Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kizlar msne geldi konustuk

halen icinde sevgisi varmis

kamerayi acti agladi ben agladim o agladi

konusalim ne olur görim seni dedi acmadim

ne olur ac dedi acmadim

agladi agladi ben tabi koptum

nasil akti yaslar gözümde halende agliyorumm

konusalim diyorr görim yarin ac diyorr

hayir dedim hatirlasana uzak ol diyordun dedim

bitti ayrildik ne konuscaz dedim

hayir diyor görüsücez yok diyorumm

ben

öyle istee kizlar öyle agladik ne olur aglama diyor bana seviyor galibaaa

ama cok aci cektirdi bu hale geldik

off halen seviyorumm

offf canim kiyamam sana ben yaa ...
bence hemen kanma cnm
bende cok inandim ama sonuc yine ayni..
bi kere terk edince her zaman terkediyorlar..bunu aklindan cikarma...
benim lalaede karsimda aglamisti bende aglamistim baristik ama biseye faydasi olmadi sonuc yine ayrilik

Canim cok SIKKIN kizlar...
icim icimi yio...
sebebsiz yere terk edildim kacmadim diye...
kendimi kullanilmis hissediyorum...
cogunuz beni belki ayiplicaksiniz bilmiyorum ama
ben bu adama kizligimi verdim...
sizlerinde bilmesini istiyorum...
insallah beni bu yüzden aranizdan cikarmazsiniz...
hatam oldu...
yapmamam gerekirdi...
herseyin farkindayim...
ona aldandimmm gelecegimiz oldugunu düsündügüm icin beraber oldum...
ama ne yazikki terkedildim....
icimde hic bi kötülük yoktu ona karsi...
ilk sevdigim erkek...
ilk elini tuttugum erkek...
ilk öptügüm erkek...
icime sigdiramadigim bi aska bagliydim ona...
dahalada bagliyim ama canim cok yandi...
onun sevgisindennn askindan süphem olmadi her zaman güvendim ona...
simdi soruyorum kendime...
bosamiymis hersey diye...
bir cevap bulamiyorum....
offfffffffffffffffffffffffffffffffff

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar dilerim geçmişteki sayfaları okuyup gelcem daha kimseler gelmemiş açılışı ben yapım bari
sılam niye armızdan çıkaralımki canım olur insanlık hali kanıyoruz bazı şeylere benim anladığım tek şey erkeklerin kafası o şeyden başka bir şeye çalışmıyor beyinsiz erkekler boşver deymezmiş de hayatına bak bende evlenmek istemediğimden terkedildim offff

Hayırlı haftalar kızçeler.

Silam, delirme, kimsenin kimseyi böyle bir şey yüzünden yargılamaya, eleştirmeye hakkı yok burda. Bu senin özel hayatın, ne yaparsan yaparsın kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca bu yüzden kendini ne eksik hisset, ne de kirli. O anda içinden gelmiş yapmışsın, çok sevmişsin, çok inanmışsın, olmuş, dünyanın sonu değil. Her şey o da değil. Ayıp da değil. Aynı şeyi ben de yaptım merak eden varsa, kendimi verdiğim insanla da evlenmedim üstelik... hiç de utanmam bunu söylemekten, ne yapalım.. beni bunun yüzünden reddedecek adamın da arkadaşın da hayatımda yeri yok zaten. Üzme kendini olur mu gülüm.
K,mse seni dışilamaz burada bu yüzden. Varsa da karşısında beni bulur :)) Biz burada farklı bir şey için varız, bunun için değil.

offf be canım yaa... ya madem ağlıcaksın ne diye bu kıza bu kadar çektiriyorsun...
asıl şimdi güçlü olma zamanı jelibonum... şimdi çok daha güçlü durman lazım ki gerçekleri görebilmen için... çok duygusal bakacaksın elbet... hepimiz öyle yapacağız... sen mantıklı düşünmeye çalış... madem seviyorum filan diyor... o zaman adam akıllı konuşun sorunlarınızı... ve nolur şu adam sesini duymak için arasın...

ya bişi söliycem şimdi beni topa tutacaksınız belki ama hani ne bileyim belki de jelibonun sesini duymaya gücü yoktu bu adamın... belki konuşurken ağlarım tüm karizma (!) yani kaçıyor ya beyefendi güya ; buna aykırı birşey yapmış olmamak için aramadı...

