Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

inşallah yaaa... çokk özlüyorm onu aklımdan silmek istiyorum ama olmuyoo ne yaptıysam unutamadım bi ay oldu ayrılalı ama ben hala seviyorum onu ve bekliyorum...:1no2::çok üzgünüm:

ben 2 gündür iyiyim kızlar.
bittiğini kabullendim.artık hayırlısı diyorum.
rabbim bana acıyı verdiyse vardır bi bildiği.hayırlı değilmiş.rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

O kabullenmesede ben ondan ayrıldımm günlükk
O kadar karektersiz ve adiymiş ki ancak şimdi görebiliyorum gerçek yüzünü beni boşş vaadleriyle kandırmış belkide ben kanmak istemişim neyse ne
şuan onu içim hiç almıyor ama hiç...
Defolsun gitsin kendi cehennemine beni bıraksın...
ben de yoluma bakayımm

Son düzenleme:
bizde ayrıldk bikaç gün önce.. çok acı çekiorum diyemem alıştım artık bu kaçıncı ayrılığımız ve o gerçekten hak etti bunu.. o aramıyor bende aramıyorum.. mutluyumda hatta. ama yinede bazen eksikligini hissediyorum ve özlemkten korkuyorum. ya onu unutamazsam baskasıyla evlendgim zamanda özlersem cok kötü hissederim.. keske hic ayrılmasaydık evlenecektik biz... simdi bi baskasıyla olma fikri cok agır geliyor oofff offf biseyler söyleyin banaa unutamamaktan baskasını sevememekten cok korkuyorum mafoldumben

psiqo senin adına sevindim inş. bende biran önce atlatırrım

kuzum çok saol.
bitti şükür.
rabbim yardım etti ve bitti.
çok iyiyim.
iyiki bitmiş bile diyorum düşün
sana tek tavsiyem ve burdaki arkadaşlarıma
kendinizi dağıtmayın.ağlayın üzülün.ama isyan etmeden rabbinize sığının.
gerekirse yalvarın yakarın.emin olun dualarınızı karşılıksız asla bırakmayacaktır.

anladım kadarıyla yenı ayrılmışsınız şu aşamada aklına yenı birilerini getirme yanı başkası ile olsam onu unutturmuyum diye düşünme sadece kendını düşün bir süre snr geçiyor inan bak benım 5 yıllık ilişkim bitti ağladım zırladım hatta çok kez msj attım ve aradım ama olmadı ve bitti bunda da bir hayır var diyorum ....

bugun bende çok iyim canım
atlattım sanırım bitti
karşı tarafın seçmiydi artık o üzülsün ben bu ilişki için akla bile gelmicek çok şey yaptım ve kendısı bana en son msj attımda özlüyorum yazmıştım
oda ukla bir şekilde biliyorum dedim bende tamam dedim ne tamam dedi biliyormuşsun ya ona tamam dedım
snr ben yarın yolda ölürüm zaten dedi kurtulursun bende saçmalama dedim snr biz zoru başarcaz ayrılık zor ve biz başarcaz yanı ayrılcaz dedi
düşünebilioyr musun dünden snr sildim bende

ne kadar çocukça.. neden bu kıymet bilmezlikler neden dikkat çekmek uğruna seven kişiye böyle bir zarar vermek değer mi ya bu dünyada bir türlü anlamam.. en iyisini yapmışsın güzelim emin ol şuan pişman zaten kedi durumuna geçip sen onun gönlünü yap istiyor akıllılar ya..

sorma ben hiçbirşey anlamadım
önce bana kendı yolunu çiz o yolda ilerle dedi
snr evelesi gün aradı ben sensız yapamıyorum dedi agladı kopmaıyorum senden dedi
gelince görüşür müyüz dedi
snr zoru başarcaz dedi off anlamıyorum ben yaa ane yapmaya çalşıyor ve bugun geliyor buraya 3 hft burda ara mı bilmem artık

tamamen arındım ondan artık aklıma gelince hiçbişey hissetmiyorum..Oh be ne rahatım .....................kaydirigubbakcemile5

insan isteyince unutulmayacak hiçbişey yok bu dünyada..
yeterki isteyin ve güçlü durun...
gerisi geliyor zaten zamanla geçip gidiyor hele giderken veda bile etmedi ise giden
izi bile kalmıyor

Allahım sana şükürler olsun...Unuttum..:Saruboceq:

:teytey: şimdi yenisini bekliyorum

Sana ne oldu canım, sebep ne?

canım o zamanlar girememiştim ayrıldık geçti gitti derken 5 ay sürdü gene ayrıldık:1no2: Tvdeki hatunlar hakkında yorum yapmasına sinir oluyorum sonra bana bakımsız diyo saçlarını topla diyodu hep salıyosun diyodu gidip beraber kıyafet almıştık ne güzel oldun dedi kızdım kıyafetle mi diye yakıştı anlamında dedim dedi surat astım hep:sinifsinif: Ben bişi söylüyorum yapmıyo dediğimi kızıyorum bi sordun mu nie olduğunu diyo bana bi sürü şey anlatıo baştan söyleseydin kızmazdım diyorum illa kavga etcen Her şeyi az ve öz anlatıo ayrıntı sevmiyo bu yüzden hep kavga ediyoruz ciddiydik akrabalarından bazılarıyla tanışmıştım ne biliyim ooof of:1no2:

aradan 2 yıl gecti ama unutamadım hala... herkese unuttum diyorum kendime bile ama olmuyor sadece hatırlamamaya uzak kalmaya çalısıyorumkii sürekli değişik kızlarla değişik şekillerde görüyorum acaba içimde ona karşı olan hisler ne zaman bitcek hala ve sabırla bekliyorum

akşamları arada bakıyorum topiğe bugün kimse yazmamış, herkes iyi galiba bilmiyorumkismile üff ben sıkıldım işten eve evden işe...bi renk lazım ama yook.özledimde ben üffff fisfisfis

