını sağla lütfen...bu yanlış bir durum...

2seneye yakın birlikteliğim var ama benden bir kere bile olsun para istemedi,ben zor durumda olduğunu hissetttiğim anlarda arka çıktım.istemediğini söyledi,karşı çıktı ama o,orada sıkıntı içindeyken o paranın bana hayrı olmazdı.zorlada olsa ikna edip verdim.ama hiçbir zaman ondan acaba ne zaman verir paramı diye bir beklenti içinde olmadım...

sevgilim ya ona vermeyeceğim de kime vereceğim
ama aynı anlayışı bana göstermesini de beklerim
zamanında ödeyecek borcunu

yaptığı çok ayıp bişey.geri vermeyecekse bari,geri vericem demeseymiş.sevgilidir tabi,o da bi insan sonuçta,paraya sıkışmış olabilir.benim sevgilimin paraya çok ihtiyacı olsada gıkı çıkmıyo,ben göndereyim diyorum ama,istemiyo.ama yanyanayken paralarımızı ortak kullanıyoruz.onun parası ya da benim param gibi bişey olmuyo arada.o bişeye ihtiyacı oluncada söylemez,ben bazen önemli günlerde falan hediye adı altında alırım.seviniyo tabi öyle olunca:)

Ben vermem..:sm_confused:
Para konusundan hiç hoşlanmam ben:dilcikar:
uffffff aynen yaaaaa. ne bilim ne o benden para istesin ne ben ondan istiyim:1no2: (evliliği demiom haaaa evlenince ev hanımı bayanlar tabiki isticek eşlerinden) tamam sıkıntılı zamanlarımızda birbirimize destek olalım ama ben bu tür olayları hiç sevmem yaaa. para isticek benden ıyyyyyyk darlandım yawf.

benim arkadaşım vermişti sevgilisine borç ama çocuk çok zor durumdaydı ve üni. deydi yurt parası eksikti ailesindende isteyememişti neyse arkadaşım verdi ona parayı oğlan ezildi büzüldü çok utandı ben sana vericem tekrar o parayı dedii ve kaç kat üstü verdi hediye falan aldı yani geldiğinde aradaki sevgi bağı kuvvetli olunca hiç bir sakınca görmüyorum

Back
X