- 27 Ekim 2008
- 5.988
- 2.456
- 723
prenses gönül laf dinlemiyor anlaşılaln kızlar daha ne diyo sen napıyorsun bak kendin diyon adam tatile gitmiş hemde sana söylemeden yeni sayfa açman gerek en kıza zmanda
:çok üzgünüm::1no2:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prenses gönül laf dinlemiyor anlaşılaln kızlar daha ne diyo sen napıyorsun bak kendin diyon adam tatile gitmiş hemde sana söylemeden yeni sayfa açman gerek en kıza zmanda
oooh adamdaki keyfe bak yaa,bana diyodu o konuştğumzda gitcem diye,demek cidden gitti,tel.kapatcam diyodu msn.i de açmıyo.ooofff bi hafta izinli keyfi keyif bi cevap yazmadan gitti yaa Çok üzgünüm çoook insan o maile bi cevap yazıp öle gider,tabi kafasınıdinlemeye gidiyo ya beyfendi,orda benim için de kararlar alıp gelir artıkkkk offfff ! .......lalesiiii kötükedihüso
Ya kızlar ne yapacağız ya bıktım ağlamaktan. Anılarla yaşamaktan.
firtinam güzelim bayildim valla imzana...
merhaba kizlar bir gecenin sabahindan sonra yeni bi günle selamliyorum sizi...yazdiklarinizi okudum...tesekkür ederim anlayisiniz icin...üzülmüyorum o konuda...sevdigim insanla oldu bunun icin cok sevinmistim...severek isteyerek arzulayarak olan bisey...pisman degilim...o is olduktan sonra sadece bunlarin yasanmasina biraz üzgünüm...sanki sirf onun icin sevilmis onun icin elde tutulmus gibi hissediyorum kendimi...ama takmiorum...
Güzel yazmışsın kazulet ama ben sorumum cevabını alamadım neyse:))))