Sevgilisinden ya da einden byk olan var m ? ))

Bu gidişle olacak.
Yaşımı hiç göstermediğim için bütün potansiyel sevgililer benden küçük :kızgın:
Bulamicaz bu gidişle yaşımıza başımıza uygun birini... peehhh...

2 yaş fark sorun yaratır mı sizce? offf çok mutsuzum bu yüzden :(

tatlım sorun etme.. benim nişanlım benden 2 yaş küçük.. ve bende ilk tanıştığımda benden büyük diye biliyordm.. kabul etmem diye saklamış.. ben çok duyarlı idim bu konuda.. büyük konuşurdm.. aylar sonra tesadüfen ehliyetinden öğrendim. şoka girdim düşün artık.. ama iyiniyetine inandım tabi. ve baktım ki o tarihe kadar sorun olmamış aramızda. devam ettim bende.. önyargılı davransaydım baştan istemezdim onu.. doğru tahmin etmiş..zatn ilk sorduğum soruydu yaşı. yai aynı durumu yaşadım.
4 senedir beraberiz .. o benden daha büyük gösteriyor ve kesinlikle daha büyük düşünüyor.. nice 30 yaşında herifler ondan küçük kafalı.. eminm, görüyoruz da..

tatlım sorun etme.. benim nişanlım benden 2 yaş küçük.. ve bende ilk tanıştığımda benden büyük diye biliyordm.. kabul etmem diye saklamış.. ben çok duyarlı idim bu konuda.. büyük konuşurdm.. aylar sonra tesadüfen ehliyetinden öğrendim. şoka girdim düşün artık.. ama iyiniyetine inandım tabi. ve baktım ki o tarihe kadar sorun olmamış aramızda. devam ettim bende.. önyargılı davransaydım baştan istemezdim onu.. doğru tahmin etmiş..zatn ilk sorduğum soruydu yaşı. yai aynı durumu yaşadım.
4 senedir beraberiz .. o benden daha büyük gösteriyor ve kesinlikle daha büyük düşünüyor.. nice 30 yaşında herifler ondan küçük kafalı.. eminm, görüyoruz da..

teşekkür ederim yorumun için...biraz rahatladım açıkçası.çok kafama takıyodum çünkü

ay fark etmez ama yaş olunca biraz sorun olur benim için ama nasip bu işler kimle mutlu olacaksak öle olsun :))

ben 84 aralık doğumluyum sözlüm 85 mayıs:) yıl farkı yok 4-5 ay bişi var ama yıl farkı gibi duruyo :)
ilk zamanlarda çok sorun yapıodum, sonra unuttum gitti..başlığı görünce aklıma geldi..
hiç bi etkisi yok biize bu ay farkının öyle görünüşte falan da fark yok ben zaten 20 gibi gösteryom :)
aslında en çok sinir olduğum şey evlilik cüzdanında falan yazıyo ya doğum tarihleri direk yıl mı yazıolar 1 yaş kaybetcem :)
ya hep kızıyom anneme niye 1 hafta daha beklemedin diye o zaman ocak 85li olcaktım.sırf bu yüzden okula almamışlar beni 85lilerle okudum hep yaşımı doldurmadığm için ve hep kendmi yaşlı hissttim.ayy yine sinr oldum benneyaptımki

ben ŞAHSEN büyük olmak istemezdim.. benden 7 ay küçük bi çocuğa aşık olmuştum bilmeden,çocuk geldi teklif etti..küçük diye kabul etmedm. belki sorun etmeyenler için çok saçma gelebilir ama ben sorun ediyorum. tabi aşk yaş sınır zaman mekan dinlemez ama benm kendi görüşüm böyle..bizim komşumuzun kızı 31 yaşında ve 20 yaşında bi çocukla evlendi. kız,çocucuğun ablası gibi duruyo.çocukda çelimsiz zapzayıf bişi. severek evlendiler,çocuğun ailesi karşı çıktı ama evlendiler..şimdidlerde duyduğuma göre fikir uyuşmazlığı ve sorunlar yaşıyolarmış.tabi çocuk toy daha.gençliğin verdiği istek ve heyecanları artmaya başladı.sorumluluk yok.neyse dileğim her sevenin mutlu olması
bide hep benden bi 10-15 cm uzun olmasını isterdim ama bahtıma kısalar beni buldu :D . neyse nazar değmez hehe... hepinize mutluluklar canlarım

Canım 20 yaşında bi erkekle 31 yaşındaki bayan arasında uçurumlar aşılamaz şeyler vardır bu aşılamaz bi engel bence illaki problemler olur,hemde büyük problemler .ama 2-3 yaş bence olabilir yani.aşılamayacak bi sorun olamaz.

yaş bence sorun değil önemli olan fikirlerin uyşumu kalplarin uyuşumu.sözlümde benden 9 yaş büyük.

15 ay büyüğüm sevgilimden..
Sizce bu ilerde aileler için sorun olur mu?
Ayrıca boylarımızda birbirimiz ile aynı..
Aşırı şekilde bağlıyız ve çok seviyoruz birbirimizi.. İlerde sorun olur diye korkuyorum :(

17 ay büyüğüm eşimden...Kız büyük olursa zengin olunur derler, bakalım beklios lotodan çıkacak sonucu her hafta -tatlicadiarzu-

yaşlarımız aynı bizim :D ve yaşından çook daha olgun bazen karşımdaki sevgilimmi yoksa babammı diye çok düşündüm :S:S:S:S:S

eşimden 6ay büyüğüm.eşim çok çocuk yani baksan adam dev gibi ama ruhu büyümemiş.yani kendisi daha büyük gösteriyo benden hiççç sorun etmedim oda etmez.benim hala kızı sözlüsünden 3 yaş büyükkk çocuk yinede sorun etmiyor ...

Back
X