ama yok yani yine de ben olsam arar ve ağlaya ağlaya da nasılsın derdim heralde...
bilmiyorum yaaa...:sm_confused:

valla güzelim sanırım sakince oturup konuşmak ; sorunlar ne nasıl çözülür... nelere kırıldın ; nasıl telafi edilir... bunları da hemen yapma derim... hemen barışırsanız çünkü yine sen üzülürsün... önce netleştir ve bu acıları çekmeyeceğinden emin ol... elbet yarın ne olacağı belli olmaz ama en azından içinde o korku olmadan devam etme kararı al...:teselli:

sılacım ben kendi adıma böyle düşünmene üzüldüm...
biz burda yaralamızı sarmaya çalışıyoruz... bir diğerimizin derdiyle kendi derdimizi unutuyor ; bazen de hatırlayıp beraber ağlıyoruz ; beraber gülüyoruz ; beraber kızıyoruz...

hiçbirimiz birimizi yargılamadı bak 1000 sayfa oldu... var mı aramızsan eksilen ; aksine gün geçtikçe artıyoruz ne acı ama öyle ...

hayat senin hayatın ; sevmişsin kendi dilediğince yaşayacaksın elbet... kendini de yargılama bence ... olmuş bitmiş ... üzme kendini boşa ; zaten o eşşekler yeterince üzüyor bizi değil mi canım yerimseniben

umudum ; monam ; prensesim ; bicirikcik ve edda günaydın hepinize... çoook güzel bir hafta olsun hepimizeee ...

çok güzel yağmur yağıyor yine izmirde... bir tuhaf oluyorum... kendisiyle yağmurun çeşitleri üzerine derin bir geyiğimiz olmuştu da ...ahmak ıslatan ; aptal ıslatan vs... kaydirigubbakcemile3

ama yine de içimi ısıtıyor bu yağmur ... a.s

Son düzenleme:
benim lale de bi o gün girdi işte konuşmadık bi de dün 1-2 saat girdiyine konuşmadık,şimdide yok msn.de.normalde 24 saat açıktır.siniri geçmedi heralde, ya da bi engelleyip bi açıyo beni :roflol:

nerdeyse uçuyodum sabah işe gelirken,zayıfım da siz düşünün halimii :roflol: fönde çektirdim sabah valla çok eziyetli oluyo bu havalarda,işe yürüyerek gidip geliyorum ben

Burada da bi yağmur yağıyor görmeyin... rüzgar da var... ayakta zor duruluyor dışarda...

burda çok sakin yağıyor yaaa... zaten cts günü o yağmurda dışardaydım... dolaştım ; bir cafede oturdum üstü kapalıydı sadece... hani içime çektim resmen...

ayy hani derler ya gökler ağlıyor diye ... izmirde gökler ağlıyor günlerdir ama sessiz ; sakin benim gibi...

ankaranın havası sana uymuş monacım sanırsam ... yerimseniben

nerdeyse uçuyodum sabah işe gelirken,zayıfım da siz düşünün halimii :roflol: fönde çektirdim sabah valla çok eziyetli oluyo bu havalarda,işe yürüyerek gidip geliyorum ben

Off Prenses aynen yaaaa kaydirigubbakcemile3 bi fön çektirdim burnumdan geldi, ben bi de elbise giydim düşün gari, etek tepeme geçe geçe geldim işe :))) zor attım kendimi valla.. :)

Off Prenses aynen yaaaa kaydirigubbakcemile3 bi fön çektirdim burnumdan geldi, ben bi de elbise giydim düşün gari, etek tepeme geçe geçe geldim işe :))) zor attım kendimi valla.. :)

biyandan yağmur yağıo,biyandan şemsiyeyi idare et,biyandan saçları koruycam diye uğraş bi yandan rüzgar hadii şemsiye uçuyo bende şemsiyeyle allahtan etek giymedim,senin işin daha zormuşş ama ii oldu biraz da dimi,buzlar eridi cam gibi buzdu buralar.

herkes ankarada olsaydı keşkeeeee dimiii monaaaa bu arada sevgili yapanlar ve sevgilisiyle barışanlar uğramaz oldu özellikle black

oo kızlar bensiz kaynatıyorsunuz ha bizim burası acyip soğuk burda kar yağıyor

ayy ne süslüsünüz yaaa... fönler ; etekler... kaydirigubbakcemile3

ben de bir kot ; üzerine de bişi ( adı ne bilemedim ) tamamdır ...

tabii kıyafetle uygun küpe ; bi de şıngır şıngır bilezik ...
benim süsüm budur ... ee daha küçüüüm ya ben ondan sanırsam :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…