- 5 Ocak 2010
- 242
- 108
- 323
- 39
insan bazen en yakın arkadasına bile anlatamıo derdinii ya da artık kimsenin anlamadığını düşünüorum 1 yıldır beraberdik ayrı gecirdiğimiz gün yok gibi bşidi bu süre içinde ama zamannn değiştirdi onuda benide özlediğim sevdiğimm benii asla kırmıcağını düşündüğüm gözümün içine bakan insan yok artık birbirimizi kırmaktan korkmamaya basladığımızda çatırdadımızı anlıyıp dahada saldırganlastık 1 haftadır olan bi sürümcemeden snra bugün bitti .. en cok üzendeee senin içinn dünyaları yıkarımm yasıyamam en üzgün oldğum zamanlarda bile onla sakinleştiğim onda huzur buldğum insan artık yokk arasamm barısırz ama ona bakınca artık onu göremiorum kaş aynı göz aynı ses aynı ama benim aşık olduğum insanı aldı götürdü o kim artık bunu bile bilmiorum ......... ohh beee yazdım aglıya ağlıya ii geldii sanki
kıyamam cnm ağlama=( benmde bundan 1,5 ay öncesine kadar 2,5 yıllık bi ilişkim bitti dediğin gibi hergünümüz birlikte geçerdi hem aynı şirkette çalışırdık hemde akşamları birlikteydik sonrada geceler boyu mesajlaşırdık doyamazdık birbirimize herkes gıpta ederdi arkadaslarım flan yok yaaa böylee bi seven daha bulunmaz çok şanslısın diye benim için yapamıcağı şey yoktuu.. taakii 2-3 ay öncesine kadarr birden bire tavırları hali hareketi ilgisi gitti yerine sanki yabancı biri geldii hatta ben gene toz konduramıyodum arkadaslarıma sordumm sizde görüyomusunuz benmi çok duygusallaştım ilgi bekliyorum yoksa o mu değişti diye meğer onlarda çoktan sezinlemişler..ve tabiki böyle gidemezdi bitti=( anlıcağın cnm sebep yokkenn konuştuklarında mangalda köz bırakmayan insanlar bi anda bambaşka biri olabiliyolarr..biz tabi gene aynı bizz üzülen yıpranan incinen gene bizz .. uzak dur biraz cnm arama sormaa elbet anlıcaktır hatasını eğer gerçekten seviyosan bi şans daha vermeye değer diye düşünüyorum.. kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış bende bu 1,5 ay içinde çok kötü günler geçirdim ama şimdi yavaş yavaş alışıyorum yokluğuna arada ağlama krizlerim tutsada.