Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben ayriligi aklimdan bile gecirmiyordum hic demedim bu zamana kadar ayrilayim nasil olsa sonu yok diye hic düsünmemisimdir böyle...
önümde ne kadar engel varsa beraber asicazzz zafer bizim olucak diye kalbimden sesleniyordum kendi kendime ve tabiki ona...
ama hersey farkliymis...
ben bilmiyorum ya...
gercekten..
sevildigimi bilmiyorum...
beraberken hersey o kadar cok güzeldi ki su gibi akip giderdi zaman anlamazdik saatin kac oldugunu...
son 4 aydir olan oldu sonunda kaldim yanliz basima...
bu zaman icinde neler gecirdim gördüm..
travma yasadim...
sadece onun yüzündennn

Canım benim yaa....
:delphin:

bende o biraktiginda neye ugradigimi sasirdim asla böyle bisey beklemezdim biz hep beraber olucaktik

sonsuza kadar öyle derdi beyefendi

yalanmis....

bu kadar kolaymis iste...

bende o biraktiginda neye ugradigimi sasirdim asla böyle bisey beklemezdim biz hep beraber olucaktik

sonsuza kadar öyle derdi beyefendi

yalanmis....

bu kadar kolaymis iste...

ask ve sevgi emek ister...
ayrilik bi saniyeyi bile bulmaz...
herseyi yerle bir eder...
bütün inancin güvenin kaybolur...

Aklında olmadan,hayatın bir cilvesiymiş gibi bir gün tak diye karşılaşırsın onunla...Tanışırsın...Belki ilk görüşte çarpılmışsındır...Onun da boş olmadığını görmüşsündür...Ve birden aşkın içinde buluvermişsindir kendini...

Pembe bulutlardasındır,sanırsın ki hayalindeki erkek tam da yanıbaşındadır,ellerini tutmakta,gözlerine bakmaktadır... Sana öyle huzur veriyordur ki,öyle sevgilidir ki...Başkasını gözün görmez bile...Her türlü eleştiriye kulağını tıkarsın, gerektiğinde sevdiğin adamı dişi bir aslan gibi savunursun...

Ama bir gün bir şey olur...Karşındaki adam sana soğuk davranmaya başlamıştır...Neler oluyor der,kendini sorgularsın...Sevgini sorgularsın...Ne yaptım ben nerede hata yapıyorum diye kendini yer bitirirsin...
İlişkiniz bitmesin diye çaba üstüne çaba gösterirsin...Devamlı kendinden verirsin...Bunları gözün görmez...İstediğin tek şey,ilişkini eski haline getirebilmektir...Hatta düzelme bile görebilirsin... Evet,eskiye dönüyoruz dersin...Senden mutlusu yoktur...

Ama bir gün,deli gibi sevdiğin adam çıkar ve ayrılıyoruz der...Kulaklarına inanamazsın...Hani düzeliyorduk,hani ayrılmayacaktık ne oldu dersin ve pembe bulutlardan küüüt diye yere düşersin...Karşında sevdiğin adam yoktur artık...Bir şeyleri paylaştığın,bir hayat kurmayı istediğin,çocuk sahibi olmak istediğin,bir tanem dediğin adam bir yabancıdır... Yabancı olmuştur...Sokaktan geçen herhangi bir adam gibi...

Gene çabalarsın,çabalarsın olmaz...Bitmiştir artık...Gitmiştir o adam...Ama senden de bir parça alarak gitmiştir...
Aldığı parça da kalbindir...

Son düzenleme:
ben ayriligi aklimdan bile gecirmiyordum hic demedim bu zamana kadar ayrilayim nasil olsa sonu yok diye hic düsünmemisimdir böyle...
önümde ne kadar engel varsa beraber asicazzz zafer bizim olucak diye kalbimden sesleniyordum kendi kendime ve tabiki ona...
ama hersey farkliymis...
ben bilmiyorum ya...
gercekten..
sevildigimi bilmiyorum...
beraberken hersey o kadar cok güzeldi ki su gibi akip giderdi zaman anlamazdik saatin kac oldugunu...
son 4 aydir olan oldu sonunda kaldim yanliz basima...
bu zaman icinde neler gecirdim gördüm..
travma yasadim...
sadece onun yüzündennn

