• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hmm.. hayır ben yaşadım.. netten kadınlar kulübünü buldum yanlış anlaşılma olmasın.

onunla buluştuğumda en son giydiğim şeyi görünce ağlama tuttu. umarım o kızdanda ayrılırsın.:çok üzgünüm:mafoldumben

Son düzenleme:
hmm.. hayır ben yaşadım.. netten kadınlar kulübünü buldum yanlış anlaşılma olmasın.

onunla buluştuğumda en son giydiğim şeyi görünce ağlama tuttu. umarım o kızdanda ayrılırsın.:çok üzgünüm:mafoldumben

Tüh yaaa... O zaman özellikle şu cümleniz için sizin adınıza çok üzüldüğümü belirtmek isterim. "Ama aşk nedir biliyor musun olurda sana geri döndüğünde bütün çektiklerine rağmen onu kabul etmektir. Benim umudum var. Seni seviyorum."
Biraz kendizine değer verin lütfen. Hayatınızı bir erkeğe endekslemeniz çok üzücü.:umursamaz:

ben dün küllerini rüzgara savurdum okanın
ve ruhumu azad ettim ..
ve ve ve öyle mutlu oldum ki
unutursam ihanet gibi geliyodu ..
aksine rahatladım ..
unutmak demeyelimde artık oda herhangi birisi benim için (:

ben dün küllerini rüzgara savurdum okanın
ve ruhumu azad ettim ..
ve ve ve öyle mutlu oldum ki
unutursam ihanet gibi geliyodu ..
aksine rahatladım ..
unutmak demeyelimde artık oda herhangi birisi benim için (:

Hoollleeyyyyy...
cancan.gif

offf...arkadaslar ben 16 yasındayım.bi gün spor aracılığıyla tanıstık ve aynı sehirde değiliz..mesaj telefon idare ediyoduk..arasıra gelmeyi düşünüyodu o da ama fırsat olmadan ayrıldık..ve benden 5 yaş büyüktü.onun istekleriyle benimkiler farklı oluyodu bazen..cok iyi biriydi ama onuda anlıyorum sonunda bitti işte..içimi dökmek istedm bide 5 yaş sorun mu sizce benim yasım için?

offf...arkadaslar ben 16 yasındayım.bi gün spor aracılığıyla tanıstık ve aynı sehirde değiliz..mesaj telefon idare ediyoduk..arasıra gelmeyi düşünüyodu o da ama fırsat olmadan ayrıldık..ve benden 5 yaş büyüktü.onun istekleriyle benimkiler farklı oluyodu bazen..cok iyi biriydi ama onuda anlıyorum sonunda bitti işte..içimi dökmek istedm bide 5 yaş sorun mu sizce benim yasım için?

5 yaş sorun değil bence ama her iki taraf da kendini bilmeli. Uyum varsa bir problem olmaz. Ama onun istekleri ve seninkiler arasında fark olduğunu belirttiğine göre aranızda uyum yokmuş demek ki.
Bence bu yaşlarda bu işlerden uzak durmak en mantıklısı. Derslerine odaklanmaya çalış canım. Takılma bunlara.

kaç ay oldu unutamıyorum,gecenlerde yanlışlıkla msj atmışım gibi yaptım..konustuk 2 gün falan.biliyorum seviyodu beni eskiden şimdi ne hissediyo bilmiyorum..derslerim iyi sayılır ama böyle olunca köttüleşiyo işte..en son ben ne hissettiğini söyle gerçeği söyle fln dedim oda seni üzmek istemiyorum ama biz yapamıyoruz CANIM demişti.2 gün önce...canm tatlım diyodu bide ayrı olmamıza ragmen anlamıyorum ben...off

kaç ay oldu unutamıyorum,gecenlerde yanlışlıkla msj atmışım gibi yaptım..konustuk 2 gün falan.biliyorum seviyodu beni eskiden şimdi ne hissediyo bilmiyorum..derslerim iyi sayılır ama böyle olunca köttüleşiyo işte..en son ben ne hissettiğini söyle gerçeği söyle fln dedim oda seni üzmek istemiyorum ama biz yapamıyoruz CANIM demişti.2 gün önce...canm tatlım diyodu bide ayrı olmamıza ragmen anlamıyorum ben...off

Hiçbir erkek derslerinden daha önemli olamaz. Sonra çok pişman olursun.
Canım benim seni üzmek istemiyorum lafı erkeklerin bin yıldır kullandığı aptal bir bahane sadece. Seni seven biri böyle yapmaz. Yeni birini bulmuştur belki. Uzaktan ilişki yürütmek çok büyük sorumluluk gerektirir. Sen niye şimdiden böyle bir yükün altına girmişsin anlamadım. :bbo: Boşver sen bunu. Ona msj atmaya çalışıp kendini daha fazla üzme. Olmaz diyosa olmaz. Küçük düşürme kendini.

biliyorum..unutmam için bi yol varmı peki?zamandan baska...çünkü kaç ay oldu bende çok etkisi oldu hala unutamadım.bi dahada atmam msj herlade bunu dedikten sonra bana

ocağın basında bitti..

Daha 4 ay olmuş. Erken. Ben ancak 8 ay sonra çok daha iyi olabildim. Bi kaç gün sonra 10 ay olacak olmasına rağmen hala aklıma gelio ve üzülüyorum tabi ama hiçbir şey yapmıyorum onunla ilgili. Sadece önümdekilerle ilgileniyorum. Seni böyle bahanelerle başından atan biri için daha fazla üzme kendini. Etrafına bakmaya çalış. Yaşıtlarınla ilgilen. Daha taptazesin. Gez eğlen ne bu sızlanmalar. Senin gibilerle beraber ol. 5 yaş büyük biriyle değil.

Doğru,hepsine katılıyorum..etrafımdakiler çok farklı o çok farklıydı o yüzden unutamıyorm heralde.kimse onun gibi olamaz gibi geliyo..aslında çok iyi biriydi neyse ya hayırlısı olsun inş unuturummm artık.......teşekkür ederim=)

daha 16 yaşındasın çok küçüksün canım daha hayattan hiç bişey öğrenmemiş masum zamanların bunlar tam kanabilceğin yaştasın
ben senin yerinde olsam 18-19 dan önce kimseyle çıkmam
hem baksana bile daha çıkmamışsınız bile sadece telde görüşüyomuşsunuz canım tatlım der tabi bunu her erkek her kıza söylüyo sen o tatlı laflara aldanma bence derslerine bak
ilerde daha çok erkek arkadaş için vaktin olucak zaten

Back
X