Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Canım benim, bırak ya aramazsa aramasın. Sana verdiği değeri görmüş oldun işte.

Bu mu kendine layık gördüğün değer?

Seni hiç umursamayan, içi bile ezilmeden yüzüne karşı bir sürü can yakan söz söyleyen bir insanla mı geçirmek istiyorsun hayatını gerçekten?

Yarın bir gün, canım jelibonum, tamam ben gezdim tozdum, kafamı dinledim, hadi artık kaldığımız yerden devam edelim diye çıkıp gelirse, senin bu çektiğin acının hesabını verebilecek mi? Senden çaldığı bunca zamanın, evet görüntüde 2 hafta, baksan çok uzun bir süre değil ama hayatta bir tek dakikanın bile ne kadar önemi var aslında öyle değil mi?

Hangi hakla yapıyor bunu? Stepne misin sen? Kim verecek bunun hesabını? O mu? Bırak Allasen..

Seven erkek sevdiğini ağlatmaz. Kıyamaz çünkü. Ağlatıyorsa da zaten ben şüphe duyarım onun aşkından da sevgisinden de... eksik kalsın. Seven erkek, ayrılması gerekiyorsa bile delikanlı gibi çıkar karşına, bitti der, kaçak güreşmez... bize, sana, buradaki herkese adam gibi adam lazım, bizlerin kılla tüyle boğuşan, kaçak güreşen, çıkıp da bitti, ayrılıyoruz diyecek cesareti bile olmayanlarla işimiz yok.

Onlardan tonlarca var sokaklarda... elini sallasan elli tane bulursun.

Değmez.

Yapma.

monapisa söylenecek herseyi söyledi jelibonum....
her cümlesinde baska bir ders cikarmaliyiz kendimize....
biliyorum kolay degil sana aman bosver demek ama bir düsündügünde onun sana verdigi degeri görebilirsin....
inan bana degmiyor yüregindeki yara kapandigi zaman su günlerine gülüp gececeksin....
artik kimseye sabret düzelir demek sacma geliyor...
gecen hergün ömürden sen niye onun icin kendini bos yere heba edesin...
monapisanin dedigi gibi seven adam yapmaz böyle bir seyi ama iste "seven adam".....

her söyledigin sey cok dogru annem yemege cagirdi az bisey yiyebildim

görmüs oldum evet bana verdigi degeri

ne kadar yalanci oldugunuda gördüm benim icime acitan ne biliyormusunuz inandim sevdim böyle birini yine yanliz kaldim tam iste hayatimin adami derken yanildim

cok icim aciyor galiba ona degil kendime üzülüyorum sansizligima...

icimden söküp atim artik bu aci bitsin ve karsima dogru biri ciksin cok istiyorum bunu

kızlar mrb...nasılsınız bakalım... :))))ben çok mutluyum bugun bnm doğum günüm arkadaslarım vardı oturduk sohbet ettık süperdi....eee szler napıyorsunuz bkalım 2 gündür giremedım olaylara bakcam birazdan...........

Gülüm, 37 yaşındayım, halen O'nu arıyorum.

Kime aşık olacağımızı seçemiyoruz maalesef. Bu yüzden kendine haksızlık etme. Şanssızlık değil bu. Hayat bu. Başkaların hayatı daha iyi geçmiyor. Bunları herkes yaşıyor. Yanlışları göre göre doğruyu bulacağız.

Tamam ağladın, üzüldün bitti. Yeter bu kadar. Artık önüne bakacaksın.

Sanıyor musun ki o buralarda acı çekiyor, kahrediyor falan? Ben hiç sanmıyorum. Gayet de güzel hayatını sürdürüyordur. Acı çeken adam arar, duramaz, savaşır, bir şeyler yapar. Kadın-erkek farketmez. Öyle sevdiğine "sen bi bekle hele belki sana dönerim" gibi .. çok afedersin.. seviyesiz bir cümle kurmaz.