zaman bizde de aynıydı
şimdi hatırlattın da
saate bakmak istemezdik.
ya geç olmuşsa gitmemiz gerekiyorsa diye..
bide hiç zaman nasıl geçiyor anlamazdık. yani ben öyleymişim sanırım o da numaradan diyormuş:)
yani şeydi
o anlarda hiçbişi düşünmezdik
bakardık boş boş.
hatta son buluşmamızda şeyi konuşmuştuk.
aptala dönüyoruz dedik
yanyanayken en ufak düşüncemiz olmuyor. bi anda bi uzaklaşıyoruz bin tane sorunla başbaşa kalıyoruz demiştik..
öyle iştesengözlerimebaksanab

canım doğudaydıya benimki bende diyordum aşkım bırakmam seni yanındayım diyordum morale ihtiyacı vardı yalnızdı orda geceleri dışardaydı çoğusu aklım ondaydı bir gün sevgim bitse bile bırakamazdım onu vicdanım el vermedi döneceği günleri sayardım kıyamazdım ama o kıydı perişan etti yaktı yıktı gitti benneyaptımki

ben askere gittiginde bi saniye bile yanliz birakmadim onu...her zaman elimden ne kadar geldiyse mesaj atmisimdir aramisimdir...
askerden sirf beni görebilmek icin kacipta internete gelen askerligini yakmayi göze alan adam bi anda yok..
belki bu ufak bir olay...
amannnnnnnnnn bilmiyorum yaa...
dedigim gibi herseyimle onundum bennnnnn degerimi bilemedi
insallah allahindan bulur
köpek gibi sürünürr

ask ve sevgi emek ister...
ayrilik bi saniyeyi bile bulmaz...
herseyi yerle bir eder...
bütün inancin güvenin kaybolur...

diyorum ya eski bir erkek arkadaşım dönmeye çalıştı bu aralar diye..
onunla ayrıldıktan bir hafta sonra alışveriş merkezinde karşılaştık.
yüzüme bakmadı konuşmadı benle.
bende ağır bir mesaj yazdım o gün ona..

o beni eklediğinde sordum. o gün konuşmadın benle dedim..
konuşamazdım dedi sebeplerini saydı.
ama hala seviyordum seni,robot değilim ki iki günde aklımdan çıkarayım dedi.

haklıydı.. benim hayatımın erkeği dediğim adam beni iki günde aklından çıkardı kuzular..
bitirmek istedim bitirdim dedi..:1closedeyes:

Aslında pembe bulutlardasındır,sanırsın ki hayalindeki erkek tam da yanıbaşındadır,ellerini tutmakta,gözlerine bakmaktadır...Sana öyle huzur veriyordur ki,öyle sevgilidir ki...Başkasını gözün görmez bile...Her türlü eleştiriye kulağını tıkarsın,gerektiğinde sevdiğin adamı dişi bir aslan gibi savunursun...

Ama bir gün bir şey olur...Karşındaki adam sana soğuk davranmaya başlamıştır...Neler oluyor der,kendini sorgularsın...Sevgini sorgularsın...Ne yaptım ben nerede hata yapıyorum diye kendini yer bitirirsin...
İlişkiniz bitmesin diye çaba üstüne çaba gösterirsin...Devamlı kendinden verirsin...Bunları gözün görmez...İstediğin tek şey,ilişkini eski haline getirebilmektir...Hatta düzelme bile görebilirsin... Evet,eskiye dönüyoruz dersin...Senden mutlusu yoktur...

Ama bir gün,deli gibi sevdiğin adam çıkar ve ayrılıyoruz der...Kulaklarına inanamazsın...Hani düzeliyorduk,hani ayrılmayacaktık ne oldu dersin ve pembe bulutlardan küüüt diye yere düşersin...Karşında sevdiğin adam yoktur artık...Birşeyleri paylaştığın,bir hayat kurmayı istediğin,çocuk sahibi olmak istediğin,bir tanem dediğin adam bir yabancıdır...Yabancı olmuştur...Sokaktan geçen herhangi bir adam gibi...

Gene çabalarsın,çabalarsın olmaz...Bitmiştir artık...Gitmiştir o adam...Ama senden de bir parça alarak gitmiştir...

sadece bi parca degil...
canimi alarak gitti...
keske bizler onlar kadar herseyi yakip yikabilsekk...

Aslında pembe bulutlardasındır,sanırsın ki hayalindeki erkek tam da yanıbaşındadır,ellerini tutmakta,gözlerine bakmaktadır...Sana öyle huzur veriyordur ki,öyle sevgilidir ki...Başkasını gözün görmez bile...Her türlü eleştiriye kulağını tıkarsın,gerektiğinde sevdiğin adamı dişi bir aslan gibi savunursun...

Ama bir gün,deli gibi sevdiğin adam çıkar ve ayrılıyoruz der...Kulaklarına inanamazsın...Hani düzeliyorduk,hani ayrılmayacaktık ne oldu dersin ve pembe bulutlardan küüüt diye yere düşersin...Karşında sevdiğin adam yoktur artık...Birşeyleri paylaştığın,bir hayat kurmayı istediğin,çocuk sahibi olmak istediğin,bir tanem dediğin adam bir yabancıdır...Yabancı olmuştur...Sokaktan geçen herhangi bir adam gibi...

valla sonuna gelmeye çalıştım hemen
kendi sonumu görmek için. acaba ne yaşayacağım diye..
demekki sadece gitmiş bitmiş oluyormuş..

zaman bizde de aynıydı
şimdi hatırlattın da
saate bakmak istemezdik.
ya geç olmuşsa gitmemiz gerekiyorsa diye..
bide hiç zaman nasıl geçiyor anlamazdık. yani ben öyleymişim sanırım o da numaradan diyormuş:)
yani şeydi
o anlarda hiçbişi düşünmezdik
bakardık boş boş.
hatta son buluşmamızda şeyi konuşmuştuk.
aptala dönüyoruz dedik
yanyanayken en ufak düşüncemiz olmuyor. bi anda bi uzaklaşıyoruz bin tane sorunla başbaşa kalıyoruz demiştik..
öyle iştesengözlerimebaksanab

ne firtinalar atlattik ne kiyametlet koptu...sonunda tutamadim onu avuclarimin icinden kaybolup gitti...ben onsuzlugu hayal bile edemiyorken o beni kalbinden söküp atmayi biraz olsun basarmis

diyorum ya eski bir erkek arkadaşım dönmeye çalıştı bu aralar diye..
onunla ayrıldıktan bir hafta sonra alışveriş merkezinde karşılaştık.
yüzüme bakmadı konuşmadı benle.
bende ağır bir mesaj yazdım o gün ona..

o beni eklediğinde sordum. o gün konuşmadın benle dedim..
konuşamazdım dedi sebeplerini saydı.
ama hala seviyordum seni,robot değilim ki iki günde aklımdan çıkarayım dedi.

haklıydı.. benim hayatımın erkeği dediğim adam beni iki günde aklından çıkardı kuzular..
bitirmek istedim bitirdim dedi..:1closedeyes:

ne kadar kolay birsey bitirmek...
savasmak en zoru...
benim lale dün sunu demisti bana...
cok savastim artik pes ediyorum seni sevmiyorum istemiyorum diye....senağlama

ben askere gittiginde bi saniye bile yanliz birakmadim onu...her zaman elimden ne kadar geldiyse mesaj atmisimdir aramisimdir...
askerden sirf beni görebilmek icin kacipta internete gelen askerligini yakmayi göze alan adam bi anda yok..
belki bu ufak bir olay...
amannnnnnnnnn bilmiyorum yaa...
dedigim gibi herseyimle onundum bennnnnn degerimi bilemedi
insallah allahindan bulur
köpek gibi sürünürr

askerliğini yakmak uğruna net kafeye gelen adam bir anda yok oldu ya..
gece ikide çankırıdan otobuse binip dörtte camımın altına gelen, sabaha kadar burdayım. sevenler gece ölürmüş ben de bu gece öldüm. yazan adam da yok...

Kafamı toplayamadım tam ancak bu kadar yazabildim :D

güzel yazmissin canim..
benim duygularim seninkilerden farkli degil daha dogrusu düsüncelerim..
ama buraya yazmak zor...
kalbimden gecenleri ne olursa olsun ne buraya dökebilirm nede benim laleye bu konuda beceriksizim:roflol:

askerliğini yakmak uğruna net kafeye gelen adam bir anda yok oldu ya..
gece ikide çankırıdan otobuse binip dörtte camımın altına gelen, sabaha kadar burdayım. sevenler gece ölürmüş ben de bu gece öldüm. yazan adam da yok...

bosverelim yok olsunlar...
ben nedense iyilikleriyle degil kötülükleriyle hatirliyorum hep onu...
askindan geberip gidiyordu bensiz ölürdü dahala yasiyor hemde hic birseyi takmadan

Back
X