Canım erkekler için iş meselesi çok önemli, hele de bir gelecek kurmak istiyorsa...Belkide sana iyi bir hayat vademeyeceğini düşündüğü için senden ayrıldı.Senin işin varsa ama onun yoksa durum daha da kötü kendisini belkide sana ayak bağı olarak görmüş bile olabilir. Bide erkekler hayatlarında bir şey olumsuz gitti mi diğer herşeyi dert olarak görüyorlar. bizim gibi pek çok sorunu bir arada çözemiyorlar.Belkide bu yüzdendir ilişkinizin sorumluluğunu daha fazla taşımak istememiştir.Ya da birmiştir..dicek bişey yok zaman gösterecek herşeyi..Eğer seviyorsa durumu düzelince sana gelir belki.. fisfisfis

selam warlıgımda yoklugumda bir biliyorum cooook uzun zamandırda girmiyorum ama yeniler hariç herkes aklımda hafızamda linkte isimlerini gormem yetiyo geçmişi okudum biraz ama okumak istemedigimi farkettim içimden hiç bişiy yapmak gelmiyodu son zamanlarda hala gelmiyo belki burası beni bbiraz dagıtır dedim.aglayıp sızlanmak istemiyorum yapmamalıyım oyle hasta oldumki hiç bi gece güzel bi rüya görmüyorum kabuslar her sabah yorgun uyanıyorum cokta yorgunum sadece beni sewen we yanımda oldugunu gosterıcek birini istedim sewdimmm ama..hiç bi hayalim gercek olmadı..neyse her sabah hayata baslamak için güzel bi sebebiniz olsun dilerm belkı daha sık girerim belkide yine kaybolurum...hayataaaaa senide merak ettim barıştın mı sewgilinle msnimi acamıyorum yasaklandı şifrem degişti görürsün burdan belki umarım sewinicegin şeyler olmustur...hepiniz kendinize iyi bakın...

ilk zamanlar çok zor olur canım tesellisi genelde mümkün olmaz..ama inan ne hissettiğini çok iyi anlıyabiliyorum..günler geçmeyecek gibi gelir sanki onsuz hayat olmayacakmış
hep o her zaman o .gece de o gündüz de o...

aman inan zaman acını hafifleticek
bana da zaman diyen arkadaşlarım olmuştu hayır olmaz geçmez, diyordum
önce acım hafifledi şimdi ise acım dindi..
inan gidenin yasını tutmak iyi bişey değil..kendine acı vermekten başka bi işe yaramaz
sadece sabırlı olmak ve dua etmek gerekiyor
demekki hayırlısı buymuş,
böyle olması gerekiyormuş demek gerekiyor...
rabbimin bi bildiği muhakkak vardır...:Saruboceq:sana sabırlar diliyorum..
:Saruboceq:

sizi cok iyi anlıyorum bende cok ask acısı cektim zamanında ama zaamn herseyin ilacı 3 yıl bekledim terkedildim ama sevmiyorum artık şimdi amcamın ogluna asık oldum sevgiliydik suan askerde ve ufacık bi sebebten ayrıldı benden ve diyorki sivilde olur hersey acık kapıda bırakıyor ve bu aralar yakın davranıyor bana ama hep adımı ben atıyom genelde ya canımsın seni cok iyi anlıyorum bende cok özlüyorum gerci bişi paylasamadık pek askerdeyken sevgili olduk ama o tatlı gülümsemesi sözleri aklımdan cıkmıyor bak sana ne diycem aynı sehirdemisiniz onla?neden onunla konusmayı denemiyorsun sevdigine sahip cık ben bu zmana kadar deger verdigim insanlar için hep mücadele ettim sonuna kadar sonra içinde kalmasın bak onunla konus okadar sey paylastık sebebini bilmek hakkım de anlamaya calıs sseviyorsa muhakka döner seni seviyroum de küs kalma kesinlikle dost kal onu cok sevdigini deger verdigini göster ona karakterli bi insansa ve gercekten duygusu varsa sana karsı dönecektir sana emin ol ben öle yaptım aradım dün duramadım bişey söleyecem sana dedim geri vazgectim ters cvp vermesinden korktum söle dedi içinde kalmasın dedi bende dedimki seni özlüyorum oda dogaldır özlemen dedi ben askerden gelince telafi ederiz dedi sasırdım böle bi cvp beklemiyodum hem ayrılıyo hem acık kapı bırakıyor dedimki ben sana sarılmak istiyorum olur dedi sarılırız dedi dalgamı geciyon dedim yok ciddiyim dedi cok garip ama böle umarım vazgecmez umarım ciddidir bana karsı cok üstüne düşme sen ama konus sebebini sor ona canım madiidyat ayrılık sebebi olabilir evet ama seviyorsa dönerr

Son düzenleme:
akşamları arada bakıyorum topiğe bugün kimse yazmamış, herkes iyi galiba bilmiyorumkismile üff ben sıkıldım işten eve evden işe...bi renk lazım ama yook.özledimde ben üffff fisfisfis

herkes alışıyor zaman içinde demek daha doğru galiba güzelim boshayallersmile ya da uyuşuyor sessizliğe bürünüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…