Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm.. hayır ben yaşadım.. netten kadınlar kulübünü buldum yanlış anlaşılma olmasın.
onunla buluştuğumda en son giydiğim şeyi görünce ağlama tuttu. umarım o kızdanda ayrılırsın.:çok üzgünüm:mafoldumben
ben dün küllerini rüzgara savurdum okanın
ve ruhumu azad ettim ..
ve ve ve öyle mutlu oldum ki
unutursam ihanet gibi geliyodu ..
aksine rahatladım ..
unutmak demeyelimde artık oda herhangi birisi benim için![]()
Hoollleeyyyyy...![]()
parolamız neymiş : kendimize değer vermek ..
bi gün hak ettiğimiz aşkı yaşıcaz ve çok mutlu olucaz .. Şenizyerimseniben
Evet aynen öyle. Umarım bir gün aşk acısı çeken herkes bunun farkına varır.
Bizim gibi.![]()
İnşallah canım ..
farketmem için çok canımın yanması gerekti
ama olsun buda tecrübe
artık gülebiliyorum ..
şarkılar söyleyebiliyorum ..
yaşamı seviyorum ..
ve artık umutluyum![]()
ben dün küllerini rüzgara savurdum okanın
ve ruhumu azad ettim ..
ve ve ve öyle mutlu oldum ki
unutursam ihanet gibi geliyodu ..
aksine rahatladım ..
unutmak demeyelimde artık oda herhangi birisi benim için![]()
offf...arkadaslar ben 16 yasındayım.bi gün spor aracılığıyla tanıstık ve aynı sehirde değiliz..mesaj telefon idare ediyoduk..arasıra gelmeyi düşünüyodu o da ama fırsat olmadan ayrıldık..ve benden 5 yaş büyüktü.onun istekleriyle benimkiler farklı oluyodu bazen..cok iyi biriydi ama onuda anlıyorum sonunda bitti işte..içimi dökmek istedm bide 5 yaş sorun mu sizce benim yasım için?
kaç ay oldu unutamıyorum,gecenlerde yanlışlıkla msj atmışım gibi yaptım..konustuk 2 gün falan.biliyorum seviyodu beni eskiden şimdi ne hissediyo bilmiyorum..derslerim iyi sayılır ama böyle olunca köttüleşiyo işte..en son ben ne hissettiğini söyle gerçeği söyle fln dedim oda seni üzmek istemiyorum ama biz yapamıyoruz CANIM demişti.2 gün önce...canm tatlım diyodu bide ayrı olmamıza ragmen anlamıyorum ben...off
biliyorum..unutmam için bi yol varmı peki?zamandan baska...çünkü kaç ay oldu bende çok etkisi oldu hala unutamadım.bi dahada atmam msj herlade bunu dedikten sonra bana
ocağın basında bitti..
offf...arkadaslar ben 16 yasındayım.bi gün spor aracılığıyla tanıstık ve aynı sehirde değiliz..mesaj telefon idare ediyoduk..arasıra gelmeyi düşünüyodu o da ama fırsat olmadan ayrıldık..ve benden 5 yaş büyüktü.onun istekleriyle benimkiler farklı oluyodu bazen..cok iyi biriydi ama onuda anlıyorum sonunda bitti işte..içimi dökmek istedm bide 5 yaş sorun mu sizce benim yasım için?