Senin bunu böyle bilmeni istiyor sadece. Böyle bil ki geri dönmek isterse açık kapısı olsun. Yüzü olsun. O kendini çok akıllı sanıyor ama biz çok gördük bu numaraları. Minareyi çalarken kılıfını da hazırladığını düşünüyor şu anda. Zamanı gelince kendini tereyağından kıl çeker gibi çekebilmek için davranıyor böyle. Yok kimseyle konuşmuyormuş da, yok ailesini bile görmek istemiyormuş da, yok efendim bunalımdaymış da.. boşversene ya... insan zor anında sevdiğine sarılır, itmez onu. Hepsi palavra bunların, hiçbirine de zerre inanmıyorum. Bahane arıyormuş... o son ettiğiniz kavga da canına minnet olmuş efendinin.

Bunları seni üzmek için asla söylemiyorum biliyorsun, seni kırmayı asla istemem, ağır konuşuyorum biraz da farkındayım. Ama bazen birilerinin çıkıp bizi tokatlamaları, yüzleşmek istemediklerimizle yüzleştirmesi gerek. Aç gözünü artık. Yok say. Hayatına devam et.

Haa yarın bir gün çıkıp gelirse de hesabını sor. Varsa mantıklı bir açıklaması, seni tatmin ediyorsa biz o zaman da destekleriz seni. Mutluluklar dileriz. Ben de paşa paşa buradan özürlerimi de dilerim. Mantıklı bir açıklama getirebilirse tabii. Ama bizi burda asıl ilgilendiren sensin. Senin mutluluğun. Öyle ya da böyle.

Değmeyecek insanlar için hayatından daha fazla taviz verme...

Kızzz... doom günü bebesi a.s.
Nice yıllara.Hani pastamızzz?

İyi ki doğdun canım a.s.

Son düzenleme:
selin doğum günün kutlu olsun.

ben ayrılmadım sefgilimden ama sizi dinleyebilirim

HAKLISIN CANIM BENIM OKUYUNCA AGLADIM :1hug: GERCEKLERI GÖRMEM LAZIM

selin doğum günün kutlu olsun tanışmadık seninle ama bi sen kaldıydın tanışmadığım :))

selin dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyiki doğdun.............
iyiki varsın..............
nice uzun saglıklı sevgi dolu aşk dolu yıllar dilerimmmmmmmmmm

jeliboncum mona sana gerekeni yazmış sakın canım yazdıklarını yabana atma
bak ben akşam hayatımı bağlayan ama gerekli bi karar aldım ayrıldım
ki ben şuan senin geçirdiğin her evreyi geçirmiş durumdayım.
nefes alamadım tek başıma sabah evden çıkıp bilinçsizce sokaklarda dolaştım işe gitmediğim zamanlar ..
kimseyle konuşmak görüşmek istemedim
akla ziyan bi halim vardı sona aradı beni barıştık çünkü ben onu seviyordum hala seviyorum özlüyorum ama buraya kadar dayanma gücüm yorgunum gereksiz görüyorum onu hayatımda
beni buraya getiren bu es verdiğimiz zamanlarda tek başıma yüklenmek zorunda olduğum üzüntüydü jelibon sendede kendi halimi görüyorum lütfen yapma bunu kendime düzelcekse ,döncekse bile yapma

ama bugün inanmazsın çok iyiyim
güzel kardeşim sen önemlisin ben bunu anladım ben önemliyim
sen onu bekleme jelibon aynen ellmanın dediği gibi ;ama msnde telefonda falan değil güzelim sen buraya döndüğünde yurtdışındasın yazdıklarından anladığım kadarıyla mimiklerini görerek yapmalısın
bu tamamen benim fikrim

mintcigim ayrildinmi yani
bende cok istiyorum bir an önce iyi olmak
ama kabullenemiyorum beni böyle birakmasini
kenara ati sanki
o simdi yükseklerde
ben yerin dibindeyim
ama ben sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…