- Konu Sahibi PessiMisst.91
ablam sevgilisinden 4 yaş büyük ve çok mutlular aralıkta nişanlanıyolar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yaş fark sorun yaratır mı sizce? offf çok mutsuzum bu yüzden![]()
tatlım sorun etme.. benim nişanlım benden 2 yaş küçük.. ve bende ilk tanıştığımda benden büyük diye biliyordm.. kabul etmem diye saklamış.. ben çok duyarlı idim bu konuda.. büyük konuşurdm.. aylar sonra tesadüfen ehliyetinden öğrendim. şoka girdim düşün artık.. ama iyiniyetine inandım tabi. ve baktım ki o tarihe kadar sorun olmamış aramızda. devam ettim bende.. önyargılı davransaydım baştan istemezdim onu.. doğru tahmin etmiş..zatn ilk sorduğum soruydu yaşı. yai aynı durumu yaşadım.
4 senedir beraberiz .. o benden daha büyük gösteriyor ve kesinlikle daha büyük düşünüyor.. nice 30 yaşında herifler ondan küçük kafalı.. eminm, görüyoruz da..
Önemli olan kimlikte yazan yaş değil, akıl yaşıdır. Olgunluk, olaylara ve ilişkiye olan yaklaşımı önemlidir.
güncel.. yorumlar yapın moralim düzelsn![]()
ben ŞAHSEN büyük olmak istemezdim.. benden 7 ay küçük bi çocuğa aşık olmuştum bilmeden,çocuk geldi teklif etti..küçük diye kabul etmedm. belki sorun etmeyenler için çok saçma gelebilir ama ben sorun ediyorum. tabi aşk yaş sınır zaman mekan dinlemez ama benm kendi görüşüm böyle..bizim komşumuzun kızı 31 yaşında ve 20 yaşında bi çocukla evlendi. kız,çocucuğun ablası gibi duruyo.çocukda çelimsiz zapzayıf bişi. severek evlendiler,çocuğun ailesi karşı çıktı ama evlendiler..şimdidlerde duyduğuma göre fikir uyuşmazlığı ve sorunlar yaşıyolarmış.tabi çocuk toy daha.gençliğin verdiği istek ve heyecanları artmaya başladı.sorumluluk yok.neyse dileğim her sevenin mutlu olması
bide hep benden bi 10-15 cm uzun olmasını isterdim ama bahtıma kısalar beni buldu. neyse nazar değmez hehe... hepinize mutluluklar canlarım
15 ay büyüğüm sevgilimden..
Sizce bu ilerde aileler için sorun olur mu?
Ayrıca boylarımızda birbirimiz ile aynı..
Aşırı şekilde bağlıyız ve çok seviyoruz birbirimizi.. İlerde sorun olur diye korkuyorum![]()