Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ayrılığınız mı 5 hafta sürdü, anlamadım ben :bbo:
yok yahu, ilişkimiz 5 hafta sürdü :roflol: ona da ne kadar ilişki denebilirse :S şahsen ben yüzünü pek göremedim -tatlicadiarzu-
sen şanslı olanlarımızdanmışsın... valla sayfa 1 den sayfa 1536ya kadar varım ben sanırsam... arada olmadığım sayfalarda olsa sonuçta burdayım ...

inşallah hep beraber mutlu olursunuz canım...

umarım sen de mutlu olursun a.s.

yok yahu, ilişkimiz 5 hafta sürdü :roflol: ona da ne kadar ilişki denebilirse :S şahsen ben yüzünü pek göremedim -tatlicadiarzu-
FONT]

5 haftayı silmek bile bikaç gününü almıştır, ben son 5 yılımı silmeye çalışıyorum :))
olcak ama olcaka.s

cok dogru
zaten tek tesllım bu:a015:

onlar vıcdan muhasebesı yapmadan hoop bırını buldular zaten
bakalım o vıcdanları nasıl rahat olucak

ben hangi sınıfa giriyorum :))
terkeden benim belki ama kazığı yiyen de benim, sevgisi bitmemiş olan da benim, üstelik 2mizde seviyoruz, çelişkiler zinciri

sen butun gruplara gırıyosun
hatta bende sanırımkaydirigubbakcemile
hem kazık yedım hem terkedıldım
hem cok sevdım (hala sevıyomuyum kararsızım)kımse duymasın::))):jeyyar:

senın sonunu ben ıyı goruyorum ya
sız barısıcaksınız

ben hangi sınıfa giriyorum :))
terkeden benim belki ama kazığı yiyen de benim, sevgisi bitmemiş olan da benim, üstelik 2mizde seviyoruz, çelişkiler zinciri

canım sen bizdensin... ayrılık fikri aklında olmayan ... zorla bunu yaşaması gereken sensin...

.

ayy ben de ayrılık 5 hafta sürdü sandım... bir de diyorum ki mina niye farklı anladı ki çok açık değil mi diye ... :roflol: safım işte ben ... neyse iyisindir o zaman artık...

eee senin değerini bilecek yeni bir sevgili dileyelim o zaman... :lepi:

ben duydum ama kızmıcam yerimseniben

canım hala sevmen çok doğalki, kimse niye seviyosun diyemez, zamanla bütün yaralar sarılıyo zaten, sevsen bile kabulleniyosun herşeyi ve artık acı çekmiyosun, zaten ben kimsenin kimseden tamamen gittiğine inanmıyorum, ama işte duygular zamanla şekil değiştiriyo...

bana gelince, BARIŞMICEM LEEEYYYNNN :))

canım sen bizdensin... ayrılık fikri aklında olmayan ... zorla bunu yaşaması gereken sensin...

evet hiç aklımda yoktu valla, süper uyumlu harika bi çiftiz ama aşkım buaralar biraz düşünceli, kendince bişeyleri kafaya takıyo diye saf saf dolaşırken, adam vicdan azabı içindeymiş... gülsemmi ağlasammı :)))

bende cok moralı bozuk dıyodum
babam vermıcek ya cocuk korkyo dıyıodum ustune gtmıyım dıyodum aıesıylede arası ıyı degıl dıyodum
hahaha
meger baska bı kız varmıs ortda

tuhh yazıklar olsun:mymeka::mymeka::mymeka:kötükedihüsokaydirigubbakcemile:mymeka:

benim ki de konuşmak istemiyorum bugün ; senle ilgili değil korkma demişti... buluşcakken alsancağın ortasında bu mesajla kalakalmıştım ortada... üstüne gitmeyeyim dedim ... hayatta göstermeyeceğim sabrı gösterdim... 2 gün hiç konuşmadık... sesini duymadım ... saygı göstereyim de derdini çözsün dedim 2.günün akşamı mail geldi... meğersem tutkuyla bağlı değilmiş bana...

yesinler onun tutkusunu yaaa töbe töbeeee... 2 . yılımızı kutlamışız 2 gün sonra mı tutku aklına geldi yaaa...
neyse sürün işte istediğin gibi... seni sevmeyen biri için canın yansın ... ohhhhh ...

asıl kazığı onlar yicecek vicdanları rahat bırakmıyacak:) dünya küçük ben eminim onlar bizden beter olacaklar göremesekte kimsenin ahı kalmaz

çok mu safız, onlar mı çok fena???

eden bulur güzelim kalır sanma yanına !!!
hepimizin ortak noktası, ayrılıktan önce onlara acımışız, acıma acınacak hale düşersin derlerdibenneyaptımki

biz safız bak süründürecen acımıcan bizden kıymetlisi olmazdı ha birde altacan ama biz napıyoruz başımızın tacı yapıp bir dediğini iki etmedik kıyamadık ama onlar öyle bir kıydılarki

Bir aleme indim yalnız
Yerde toprak, gökte yıldız
Bir yan susuz bir yan deniz

İki el, bir baş verdiler
Bir çift göz ağlar da güler
Dört bir yanda benim gibiler

Doğru söz içinmiş diller
İşte kalbin sev dediler

Bana yalan söylediler
Bana yalan söylediler
Kaderden bahsetmediler

Varsın böyle geçsin ömrüm
Neşeyle dolsun bari her günüm

Hani benim sevdiklerim
Hani gönül verdiklerim
Hasret gider ben giderim

naber kızlar? bi uğrayım dedim..
geçmişin tamamını okuyamadım ama sanırım herkes orta şeker devam ediyor.. ne çok dibe vurmuş ne de çok mutlu.

korkma demıs bıde
yok ya
bız ıyı nıyeten kaybettık
onlara dusunme fırsatı vermcezbaska seylerı
tabı ılskı mukemmel gıdıyo bızı dusunmedıler hıc
baska seylere odaklandılar
yansın canı

asıl kazığı onlar yicecek vicdanları rahat bırakmıyacak:) dünya küçük ben eminim onlar bizden beter olacaklar göremesekte kimsenin ahı kalmaz

bende emınım

bız safız onlar kurnazdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…