böcüğüm çok iyim ama çok yorgunum...
bugun önemli bir davam vardı...
ona hazırlandım...
çok yogundum..
telleime cevap verecem ve konuşam diye çene kemiklerim acıyor resmen...
başım dönüyor..........
dünya dönüyor dönüyor.................................
canım benim arasa bile açmayı düşünmüyorum, sanırım o da bunu biliyo zaten, ama açayımmı sizce kafamçokkarıştı
ya aslına bakarsan ben de düşünmeden yapılmış olarak düşünüyorum... çünkü uğraşmazdı amaaan derdi...ne güzel bir hatun onun yanında; gidene güle güle diyebilirdi...
sen olayı gördün çünkü...
farketmesen hem seni hem onu idare etmeye fırsatı olurmuydu ; ya da o kadar çirkin davranabilir miydi bilemiyorum...
ama elbette olmaması gerekiyordu... sevgisinden şüphe et bence... en azından eksik birşeyler olduğunu düşün... o kadar pembe olma tatlım ona karşı... sen zaten dik duruyorsun; doğru davranıyorsun... ama böyle küçük sızıntılarla kendini affettirmesine izin verme... senin dik duruşun karşısında o da sevgisiyle o şüphe etme dediği sevgisiyle dik durabiliyorsa ; sen ondan kmlerce uzağa gitmişken o seni beklemeye ve sevmeye devam edecekse o zaman düşün bence...
fırtına gelmiş hoşgeldin kızlar hepinize iyi akşamlar
evet yarın buyuk gunn
yarın sizden birini biri arayacak...
ay bi de güzel olsa, neyse onun hakkında konuşmak istemiyorum ama söylemeden geçemedim.
ona inanacak olursak o zaten bununla yaşayamazmış söylicekmiş, ama benim yıkılacağımı bildiği için söyleyemiyomuş, hem ben onu o gün sıkıştırdım durdum o sırada yalanlar söyleyebilirdi ama söylemedi, en azından onu biliyorum 2 kişiyi idare etmeyi yapmaz.
aptal adam sevginden şüphe etmicem de neyinden şüphe edicem?
mina senın laledemı avukattı......................
evet dünya durmuyor canım... zaman akıyor... delikafadulden
iyi olmana sevindim bitanem... inşallah o davan çok güzel geçmiştir...
tatlı yorgunluktur o şimdi ; kazandığın davanın yorgunluğu ya da kazanacağın :lepi:
valla ben asıl o senin evine ya da işyerine gitti mi onu merak ediyorum...
yani senin ankaradan ayrıldığını ?
ya bişi sorucam ben pek konsantre olamamıştım o kısımlara ... sen işini bırakıp mı gittin ailenin yanına ?
ay bi de güzel olsa, neyse onun hakkında konuşmak istemiyorum ama söylemeden geçemedim.
ona inanacak olursak o zaten bununla yaşayamazmış söylicekmiş, ama benim yıkılacağımı bildiği için söyleyemiyomuş, hem ben onu o gün sıkıştırdım durdum o sırada yalanlar söyleyebilirdi ama söylemedi, en azından onu biliyorum 2 kişiyi idare etmeyi yapmaz.
aptal adam sevginden şüphe etmicem de neyinden şüphe edicem?
yok canım o avukat değil...
gitmiş olsa hışımla arardı, demek gitmemiş, ama er geç gidecek, yada arayacak konuşalım diye, bende açmıcam,
canım ben zaten stajyerdim, öyle ciddi bi işim yok henüz, bi iki bişeyi halledince nereye istersen gidebilirsin yani :)))
erkekliğinden şüphe etmeyeceğin kesin canım...
tşkler fırtınacım,herkese merhaba kızlar korkak nil geldidelikafaduldengün aldım doktordan yarın film cekilcek cok heycanlıyım :sm_cool:hayırlısıylaa iyi sonuc cıkar inşallah sizler nasılsınız bakalım ayy müsil içicem bugun gece bana uyku yok:1no2:
aman canım istersen kaınat guzeli olsun pehhhhhhhhhhhhh yanı...
kız anam erkek mılletı idare eder canım..
2 kişide 3 kişide ahhh ahhh onlar ne kurnazdır onlar........
arayan olmazsa gelir buluruz seni haaa delikafadulden
nedir bu hissiyat çotun anacım ... garantili mi kaydirigubbakcemile3
ha ne bılem içimde oyle bir hıs var...
ama tabı yanılma payıda olabılır...
eger ararlarsa oyle hemen yelkenleri indirmek yok tamamammı..........klava: klava:
süründürün onlarıııııııııııklava: klava: klava:
tşkler fırtınacım,herkese merhaba kızlar korkak nil geldidelikafaduldengün aldım doktordan yarın film cekilcek cok heycanlıyım :sm_cool:hayırlısıylaa iyi sonuc cıkar inşallah sizler nasılsınız bakalım ayy müsil içicem bugun gece bana uyku yok:1no2:
aman canım istersen kaınat guzeli olsun pehhhhhhhhhhhhh yanı...
kız anam erkek mılletı idare eder canım..
2 kişide 3 kişide ahhh ahhh onlar ne kurnazdır onlar........
ayyy o zaman ki yüz ifadesini çok merak ediyorum... keşke kamera filan koysaydın kaydirigubbakcemile3
elbette ... aslında senem81 de olabilir... ayyy telefonum çaldı :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?