- 27 Ekim 2008
- 6.007
- 2.486
- 723
kızlar bugün bizim kulüp pek bi sessiz,kimseler yok mu ne,sayfalarca yazılırdı okumaya yetişemezdim,bugün noldu bize böle, alışıyor muyuz,kanıksıyormuyuz acaba onlarsızlığı,bugün pek bi sıkıldım evde,moralim de çok bozuldu bütün gün evde oturmaktan.herkesin durumu tekdüze galiba,deişiklik yok kimsede tv.de de bişi bulamadım izliycek,uykum var sanki,yatarım ama daha erken.yarın işe gitcem bikaç saat.böle gitcek bu, ben aramayınca o da aramayacak,beni kötü hatırlıcak,yolda görülünce selam verilmeyenler kategorisine soktu beni,iyi ayrılamadık,keşke iyi ayrılabilseydik,arada mrb nasılsın doğumgünün bayramın yeni yılın kutlu olsun diyebilseydik,beni böle kötü hatırlamasaydı,o zaman dahamı kötü olurdu acaba,hiç mi unutamazdım,hangisi kötü bilmiyorum,aramamak mı,aranmamak mı :a015: ya da acaba artık asla olamayacağından benim umudumu tamamen kesmek için mi böle yapıyo acaba,bana kızgın olmasından hariç acaba böle bi nedeni de olabilirmi ki,olabilir belki de.ama öle olsaydı bir sene sonraki mesaj atmamda hemen ararmıydı,bilemiyorum o kadar dengesiz davrandıki bana hiç anlayamıyorum neler yapmak istedğini
Son düzenleme: