Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Selam kizlar.. Nasilsiniz??:1hug:
Bittim yorgunluktan:bbo:
Dolmus gene sayfalar hepsini okuyamadim malesef. Usengecligim tuttu:mymeka:.
nilimm cook gecmis olsun canim. Iyi sonuc alirsin insallahh..

ahhh ahhhhhh benım yokluguma gelmiş....yasakkelime
guya buradakı kızları böcüğe emanet edıyoz ama...:oklava:
hiççççççç sahıp çıkmamış anlaşılan....:dilcikar:
senın hesabın yarın kesilecek nil.............:mymeka::mymeka:
yarın sınava hazır olun......kötükedihüsokötükedihüso

yaaa bugün çok kızdın ama sen banaaa :çok üzgünüm:

neyse gidiyorum ben bir sopa daha gelmeden ... kaydirigubbakcemile3

kızlarrr içiyorum ilacımı ne iğrenç bi tadı varr yahuu şahsıma munhasırcım nasılsıjn hoşgeldin

senağlamaay kızlar yaa bide başıma böbrek taşı derdi cıktı 1 diil 2 diil 5 tanee off bu odunla ugrastıgım yetmezmiş gibisenağlamaşahsıma munhasırın bilgisi vardı şu ilaçlı film hakkında inşallah okurr bunu da bişe sorcam da onaa yaa ilaçlı filmde ilacı verınce ağzıma burnuma iğrenç tatlar gelıyomuş ilaç gelıyomuş dogrumu bu canım bi de iğne kocamanmış dıyolarsenağlama

canım müsil ilacı iğrenç, filmden önce verilen ilaçta bi iğrençlik yok, suya katılıyo içiliyo, belkide hissetmezsin bile, biraz klorlu su gibi sanki, bugünmü içeceksin, yawrıımmm, kolay gelsiiinnn,,, ayrıca iğnede de bişey yok yahu, zaten tomografi gibi yatıyosun, kolundan iğne yapıyolar, hareket etmemen gerektiği için bakmıyosun bile ona, zaten bakma, ben bakınca korkarım, bakmayınca bişey yok !!! kıyamam kız ben sana, nası da stres yapmış, kuşum benim :))) :1hug:

canım müsil ilacı iğrenç, filmden önce verilen ilaçta bi iğrençlik yok, suya katılıyo içiliyo, belkide hissetmezsin bile, biraz klorlu su gibi sanki, bugünmü içeceksin, yawrıımmm, kolay gelsiiinnn,,, ayrıca iğnede de bişey yok yahu, zaten tomografi gibi yatıyosun, kolundan iğne yapıyolar, hareket etmemen gerektiği için bakmıyosun bile ona, zaten bakma, ben bakınca korkarım, bakmayınca bişey yok !!! kıyamam kız ben sana, nası da stres yapmış, kuşum benim :))) :1hug:

ay canım benim cok saoll şimdi içiyorum ilacıı ya cok tatlı bide ilaç oldugunu bilmek midemi bulandırıyo yarın sabah 8 bucukta cekilcek umarım cok uzun sürmezz bazen 5 saat surdugu bile oluyomuş bu fil cekiminin canım bu müsil ilacını verdi bide bi ilaç daha verdi damardan verılcekmiş o bide ayrıca baska bi ilaç dahamı içicem klorlu su gibi dedigin hangisi kafam karıştıı bi müsil bi damardan verilen bide baska ilaç dahamı var

o önemsiz bi ayrıntı canım onu kafana takma, syuna az bişey karıştırıyolar ama sen şimdi vermediler dedin ya acaba filmleri mi karıştırıyorum dedim, belki de o klorlu su gibi olan başka bi filmdedir. zaten o zor bişey değil... film çekimi 5 saat falan sürmez ayol, gerçi hastanenin yoğunluğuna da bağlıdır, ben basit bi ultrason için akşam 6ya kadar aç ve sulu kaldığımı biliyorum, hastane acayip yoğundu da ondan.
en önemli kısmı o müsili içmek, hala içiyomusun

hala içiyorum cnm ama az kaldı içip bitirince kutlayalım burdaa kaydirigubbakcemile3ay canımm sadece göbişimi açıcam dimi film cekilirken ay garip ayrıntıları dusunmeye basladım dua edindee önemli bişe cıkmasın canlarım ya öle ameliyat falan gerekmesin inşallah

canım sen hiç üzülme, taş için artık ameliyat yapılmıyo bildiğim kadarıyla, doktoruna sordunmu?

doktoruma sordum dur hele dedi bi sonucu görelim dedi şimdiden kendini böle strese boşuna sokuyosun dedii benimde moralim yükseldi dua edicem iştee ayy bu ilaç iğrenç yahuu cok sekerliii delikafadulden

evet ya, bu işin tek kötü yanı o, yoksa filmde oranı buranı açmıyosun merak etme, hatta karnını bile açmıyodun galiba, eğer önemsizse taşların hiçbişey yapmadan kendiliğinden bile düşebilir.

Back
X