baklava bu topik o topik deil bu topik evlılıklerı mutlu nasıl yaşanır yada evlılıkler bıtırılırmı topiği değil sevgilisinden ayrılanlar kulübü .
heker arada giriyordu bızde bırsey demıyorduk ama bu topik tartışma yapmanız için doğru bır topik değıl sanırım farkındasın.
ve isteyen istediği şekilde yaşar ilişkisini/evlilğini geçmişte çok kötü şeyler yaşamışsın umarım 2.ci evlılıgınde hıc bırsorun yaşamazsın ama lutfen bu topiği artık kavga topiği olarak kullanmayın kım ne dediyse demiş herkesin düşüncesi yetiştirildiği yere göre değişir ve kımse kımsenın düşüncesi kendisine uymuyor dıye yargılama hakkına sahıp degıldır.
haklisin ..zaten herkezin görüsüne saygi göstermemiz lazim......ama hanimefendi sanki bi zorumluluk var gibi cok israrci bi tutum sergiliyo....olmazki bukadar...o kabul eder ben etmem buda benim görüsüm...ve zaten kabul etmeyenler cogunlukta artik devir degisti...hanimlarimiz akilli ve daha güclü artik.türkiye gibi yerde öyle kendi ayaklarinin üzerinde duran cocuklarini yanliz büyüten nice kadinlarimiz var onuruyla serefiyle yasayan..insan var kabullenir herseye boyun eyer insan var kabul etmez...ama kabul etmiyo diye kadini yuva yikan cahil likle suclamakda dogru deyil.......
Son düzenleme: