yok yahu, ilişkimiz 5 hafta sürdü :roflol: ona da ne kadar ilişki denebilirse :S şahsen ben yüzünü pek göremedim -tatlicadiarzu-ayrılığınız mı 5 hafta sürdü, anlamadım ben :bbo:
sen şanslı olanlarımızdanmışsın... valla sayfa 1 den sayfa 1536ya kadar varım ben sanırsam... arada olmadığım sayfalarda olsa sonuçta burdayım ...
inşallah hep beraber mutlu olursunuz canım...
yok yahu, ilişkimiz 5 hafta sürdü :roflol: ona da ne kadar ilişki denebilirse :S şahsen ben yüzünü pek göremedim -tatlicadiarzu-
FONT]
o da olacak ebrum ağlamaa :1hug: biyerlerde bizim için yaratılmış birileri var, yeterki görmek isteyelim, körü körüne kendimizi kandırmayalım, aslında belki de biz şanslıyız, belki evlenip ömür boyu bu adamların kötü huylarını çekecektik, ve allah bunu yazmamış bize, yani bize kalsaydı körü körüne olumsuzluklara göz yumacaktık, ama böyle daha mutlu olucaz belki yerimseniben
şuanda yapmamız gereken en az hasarla bu işten kurtulmak, en kısa sürede kendimizi toparlamak, budur:sm_confused:
ben de öyle düşünüyorum canım...
hani ama terkeden sensindir ... ayrılmak mantıklı gelmiştir ve bunu göze almışsındır zaten başka biriyle birlikte olmayı ... o zaman dersin çivi çiviyi söker diye...
ama bizim için geçerli değil bu... bizim önce sevgimizi içimizden atmamız lazım...
onlar bunu zaten yapmışlar... vicdan muhasebesi yapacaklar kısa bir süre sonra sonra da hooop başka birini aramaya başlayacaklar...
ben hangi sınıfa giriyorum :))
terkeden benim belki ama kazığı yiyen de benim, sevgisi bitmemiş olan da benim, üstelik 2mizde seviyoruz, çelişkiler zinciri
ben hangi sınıfa giriyorum :))
terkeden benim belki ama kazığı yiyen de benim, sevgisi bitmemiş olan da benim, üstelik 2mizde seviyoruz, çelişkiler zinciri
yok yahu, ilişkimiz 5 hafta sürdü :roflol: ona da ne kadar ilişki denebilirse :S şahsen ben yüzünü pek göremedim -tatlicadiarzu-
.
sen butun gruplara gırıyosun
hatta bende sanırımkaydirigubbakcemile
hem kazık yedım hem terkedıldım
hem cok sevdım (hala sevıyomuyum kararsızım)kımse duymasın::))):jeyyar:
senın sonunu ben ıyı goruyorum ya
sız barısıcaksınız
ben duydum ama kızmıcam yerimseniben
sen butun gruplara gırıyosun
hatta bende sanırımkaydirigubbakcemile
hem kazık yedım hem terkedıldım
hem cok sevdım (hala sevıyomuyum kararsızım)kımse duymasın::))):jeyyar:
senın sonunu ben ıyı goruyorum ya
sız barısıcaksınız
canım sen bizdensin... ayrılık fikri aklında olmayan ... zorla bunu yaşaması gereken sensin...
canım hala sevmen çok doğalki, kimse niye seviyosun diyemez, zamanla bütün yaralar sarılıyo zaten, sevsen bile kabulleniyosun herşeyi ve artık acı çekmiyosun, zaten ben kimsenin kimseden tamamen gittiğine inanmıyorum, ama işte duygular zamanla şekil değiştiriyo...
bana gelince, BARIŞMICEM LEEEYYYNNN :))
evet artık duygularım sekıl degıstırsın yaaaa
evet hiç aklımda yoktu valla, süper uyumlu harika bi çiftiz ama aşkım buaralar biraz düşünceli, kendince bişeyleri kafaya takıyo diye saf saf dolaşırken, adam vicdan azabı içindeymiş... gülsemmi ağlasammı :)))
bende cok moralı bozuk dıyodum
babam vermıcek ya cocuk korkyo dıyıodum ustune gtmıyım dıyodum aıesıylede arası ıyı degıl dıyodum
hahaha
meger baska bı kız varmıs ortda
tuhh yazıklar olsun:mymeka::mymeka::mymeka:kötükedihüsokaydirigubbakcemile:mymeka:
benim ki de konuşmak istemiyorum bugün ; senle ilgili değil korkma demişti... buluşcakken alsancağın ortasında bu mesajla kalakalmıştım ortada... üstüne gitmeyeyim dedim ... hayatta göstermeyeceğim sabrı gösterdim... 2 gün hiç konuşmadık... sesini duymadım ... saygı göstereyim de derdini çözsün dedim 2.günün akşamı mail geldi... meğersem tutkuyla bağlı değilmiş bana...
yesinler onun tutkusunu yaaa töbe töbeeee... 2 . yılımızı kutlamışız 2 gün sonra mı tutku aklına geldi yaaa...
neyse sürün işte istediğin gibi... seni sevmeyen biri için canın yansın ... ohhhhh ...
çok mu safız, onlar mı çok fena???
benim ki de konuşmak istemiyorum bugün ; senle ilgili değil korkma demişti... buluşcakken alsancağın ortasında bu mesajla kalakalmıştım ortada... üstüne gitmeyeyim dedim ... hayatta göstermeyeceğim sabrı gösterdim... 2 gün hiç konuşmadık... sesini duymadım ... saygı göstereyim de derdini çözsün dedim 2.günün akşamı mail geldi... meğersem tutkuyla bağlı değilmiş bana...
yesinler onun tutkusunu yaaa töbe töbeeee... 2 . yılımızı kutlamışız 2 gün sonra mı tutku aklına geldi yaaa...
neyse sürün işte istediğin gibi... seni sevmeyen biri için canın yansın ... ohhhhh ...
asıl kazığı onlar yicecek vicdanları rahat bırakmıyacak:) dünya küçük ben eminim onlar bizden beter olacaklar göremesekte kimsenin ahı kalmaz
çok mu safız, onlar mı çok fena???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?