unutmak konusunda herkes haklı..ama kendilerince :) Unutmak olmasaydı yaşamak olmazdı zaten..
ama severken unutmak nasıl olur bunun cevabını kolay kolay veremezler.. zamanla onun sana yaptığı haksızlık öne çıkacak ve kendini daha iyi hissedeceksin emin ol..
psiqo senin adına sevindim inş. bende biran önce atlatırrım
bizde ayrıldk bikaç gün önce.. çok acı çekiorum diyemem alıştım artık bu kaçıncı ayrılığımız ve o gerçekten hak etti bunu.. o aramıyor bende aramıyorum.. mutluyumda hatta. ama yinede bazen eksikligini hissediyorum ve özlemkten korkuyorum. ya onu unutamazsam baskasıyla evlendgim zamanda özlersem cok kötü hissederim.. keske hic ayrılmasaydık evlenecektik biz... simdi bi baskasıyla olma fikri cok agır geliyoroofff offf biseyler söyleyin banaa unutamamaktan baskasını sevememekten cok korkuyorum mafoldumben
kuzum çok saol.
bitti şükür.
rabbim yardım etti ve bitti.
çok iyiyim.
iyiki bitmiş bile diyorum düşün
sana tek tavsiyem ve burdaki arkadaşlarıma
kendinizi dağıtmayın.ağlayın üzülün.ama isyan etmeden rabbinize sığının.
gerekirse yalvarın yakarın.emin olun dualarınızı karşılıksız asla bırakmayacaktır.
bugun bende çok iyim canım
atlattım sanırım bitti
karşı tarafın seçmiydi artık o üzülsün ben bu ilişki için akla bile gelmicek çok şey yaptım ve kendısı bana en son msj attımda özlüyorum yazmıştım
oda ukla bir şekilde biliyorum dedim bende tamam dedim ne tamam dedi biliyormuşsun ya ona tamam dedım
snr ben yarın yolda ölürüm zaten dedi kurtulursun bende saçmalama dedim snr biz zoru başarcaz ayrılık zor ve biz başarcaz yanı ayrılcaz dedi
düşünebilioyr musun dünden snr sildim bende
ne kadar çocukça.. neden bu kıymet bilmezlikler neden dikkat çekmek uğruna seven kişiye böyle bir zarar vermek değer mi ya bu dünyada bir türlü anlamam.. en iyisini yapmışsın güzelim emin ol şuan pişman zaten kedi durumuna geçip sen onun gönlünü yap istiyor akıllılar ya..
Sana ne oldu canım, sebep ne?
İlk olarak bu siteyi buldugum ve sizlere sesimi duyurdugum için ve okuyacaginizi bildigim için ve birazcikda olsun bana desdek olacaginizi bildigim için mutluyum ve tşk ediorum şimdiden..
Bende sevgilimden canimdan aşkimdan herşeyimden yeni ayrildim.. çok özel bir beraberlik yaşarken birden bitmesi inanilmaz bir aci ne yaparsam yapim acimi içimin yanmasini hafifletemedim kendimi kitaplara verdim bir günde bir kitap bitirdim bir digerine başladim ... yok içimdeki acinin tarifi benzeri yok bir yakınımı kaybetsem bu kadar içim yanmazdi heralde bu çok farklı bir aci...
Yüregim yaniyor ve kimselerle paylaşamak yaşadigin duygulari kendi içinde yaşamak
Ben özel bir beraberlik diye başladim ewt çok özeldi.. evlilige karar aldigimiz ve ailelerimizin haberi olan bir beraberlikdi
Ailem karşi cikmasina ragmen ben olucak dedim aileme karşi çiktim
Onun için kendim için fedakarliklar yaptim öyle sevdimki onu bu dünyadaki cennetim sanacak kadar çok sevdim ve öylede mutluydumki tarifi imkansiz bir mutluluk...
Tek eksik aşkimin işi yoktu bulamiyordu ikimizde bunun bilincindeydik ama ben hep pozitif baktim pozitif düşündüm ewt iş bulucak herşey yoluna giricek ve biz ikimiz elele birşeyler yapicaz diye düşündüm... ama malesef sadece düşünmüşüm
Hayata geciremedik beni şerefi namusu olarak görüyordu ezanlari şahit gösteriyordu sevgisine.. ölümüne seviyordu bensiz yapamiyacagini söylüyordu
Ama hiç sebepsiz o kadar ölümüne sevmesine ragmen sebepini bilmedigim bir ayrilik yaşiyorum
İçim aciyor bana karşima cikip dürüstce ben hazir degilim sorumluluk alamicam deseydi böylesine içim yanmazdi... ama tek bir kelime demedi.. bende ölümüne sevdim halada seviyorum
Ama bu aci içimi canımı yakiyor alev gibi ve ben sizlerle acimi paylaşmak isdedim şu an toparlayabildeklerimle çok şey yazmak isdiyorum banada yardimci olursaniz sevinirim
En az hazarla atlatabilsem ayriligi acimi duygularimi...
ılk olarak bu siteyi buldugum ve sizlere sesimi duyurdugum için ve okuyacaginizi bildigim için ve birazcikda olsun bana desdek olacaginizi bildigim için mutluyum ve tşk ediorum şimdiden..
Bende sevgilimden canimdan aşkimdan herşeyimden yeni ayrildim.. çok özel bir beraberlik yaşarken birden bitmesi inanilmaz bir aci ne yaparsam yapim acimi içimin yanmasini hafifletemedim kendimi kitaplara verdim bir günde bir kitap bitirdim bir digerine başladim ... yok içimdeki acinin tarifi benzeri yok bir yakınımı kaybetsem bu kadar içim yanmazdi heralde bu çok farklı bir aci...
Yüregim yaniyor ve kimselerle paylaşamak yaşadigin duygulari kendi içinde yaşamak
Ben özel bir beraberlik diye başladim ewt çok özeldi.. evlilige karar aldigimiz ve ailelerimizin haberi olan bir beraberlikdi
Ailem karşi cikmasina ragmen ben olucak dedim aileme karşi çiktim
Onun için kendim için fedakarliklar yaptim öyle sevdimki onu bu dünyadaki cennetim sanacak kadar çok sevdim ve öylede mutluydumki tarifi imkansiz bir mutluluk...
Tek eksik aşkimin işi yoktu bulamiyordu ikimizde bunun bilincindeydik ama ben hep pozitif baktim pozitif düşündüm ewt iş bulucak herşey yoluna giricek ve biz ikimiz elele birşeyler yapicaz diye düşündüm... ama malesef sadece düşünmüşüm
Hayata geciremedik beni şerefi namusu olarak görüyordu ezanlari şahit gösteriyordu sevgisine.. ölümüne seviyordu bensiz yapamiyacagini söylüyordu
Ama hiç sebepsiz o kadar ölümüne sevmesine ragmen sebepini bilmedigim bir ayrilik yaşiyorum
ıçim aciyor bana karşima cikip dürüstce ben hazir degilim sorumluluk alamicam deseydi böylesine içim yanmazdi... ama tek bir kelime demedi.. bende ölümüne sevdim halada seviyorum
Ama bu aci içimi canımı yakiyor alev gibi ve ben sizlerle acimi paylaşmak isdedim şu an toparlayabildeklerimle çok şey yazmak isdiyorum banada yardimci olursaniz sevinirim
En az hazarla atlatabilsem ayriligi acimi duygularimi...
akşamları arada bakıyorum topiğe bugün kimse yazmamış, herkes iyi galiba bilmiyorumkismile üff ben sıkıldım işten eve evden işe...bi renk lazım ama yook.özledimde ben üffff fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?