Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bır yerlerine bir şey olan erkeklerin popoları nasıl yere ıner yarın bunu anlatacam size..................
ahhh ahhhhhh benım yokluguma gelmiş....yasakkelime
guya buradakı kızları böcüğe emanet edıyoz ama...klava:
hiççççççç sahıp çıkmamış anlaşılan....:dilcikar:
senın hesabın yarın kesilecek nil.............:mymeka::mymeka:
yarın sınava hazır olun......kötükedihüsokötükedihüso
umudum önce sınıfta kaldıydı ama sonra geçti....
Umudumda notları var ona göre...
Yarın sözlu yapacamseni![]()
5 haftayı silmek bile bikaç gününü almıştır, ben son 5 yılımı silmeye çalışıyorum :))
olcak ama olcaka.s
bır yerlerine bir şey olan erkeklerin popoları nasıl yere ıner yarın bunu anlatacam size..................
senağlamaay kızlar yaa bide başıma böbrek taşı derdi cıktı 1 diil 2 diil 5 tanee off bu odunla ugrastıgım yetmezmiş gibisenağlamaşahsıma munhasırın bilgisi vardı şu ilaçlı film hakkında inşallah okurr bunu da bişe sorcam da onaa yaa ilaçlı filmde ilacı verınce ağzıma burnuma iğrenç tatlar gelıyomuş ilaç gelıyomuş dogrumu bu canım bi de iğne kocamanmış dıyolarsenağlama
canım müsil ilacı iğrenç, filmden önce verilen ilaçta bi iğrençlik yok, suya katılıyo içiliyo, belkide hissetmezsin bile, biraz klorlu su gibi sanki, bugünmü içeceksin, yawrıımmm, kolay gelsiiinnn,,, ayrıca iğnede de bişey yok yahu, zaten tomografi gibi yatıyosun, kolundan iğne yapıyolar, hareket etmemen gerektiği için bakmıyosun bile ona, zaten bakma, ben bakınca korkarım, bakmayınca bişey yok !!! kıyamam kız ben sana, nası da stres yapmış, kuşum benim :))) :1hug:
canım sen hiç üzülme, taş için artık ameliyat yapılmıyo bildiğim kadarıyla, doktoruna sordunmu?