inanmiorum güwenmiorum erkeklere artik cok....seven herseye katlanir arkadaslar....bosverin bunlari...terk eden etsin birakin gitsin...degmiyo bence aglamaya sizlamaya....hersey bos....aile,okul en önemlisi bence....
3senelik iliskimden sonra bunlari daha iyi kavramaya basladim..terk edildim ve hatalardan ders cikarmayi ögrendim...
daha genciz....evet sevmis olabiliriz..belkide düsündügünüz gibi bir daha öyle asik olmayadabiliriz...ama terk eden birakiosa bizi öylece..ne yapabilirizki beklemekten yada unutmaktan baska?
hicbirsey...
düsünsenize seven ortada gercek bir sorun yoksa zaten birakmaz...ne demisler gülü seven dikenine katlanir:) oda bu misal...
madem seviosun ayrildiktan sonra niye sizlaniosun?ne diye iliskiye zarar veriosun..var böyle erkekler malesef...benim iliskide böyle bitti nzaten...ayrildi ama hala seviomus:))
seviosan ne diye ayriliosunuz dimi:) ben erkeklere karsi güwenimi artik yavas yavas yitirmeye basladim kizlar....
heleki böyle bir devirde aski yakalamak zaten cok zor...herkes bi kendini düsünür olmus...cikarlari önce gelir olmus....onlar icin gerisi faso fiso...
dedigim gibi..benimde iliskim bitti daha tap taze hemde...inaninki degmio üzülmeye bunu anladim..kendinize bi mesgale bulun...disari cikin gezin tozun...akliniza getirmemeye calisin(geliyo akla biliorum bendede oluo:) )) ama yavas yavas hersey yerine oturmaya baslar..sizde anlarsiniz....
okul en önemlisi biizm iicn kizlar...bence bu devirde bir kizin meslek sahibi olmasi kendi ayaklarinin üzerinde durmasi en önemlisi...her zaman derim..sevebiliriz evleniriz...hersey laylaylom gitmezsse ayrilirsak ne olur?! okulu biraktigimizla kalir halimize yanariz...erkeklerinm genelde tutunacak bir dallari wardir...biz kadinlar gibi degillerdir...
öpüyorum hepinizii...TRYAMOUR burdada buldum kiz seniopuyorumnanaktan