sevgilisi olanlar bakarmısınız...

kız arkadaşından isteyene kadar hiç mi kimse bulamamış aile, dost, arkadaş...
sevgilisine düşmüşş..hiç hoş bi durum değil...heleki geri iade etmemesi...
o isteyebildiyse kuzeninde geri istesin parasını....
inş.cüzzi bi miktardır.abartmamıştır kuzenin...

bu birazda ilişkinizin samimiyetine bağlı
3 yıllık bir ilişkim var herşeyimizi paylaşıyoruz..
ben düşünmeden veririm..

cocuk kızdan para koparmak ıcın borc ıstemıstır
harcadıklarının bedelını kızdan cıkarmak ıcın,

erkekler borc istıyorlar bılıyorum we tabı alıp vermıyorlar, bu sıkça yapılan bır sey

benım sevgılım ıstese ben de verırım ama bellı mıktarda yani gerı ödemedıgınde tüh gıttı param dıyecegım bı sekılde cok olmaz,

arkadaşlar alıştırmayın erkek milletini sizemi güveniyor harcarken aynı şeyi bende yaşadım benım kredı kartım yok dedı benı magazaya goturdu alısverıs ettı sonra ben ısımden ayrıldım sana odeyemeyecem dedı bır daha yemın ettım asla kımseye ne borc verırım ne de kredı kartımı kullandırırım bende o kadar ahmakmısımkı bu alısverısı yapan adamla cıkarken karnı acıkmıs gel yemek yıyelım dedı lokantaya soktu benı en son cıkarken benım wc ıhtıyacım oldu cıktıktan sonra yanına gıttım demezmı bana ben de para yok sen ode dıye allahım olurmüsün öldürürmüsün sen soktun lokantaya acım dıye param yok de bakarmısın ya bende de para olmasaydı orda rehınmı kalacaktık o yuzden guvenım sarsıldı erkeklere....

benim başımdanda böle bırsey geçmişti
benden maaşımın tam 3 katı kadar para almıştı borç olarak 1 sene boyunca kuruşunu gerı vermedı.
Ayrıldıktan sonra 1 sene içinde parça parça vererek bitirdi borcunu

hiç hoş şeyler değil bencede bır erkeğin kızdan borç istemesi diyelimki çok zor durumda kaldı istedi tamam verilir ama söz verdiği tarihte geri vermezse yok amaç farklıdır

üzüldüm kuzeninin durumuna

karşımdakini nekadar tanıdıgama bakarım yanii.. benim de öle bi borç olayım oldu.. hiç gecikmeden elime geldi para.. yani borç verdiginiz insanın niyetini iyi anlamak gerekiyor..kullanmak amacı warsa ozaman hoş olmuyor ama gercekten ihtiyaç varsa bi işte ozaman veririm niye olmasın.

bizim artık aramızda borç ya da senin paran benim param işi kalmadı ha olsaydı da şakayla karışık versene paramı artık ya derdim tatlicadiarzu ama tabi onların arasındaki ilişkinin boyutunu bilemiycem :sm_confused:

ben verirdim ama bunu başkasından borç edinerek vermezdim başkasından borç istenecekse de o istesin ben istemem

arkadaşlar alıştırmayın erkek milletini sizemi güveniyor harcarken aynı şeyi bende yaşadım benım kredı kartım yok dedı benı magazaya goturdu alısverıs ettı sonra ben ısımden ayrıldım sana odeyemeyecem dedı bır daha yemın ettım asla kımseye ne borc verırım ne de kredı kartımı kullandırırım bende o kadar ahmakmısımkı bu alısverısı yapan adamla cıkarken karnı acıkmıs gel yemek yıyelım dedı lokantaya soktu benı en son cıkarken benım wc ıhtıyacım oldu cıktıktan sonra yanına gıttım demezmı bana ben de para yok sen ode dıye allahım olurmüsün öldürürmüsün sen soktun lokantaya acım dıye param yok de bakarmısın ya bende de para olmasaydı orda rehınmı kalacaktık o yuzden guvenım sarsıldı erkeklere....

Birde sen benim duruma bak:roflol:
bakma güldügüme kücük dilimi yutcakdimsenağlama
Simdi Yillar sonra ilk defa sevgili olarak havalimaninda bulusduk orda ne kadar kalinirki cikdik neyse ataköy galeria tarafina gittik hava öyle sicakki dilim damagima yapisti susadim yoruldum:)) diyorum gel su cafeye oturalim yok orasi turistler icin baksana kesin pahalidir yok bilmem cok asortik bi yer:1shok:Gez gez anam oturcak yerleri hep gecdik
Sonunda sahile kadar yürümüsüz:roflol:biraz deniz kenarinda oturduk ama beni afakanlar basmaya basladi
Kendisi acikdi sanirim mecburen bir restorana girdik garson geldi allahim bu fiyatlara bakiyor sürekli somurdaniyor ne pahali bir yer ya diye:uhm:
atladim ben ismarliyom sen misafirsin onuda kabul edemedi ama ben sinirimden tavirlarindan bir sey istemedim garson icecekdemi almiycaksiniz diyince bir ayran istedim onuda inadimdan icmedim öyle birinin parasi gecmesin ay kursagimdan
Baska bi yerde ama benim param yok ya 50 milyon lazimmis dedi istedi verdim
tabi borc niyetinde istedigi ve aldigi ilk para degildi
bazi erkekler dilde delikanliligin kitabini yazar ama nanaydir
söz konusu para olunca valla onur gurur tanimiyolar
Tüm bunlara ragmen benim gözümdeki yerini merak ediyorsunuz
Sifirlandi tabiki (ama su sevgi ne lanetdirki sevmekden vazgecemedim):mymeka:

Bende hala bıten aylar once bıten ılıskıde, paraya sıkıştığı dönemde kendısıne yapılan alısverıslerı oduyorum.Gerı odeyecegım dıyerek ödemediği. Bazı erkekler kafalarında sanırım bı terazı yapıolar ben ona bu kadar harcadım bı alıyımda parasını görsün dıye:D Arkadaşlar adam 120 ytlılık parfumu 15 gunde bıtırdı, banyo yaptı resmen:S benım aldıgım parfum aylardır duruo, el ınsaf dedım yanı ınsaffff!!!

erkek arkadaşımla uzun bir ayrılıktan sonra barıştık ben çalışmıyorum ama benden maaşında açığı çıktığı için 50 tl borç istedi anlam veremedim:(mesajla sordu daha konuşmadıkta maaşını alınca vericekmiş ek kartımın olduğunu söylemiştim onun içnmi istiyor.artık ne düşünceğimi bilemiyorum soğudum gbi burda okuduklarımdan sonra:(

Back
X